czwartek, 07 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boisko przy SP5 – dzięki komu?

Studia Łomżyńskie nr Iv, V, VI, VII i XI. Dostępne w bibliotekach, księgarniach łomżyńskich i w siedzibie ŁTN na Długiej (najtaniej).
Informacje o historii łomżyńskiego wioślarstwa i Łomży są także w Aksjologii Sportu wudanej nakładem Salezjańskiej Organizacji Sportowej RP (w bibliotece ŁTN, publicznej, pedagogicznej i w bibliotece Seminarium).
Pozdrawiam.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boisko przy SP5 – dzięki komu?

hehehe... ja narazie mam co robić - uczyć się hehehe po 4 czerwca można chodzić do sklepów zoologicznych,skejtparówek i innych miejsc rozywkowych.

slusarz robi podkowy dla koni?? to dojebales...

Swego czasu była w I LO na parterze przy wejściu, ale cena za kserowanie była taka sama jak w "normalnych" kserach w Łomzy (chyba 20groszy/strona). Ale to było dawno, nie wiem jak jest teraz;-)

na 100 % jest w II lo na parterze( wiem bo sie ucze w tej szkole) koszt 0,25 zł za strone, jednak nie mozna kserowac na jednej kartce z dwoch stron

heh......napewno jest w mechaniaku takie ksero and w 2LO=D
tylko nieradze wam kserowac na kolor w normalnych kserach ;/ ździercy, chca za stronke kolorowego wydruku od 2 do 5 zl...porażka;/

Najlepszy jest DSL. Neostrada przy nim to gówno na resorach.

Kazik - jesteś wielki! Nie podejrzewałam, że usłyszę od Ciebie takie informacje. I czemu Ty mówisz, że wiek jest przyczyną Twojego letargu? Co Ty nie słyszałeś, że "w starym piecu diabeł pali"? Sorki, że Cię tak Ty - kam, ale przeraziłeś mnie tym "zimowym letargiem" na wiosnę. Tak marnujesz doświadczenie? :D

A co do lektur, to jutro zamierzam odwiedzić bibliotekę i zapewne sprawdzę, czy mają pozycje polecane przez Ciebie jak i pozostałych. Czas mi zacząć czytać coś dla rozumu, bo do tej pory brałam głównie książeczki lekkie do nie myślenia. Chociaż nie powiem, niektóre nieźle napisane. Szkoda, że treść błacha.
Pozdrawiam Śpiochów:D
ps. może ja też zostanę "literatą"?

Hej!
Dzięki za namiary.
Z tego co się dziś jeszcze orientowałem - takie ksero stoi w Language Education (byłe przedszkole - "leżący" budynek przy Podstawówce nr1), jednak nie wiem czy ono działa. Może macie infomacje na ten temat?

ściemka wszystkim

Nie jestem taki groźny, jak myślisz jestem niespotykanie spokojny człowiek. Kiedyś trochę się wygłupiłem, to były moje początki na forum, ale to już minęło.
Ty jesteś za to kobietą intrygującą i tajemniczą,, i myślę że Ciebie skądś znam, ale nie osobiście.

Pozdrowienia.

PPPPppppffffffffffffffff

pozostawie to bez komentarza....

Heniek,
Zapewniam Ciebie, że nie ja jestem tą osobą... Jam ci jest skromną mieszkanką NH a wkrótce zapewne już nie NH...
Co do wakacji to to gdzie się wybieram a to gdzie ostatecznie wyląduję to są dwie różne rzeczy...:( Koniec końców pewnie pojadę do W-wy odwiedzić przyjaciół... No i te dolinki podkrakowskie okupywać będę, bo to istny raj na ziemi - rodzinnej ziemi...:))
Byłam we Władysławowie - baaardzo ładna mieścinka.
Niedaleko są Dębki, malizna taka, ale mam dużo miłych stamtąd wspomnień, m.in. tańce na knajpianym stole (wszyscy tańczyli nie tylko ja :D) sfilmowane przez ekipę TVN. Psia kość! Ci paparazzi wszędzie mnie dopadną!! :D

A pod koniec, jak już zaczyna liter brakować, to wychodzą takie "kwiatki", że można skonać...
Przykładowo, mój przeciwnik razu pewnego postawił na planszy słowo "ki".
Ja sie pytam: "osso chozzi??" a on na to: "jak to co? ki pieron!"
:D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org