Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedwabne jakie uswiecone twarze |
Ja tak w nawiązaniu do tych "42 ml wyświetleń" nie wiem co to jest ml ale zakładam, że chodziło o mln = milion 4 193 232 (nie) = 42 miliony wyświetleń :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedwabne jakie uswiecone twarze |
jakas mloda siksa wygrala o matko ale przykro toc to kurde IDOL sie zrobil a nie MAM TALENT matko ludzie hahaha cala Polska spiewa niech ta mloda zaspiewa cos normalnego a nie same ponure piosenki Niemena i te inne .... zal
|
|
LegendarnyObywatel to nie jest napasc na Ciebie tylko fakty jaki jest rynek fonograficzny w polsce.Byl bum na disco polo na hip hopa czy tam rapu a teraz na co?
|
|
Fajny temat wiecej takich hahahahaha stefannowak
|
|
Byłem dwa lata temu na weselu w Amadeusie wszystko pięknie, ale jedzenie nie zachwycało... Myślałem, że może coś się w tym temacie zmieniło. Okazuje się, że Amadeus będzie za mały choć ta sala kusi wystrojem. Może moglibyście polecić jakąś fajną salę z dobrym jedzeniem na 200 osób?
|
|
j/w 514986797
|
|
Zbychu czyzby twoja beemka nie odpaliła hehehehe W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |