Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kasa |
Hej, Miałem ostatnio taki problem. Wyrobienie dowodu os. nic nie kosztuje, prawo jazdy jakieś 80 zł., kartę proponuję zastrzec jak najszybciej (telefonicznie). Dobrze poszukaj portfela, ponieważ zastrzeżenie karty w banku jest nieodwołalne. To właśnie był mój problem, ponieważ zastrzegłem kartę, również w banku zgłosiłem utracenie dowodu os. (info. idzie do wszystkich banków-znalazca nie weźmie na Ciebie kredytu!) a następnego dnia znalazłem dokumenty... Kartę musiałem wyrobić nową, także przeszukaj wszystko dokładnie, zanim zgłosisz ten fakt do banku. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kasa |
Za Ustawą z dnia 8 kwietnia 2010 r. o zmianie ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych oraz ustawę o Państwowej Inspekcji Sanitarnej: „palarnia” - wyodrębnione konstrukcyjnie od innych pomieszczeń i ciągów komunikacyjnych pomieszczenie, odpowiednio oznaczone, służące wyłącznie do palenia wyrobów tytoniowych zaopatrzone w wywiewną wentylację mechaniczną lub system filtracyjny w taki sposób, aby dym tytoniowy nie przenikał do innych pomieszczeń.”; „Art. 13. 1. Kto: 2) będąc właścicielem lub zarządzającym obiektem lub środkiem transportu, wbrew przepisom art. 5 ust. 1a, nie umieszcza informacji o zakazie palenia tytoniu podlega karze grzywny do 2 000 zł.
|
|
Re: kasa |
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |