Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komitet Obrony Polskiej Ziemi "Placówka" przeciw wejściu Polski do UE. |
Jacko O Tobie też rozmawialiśmy. Warto nawiązać kontakt. Pozdrówka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komitet Obrony Polskiej Ziemi "Placówka" przeciw wejściu Polski do UE. |
Może macie pomysły i chęci żeby coś z tą naszą częścią miasta uczynić, aby była wizytówką miasta i magnesem powodującym zatrzymywanie się turystów i dobrze służyła mieszkańcom. Włączcie sie do publicznej dyskusji. Każdy głos jest cenny. Takiej płynącej prawie w centrum miasta rzeki moze nam pozazdrościć wiele miast.
|
|
Dyziak.... ja na chwilę wpadnę babulką:)) Proszę tylko napisz mi czy smsa czy zadzwon bo ja posiałem Twój nr telefonu. Daj znać jak przebiega program w sobotę rano i ew. w niedzielę.
|
|
....krzysiu.... tak uważasz...? ...zagalopowujesz się, zagalopowujesz.... ...ale na dłuższą mętę jakby się zastanowić, to szlak chwały Europy (jakkolwiek znalzłoby się też miejsce na szlak smutku Europy) gęsto jest mimo wszystko skropiony polską pamięcią..... ...a przy okazji :) ....Twój oręż cały czas mam u siebie :D ____________________ ...ale mam prośbę..... ten wątek nie tym...OK?
|
|
Brat Jan wstąpił do zakonu mnichów milczących. Już na wejściu przeor zakonu powiedział mu: - Witamy Cię w naszych progach. Możesz robić w zasadzie, co Ci spodoba się, ale nie możesz się odzywać, chyba ze ja Ci na to zezwolę. Po 5 latach przeor przychodzi do Jana i mówi: - Bracie Janie dziś 5 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2 słowa. - Niewygodne lóżko. - Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym. Wymienili mu lóżko na wygodniejsze. Znów minęło 5 lat i znów przychodzi przeor: - Bracie Janie, dziś 10 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2 słowa. - Zimne jedzenie. - Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym. Zaczął dostawać ciepłe żarcie. Po kolejnych 5 latach przeor przychodzi i mówi: - Dziś mija 15 lat, od kiedy, postanowiłeś być z nami, możesz powiedzieć 2 słowa. -Chce odejść. A przeor na to, smutnie kiwając głową: -Wiedziałem, że tak się to skończy. Od samego początku tylko narzekałeś i narzekałeś. Kilku chirurgów spotkało się na przerwie obiadowej. Rozmawiają o tym, kogo najbardziej lubią operować. - Ja to bardzo lubię operować księgowych. Wszystko w środku jest ponumerowane. - Jeszcze łatwiejsi w obsłudze są bibliotekarze. Wszystko mają ułożone w porządku alfabetycznym - twierdzi drugi chirurg. - Ja to lubię informatyków. Wszystkie narządy oznaczone odpowiednimi kolorami. - A ja uważam, że najłatwiejsi do zoperowania są prawnicy. Nie mają serca, nie mają kręgosłupa, nie mają jaj, a głowę i dupę można bez problemów zamienić miejscami. Wpada gość w kominiarce do banku spermy. -Otwieraj sejf! Ta mu usiłuje tłumaczyć, ze to jest bank spermy i że mu się coś pomyliło, ale gość nie reaguje. -Wyciągaj pojemnik! Kobieta posłusznie wyciąga. -Otwieraj! -Wypij i połknij! Kobieta robi, co bandyta każe. Wtedy mężczyzna ściąga kominiarkę, okazuje się, że jest to mąż kobiety.
|
|
jesli ja jestem typowym Polakiem - Twoim zdaniem narzekajacym itd...(oczywiscie nie masz racji bo skad mozesz wiedziec?)..to Ty jestes typowym Łomżyniakiem, cwaniaczkiem, któremu nie wyszło 2 odpowiedzi - nie daje za wygrane i leje dalej, facet wyluzuj... prowkoacja - nawet mi sie śmiać nie chce z całym szacunkiem nick
|
|
Amfiteatr jest w dzierżawie - więc na te pytania powinna odpowiedzieć Łomżyńska Agencja Informacyjna - P. Borowego michal
|
|
TZ To nie chciwość , a zazdrośc przemawia przez Ciebie.Myślę ,że nie piłes kawy.........,lub jestes krótkowidzem.Od samego poczatku stoja tam przenosne toalety,............kultury picia jak i pisania nie powinienem Cie uczyc. Przepraszam ,ale teraz to przesadziłeś. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |