Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bractwo Kurkowe |
Tylko czemu nie chcą się nowe dodawać. Jakiś błąd mi wyskakuje ;-/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bractwo Kurkowe |
A jaka będzie dokładna trasa ?
|
|
Neo jest bardzo dobra... Zbych
|
|
no to odpowiedzcie czemu jak kiedys napisalem posta z pytaniem o "Zorra" ktory lubi dotykac dzieci to chyba ze dwie osoby sie wypowiedzialy ? nie sadzicie ze troche jednak boicie sie wypowiadac na niektore tematy? pozdrawiam tych co nie maja tabu
|
|
:):) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tabu: 1. według wierzeń ludów pierwotnych: zakaz stykania się z pewnymi przedmiotami, osobami albo zwierzętami lub zakaz dokonywania pewnych czynności; także: przedmiot, osoba, zwierzę objęte tym zakazem 2. nietykalna świętość; także: temat, którego nie wolno poruszać itp. <fr. tabou, z ang. taboo, z języków polinezyjskich tapu zakazane, święte> Dla mnie tabu są np. tematy, które mogą "naruszyć" drugą osobę, a owo "naruszenie" nie jest niczym uzasadnione (i.e.: jej szeroko pojętym dobrem), tematy poruszane niepotrzebnie, a krzywdzące. Mawiają mądrzy ludzie, że to milczenie jest złotem ;) A rozróżnianie fałszu od prawdy? Hm.. Tu mam podobnie jak Ryskago... Pamiętajmy o intuicji!!! Pozdrawiam, Shai
|
|
Jestem tylko obserwatorem. I osobą, która docenia zawód pielęgniarki / pielęgniarza.
|
|
U mnie na maturze ściąganie było zabronione.Jeśli ktoś się kręcił,prubował coś kombinować komisja automatycznie podchodziła i zwracała uwagę. Chyba na tym rzecz polegała,by sprawdzić samego siebie i to co się wyniosło z ukończonej szkoły.Miało nie być "niesprawiedliwosći",ale to jest u nas nierealne.
|
|
O bez kitu jaki problem hahahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dana, naprawde szukasz problemów i sensacji. Ściąganie bylo na maturach zawsze i bedzie dalej. Czy przeszkadza ci to, że ktoś kto słabiej uczy sie od twojej córki zda dzięki temu że zajrzy w jej prace i przepisze???? Chyba chodzi o to żeby sobie pomagac. Postaw sie w sytuacji, że twoja corka ledwo daje sobie rade w szkole, tez wtedy byś narzekała na ściąganie?? Niewydaje mi sie !! Powinnas byc dumna ze dzieki twojej corce, ktos kto jest o wiele słabszy zda i skonczy szkołe z maturalnym swiadectwem a nie zastanawiac sie czy nie zaskarzyc!!! Z calym szacunkiem, ale to jest chore. PS: ludzie, jesli bedziecie pisac mature i bedzie mozliwosc to sciagajcie ile sie da, na tym to wszystko polega !!! Pozdro all
|
|
Kiedyś im ukradli pałki i kajdanki z komendy, mundurki też.
|
|
To prawda tylko glupi by nie ściągał:P hehe Dana sie za dużo klanu naoglądała i stąd teraz ma takie postrzeganie świata a nie inne:P hehe a co jeśli ten lekarz to okulista a ściagał na egzaminie z biologii?????:P hehe Zbych
|
|
Do postów Nemo nie będę się już odnosił bo jest On fachowcem w dziedzinie ochrony środowiska i znawcą w dziedzinie dendrologii. Ja jestem laikem w tych sprawach, jestem zasiedziałym łomżyniakiem i nie mam porównania z innymi miastami. Jak wiecie przy Teatrze Lalek ma być budowane w tym roku rondo. Rośnie tam kilkanaście topoli. Teraz mam pytanie. Czy wyciąć topole i pobudować rondo by rozwiązać problem komunikacyjny, czy zostawić topole i dalej borykać się z korkami na tym skrzyżowaniu? Pozdrowienia.
|
|
"Jak wiecie przy Teatrze Lalek ma być budowane w tym roku rondo. Rośnie tam kilkanaście topoli. Teraz mam pytanie. Czy wyciąć topole i pobudować rondo by rozwiązać problem komunikacyjny, czy zostawić topole i dalej borykać się z korkami na tym skrzyżowaniu?" Napiszę jeszcze raz WYRAŹNIE. Czy w którymkolwiek poprzednim poście zakwestinowałem wycinkę drzew na ulicy Legionów? Żeby oszczędzić ci wysiłki intelektualnego, jakim będzie przeczytanie tego tematu od początku, przypomnę ci że tego NIE NAPISAŁEM. Tak samo nie zakwestionuję czemu będą wycięte drzewa przy Teatrze Lalek, jeśli w końcu będzie budwowane tam rondo. Zakwestionowałem za to wycinki w innych częściach Łomży, ale Ty dalej drążysz jeden przykład (no teraz podałeś drugi). Czyzby mądrej główce zabrakło już argumentów, żeby usprawiedliwić politykę prowadzoną przez łomżyńskie władze? A może stosujesz sposób Andrzeja L. uczepić się jednego i cały czas głośno to powatrzać, aż wszyscy ci przyklasna?
|
|
Policja tylko daje rade z 11-13 latkami ... reszta nieobowiązuje. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
"czyli jestem głupia!!" Skoro tak twierdzisz...
|
|
Chcesz zapomnieć bo tensknisz czy ten ktoś Ciebie znranił? Nie zapominaj :) każde doświadczenie jest ważne. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Dlaczego większość tematów na forum krytykuje postępowanie,pracę,sytuację miasta(ktorai tak wiadomo jaka jest) ,posty i odpowiedzi innych osób??Zadko czytam "poparcie"danego tematu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |