Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i 100 baniek poszło w pi.....u. PO rażka referendum |
A mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? Kiedy? Gdzie? Albo chociaż podać jakiś kontakt do siebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i 100 baniek poszło w pi.....u. PO rażka referendum |
Nikt nie jest idealny . . . Oprócz Mnie Oczywiście.!! ; ))
|
|
vous êtes très belle et très intelligente Twoja uroda poszla w parze z madroscią czego wogóle nieda sie ukryc ..........................................
|
|
To że w tym lokalu jest co weekend pełno ludzi wcale nie musi oznaczać, że jest on super, jeziorko też jest podobno na full jak również domniemuje i sawana. Każdy lokal ma swoich amatorów. Do żadnych z powyższych nie uczęszczam. Co do "dziwności" alkoholu w jednym z przedstawionych lokali zgodzę się całkowicie. Nigdy wcześniej nie miałem takich kaców jak po piwie w jamie. M.in. jest to powód dla, którego od kilku lat nie stała tam moja noga. Co najlepsze i moi znajomi nie chodzą tam m.in. przez ten alkohol, zresztą teraz to już chyba się mega wiejska potupajka zrobila :)
|
|
wchodzę w ciemno w ten układ. Jestem do dyspozycji w najbliższą sobotę. Jeśli się podobam to zapraszam.
|
|
Sklep Lidl w Łomży może być przeznaczony do rozbiórki. Przy sprzedaży gruntu pominiętą dwóch właścicieli , którzy przebywali za granicą i byli nie uchwytni. Jeden z nich przebywał w USA i był kloszardem ale ktoś go odnalazł i zaczęła się sprawa a żądania sięgają milionów. Lidl ma kołek w gardle.
|
|
już to widzę jak napisze..tak tylko temat zapodała..a jak są chętni to się nie odzywa.. czarna77 wstydzisz się czy co..?
|
|
na Zjazd się przeniosą.
|
|
hahahahaha cyrk na budach.
|
|
szczebiotka ja też mogę cię ignorować ????
|
|
re: PleasurmexC18 Gdybyś miał chociaż odrobinę rozumu to byś wiedział, że piwo jest tam najgorsze gdzie jest mało ludzi, a nie tam gdzie jest ich pełno i beczka zlewana jast w 30 minut a nie w 2 tygodnie. No ale podejrzewam, że nie o brak rozumu tu chodzi a o coś zupełnie innego, zawiść, podłość, nikczemność
|
|
Chere Szczebie, tous les gens ici attendent ta reponse. Szczebi, racontes-nous un peu de toi! Ma zowsze Łomża
|
|
czy może mi ktoś pomóc i podać jakiś kontakt.Dzięki za pomoc
|
|
o panienkach miedzy innymi z tego forum i z realu same zagadują zaczepiaja szukaja faceta. Myśla ze faceci to frajerzy w każde słowo uwierzy . zawalaja tylko mi skrzynke pocztowo. Tylko wyślij mi swoje zdjecie to zobacze kim jestes czy warto z toba sie z toba spodkac. nie pytaja sie czy ja wogole chce tego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |