piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obluda

Moze na Allegro ktoś to sprzedaje? Tam mozna kupić wszystko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obluda

Kakało rzeczywiście pomaga na sen... :)
Dawno dawno temu śniło mi się, że idę przez las jesienny, pod nogami szeleszczą liście, pachnie październikowo... Las z wolna staje się coraz rzadszy, robi się coraz to jaśniej i jaśniej... aż wychodzę na słoneczną polankę. Sen może i niedługi do opowiadania, ale za to baaardzo wyraźny - do dziś czuję zapach tych liści... Co się okazało? Pewna przedawniona już mocno moja z kimś relacja doczekała się upragnionego końca i pojaśniało trochu... na chwilę...

Wysoce inteligentny macku!!
Osobiscie wole podziwiac Lomze niz czytac w jakim to ona pieknym miejscu jest polozona,bo to akurat mnie nie interesuje.Kiedy Narew wylala,sam zachwycalem sie widokami bo wg mnie byly warte ogladnia,np spogladania na rozlewiska z gory Krolowej Bony.
Ten tamat moglby byc dobry ale chyba nie na tym forum bo kazdy raczej wie w jak malowniczym terenie lezy nasze miasto,a ludzi wypowiadajacych sie z poza lomzy,ktorzy tu nigdy nie byli jest chyba naprawde niewiele o ile tacy sa.
Poza tym jesli juz kogos obrazasz i piszesz o inteligencji to zacznij od siebie.Sam nie blyszczysz, napisz o swoich osiagnieciach a forumowicze Ci z tego powodu moze pogratuluja!!!Twoja wypowiedz nie zrobila na mnie wrazenia,poza tym staraj sie czytac uwaznie bo widze ze masz z tym problemy-nie tylko w tym temacie!!Nie zamierza Czeslawa obrazac,zadajac mu pytanie obrazilem go badz swiadczy to o jak to napisales: "ilorazie inteligencji"??Nie wysilaj sie odpowiadajc na pytanie,w tym wypadku dla mnie odpowiedz jest zbedna!!!
Pozdrawaim

Przytoczę Drania

robić napewno co jest tylko trzeba chcieć.

.

Nie do końca zgodzę się

Rownie dobrze moga byc i 3 kola(2 podstawowe i 2 przykrecane), jednak mi chodzi o rower na ktorym moze jezdzic osoba majaca troche wiecej lat niz Twoja corka,taka osoba ktora moze poruszac sie rowerem po ulicy badz chodniku bez opieki doroslej osoby!!
Ale chyba nie to jest watkiem tego tematu,policja robi swoje czy dobrze??na to pytanie kazdy sobie sam odpowie.Nastolatki mialy pecha,trafily na......ja mialem podobna sytuacje ale nie dostosowalem sie do jadacego radiowozem ulica policjanta,za to moglem otrzymac mandat 300zl jednak pouczenie wystarczalo!!Policjanci zatrzymuja rowerzystow najczesciej wieczorem, gdzie rower nie posiada swiatel-przod,tyl (niestety nie wystarczaja swiatelka odblaskowe),sprawdzaja trzezwosc-hmm ciekawe czy tylko u mezczyzn..:)przejazd przez skrzyzowanie na przejsciu dla pieszych-za to napewno karza,sam rowniez juz nie przejezdzam,jedna sytuacja z policja mi wystarczyla!!!
Pozdawiam rowerzystow..:)

.

MrS,
A na czymże polega ten twój poziom, jakże wysoki w/g mniemania twego??
Ciekawam niezmiernie...

Ptysiu,
I ja gratuluję Tobie i mówię Ci spiesz się, bo Cię gonię - mam już ponad 1200 :D

Zawsze przychylna Ptysiowi

saggo

jestem zainteresowany :) taką siecią
jestem ciekaw na jakiej zasadzie to ma być

jak co mail'nij ;-)

speed_joy@o2.pl <-

pozdro :)

to czytaj uważnie chyba ze cie nienauczyli...

Ryskago wujek Ptysiu Cię wyslucha.

Czas jedynie czas pomoże zapomnieć, nie myśleć nie wspominać nie łudzić się, acz juz zawsze bedziesz o tym kimś pamietać. Nie którzy mówio że dobrze wybić klina klinem :) jeszcze nie sprawdzałem ale myśle że może być skuteczne.

znaczy się chciałam powiedziec POWODZENIA JUTRO!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org