Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Husajn poszukiwany |
Tomek... dzięki za info: http://lomza.glt.pl/ciekawostki/ltw.htm ...a poza tym... bardzo fajna stronka... bardzo treściwa... :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Husajn poszukiwany |
te same klimaty z u śmiechem: zima, sklep przy jednej z głównych ulic w naszym mieście, wchodze z kolegami po napój gazowany, miła pani podaje 4 butelki z lodówki (zima), my: "nie! nie! prosimy z półki..." pani (bardzo poważna): "...spokojnie...ona nie GRZEJE" pozdrawiam
|
|
Panie Krzysztofie. Miło mi, ale jestem zachłanny. Czy możemy na Pana liczyć również w działaniu na rzecz tytułowej sprawy ? Nie tylko mnie bardzo budują Pana wypowiedzi na tym Forum. Warto chyba pójść za ciosem. Pozdrawiam michal
|
|
Panie Tadeuszu. Na mnie jak zwykle zresztą może Pan liczyć - sprawa naprawdę warta jest zaangażowania i poświęcenia jej czasu ... Krzysztof
|
|
Rozstawianie namiotów z piwem w miejscu publicznym to okropny problem Demoralizacja Młodzieży i jej rozpijanie. Dlaczego 13 letnie dziecko może kupić piwo? Bo Chce. I nic mu nie przeszkodzi! Po wypiciu piwa trzeba zrobić siusiu. ALe gdzie? Wtedy przychodzą i załatwiają się na podwórkach ul. KApucyńskiej. W domu hałas. Niz nie można robić................ Tylko patrzeć na sikających gówniarzy. Tyle przecież się mówi o kulturze. Dlaczego P. Borowy może robić przez 4 lata co mu się podoba. Bo mu pozwolono. Ile poszło już protestów. OA i jeszcze więcej. Jaka odpowiedź? Proszę czekać. To jest przesadyzm/ LUDZIE CHCEMY SPRAWIEDLIWOŚCI I ZACHOWANIA MORLNOŚCI
|
|
Piotrze. To co piszesz nie wymaga wielkich nakładów finansowych, a jedynie trochę organizacji i dobrej woli.
|
|
...o tym właśnie mówię... :)
|
|
Pracy w Polsce jest faktycznie mnóstwo, tylko że najchetniej potrzebują kogoś około 25 roku życia, zaraz po studiach i 5 lat doświadczenia. Tutaj jest delikatna paranoja, ale idzie to wszystko obejść i można znaleźć pracę jaką się chce, ale to wymaga dużo poświęcenia a nie wszystkim jak widać się chce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |