Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
24 maja - dzień walki z BULEM |
Pazica zabierz te frajerskie gówno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie wcinaj się w bajerę o przyjemnościach . Won stąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 24 maja - dzień walki z BULEM |
ale ona jest głupia
|
|
michalina twoja wypowiedź jest taka płytka że asz szkoda słów ......... mario
|
|
Pazica : Masz tutaj bit do którego śmierć chciałaby tańczyć Ale *******ę ją, może sobie pomarzyć Ta głupia suka do śmierci nie pozna naszych twarzy I dalej dajemy rap z ulic gdzie Szatan jest Bogiem Tu nie jarają się Biblią, bardziej Vince'm Corleone Siedemnastolatka z czterdziestoletnim chłopakiem Ona robi za dominę, on w lateksie na kanapie Za marne drobne i dusza sprzedana diabłu Dobroć i zło, tutaj nie ma dylematu
|
|
niedługo wychodzi 'Persona Non Grata' - NON Koneksji. Kupować i słuchać, bo warto.
|
|
|
|
To jest muza !!!!!!!! [ur]http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ A nie jacyś oberwańcy spod bloków :):):)
|
|
Wszystkie imprezy na jakich chcesz zagramy , 18-nastik , studniówki , wesela , itp itd
|
|
które jest lepsze prosze o opinie
|
|
:)
|
|
PPPPPrzesylam serdeczne pozdrowienia,szczescia,zdrowia,duzo pieniedzy,duzo pomyslnosci,i wesolych swiat w rodzinie i zostancie w pokpju
|
|
http://moto.allegro.pl/super-mz-rt-125-zarejestrowana-i1289710389.html#gallery moze jeszcze najlepiej zeby byl na gaz :) i gwarancja na 10 lat :) za tyle to mozesz sobie kosiarke kupic :) pzdr
|
|
szczebiotka podziwiam cie ze zakladasz takie tematy, ze nie wiesz jak otworzyc paczuszke. moze google ci pomoze.....
|
|
jak nie dajesz plusika to się nie wypowiadaj bo posypią się bany
|
|
ja znam się na rzeczy i co ci powiem to ci powiem ale ci powiem że nie
|
|
nie mam zdjec z podpaskami ,pomyliles sie
|
|
stajesz przeciwko klientom kaufladU i młodym mieszkańcom pasażu.... to jeszcze nie byłoby straszne, ale stajesz także przeciwko mnie, więc szykuj się na rozrywkę, ja jestem mściwy mudżin,a za mną wariaty z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
witam,mam pytanie gdzie w łomży znajdują sie szkoły tańca i którą byście polecali ps.i oczywiście żeby instruktor był fajny.
|
|
100zł a czy warto ? Nie wiem mi potwierdził to co na usg w szpitalu .Wybór należy do Ciebie.JeSli chcesz mieć pewność potwierdzenia diagnozy to pójdź
|
|
nie karmcie trolaa !!!!!!!!!!!!!!1 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hm 100 zł ... dużo w szpitalu nie robiłam bo na czasiemi zależało i początkowo poszłam u N. naprzeciwko szpitala. moja pani doktor ( z NFZ) na poprzednie usg ( od p. N.) nic nie powiedziała, natomiast inny lekarz( PRV) patrząc na te same wyniki - "a gdzie komentarz, wnioski"? pewnie są kolegami więc go poleca także. ale faktycznie również mówił że robi biopsję. choć w moim przypadku czy jest konieczna to wątpię. debi40 a ile mniej więcej kosztuje biopsja? ja w sumie dopiero zaczynam leczenie więc kompletnie nie wiem i stąd tak se skacze od jednego do drugiego lekarza.
|
|
|
|
To idz spać Żabciu :D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jeździła jeszcze niedawno taka Wawka w Łomży na taryfie. :) rudy błazen z druhem
|
|
Można jeszcze się zgłaszać.
|
|
taaa szczególnie fantasta Andrzej z rynku :P człowiek orkiestra jednocześnie gra nagrywa video i robi zdjęcia niedługo jednocześnie będzie tapetował i układał terakotę nowożeńcom w cenie usługi :P jeśli się robi wszystko to gówno się robi !
|
|
ładna ! i jaka poćiągająca
|
|
Zgadzam sie. in vitro nie, adopcja tak. osobiscie znam rodzine, ktora adoptowala 2 dzieci. to ze malzenstwo nie moze miec wlasnego dziecka, to niech adoptuje je. niech i te dzieci z domu dziecka poznaja czym jest rodzina. z tego co sie orientuje, to tez duzo jest formalnosci z tym zwiazane i trzeba tez troche czasu na to poswiecic.
|
|
_______________ /=o;;;;;_________/ )--//(__)/ //_// //_// pistolet...
|
|
tak Ci sie nudzi? wez sobie ksiazke pocztyaj nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |