Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezrobocie w Lomzy spadlo Hi Hi Hi !!! . |
wejdz na internet tam jest b.duzo materialow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezrobocie w Lomzy spadlo Hi Hi Hi !!! . |
No i mi ktoś zarzuca że reklamę robię dla Labiryntu, jak co 2gi post o 9tce. Widać to lokal, że 90% miasta tam się schodzi... małe podsumowanie na chwilę obecną 9tka- 9 Jama - 2 Unikat- 2 Amnezja- 2 inne miasto- 1
|
|
dzięki wielkie kindler1985
|
|
ty dziku a co nie wiesz co odpowiedziec na forum dla nas chlopakow dziewczyn dzieciakow... a moze czujesz sie taka gwiazda juz. jest temat na forum twierdzisz ze taki zawodnik z ciebie a piszesz zeby wchodzic na twoje jakies stronki... chlopie wszyscy chca znac prawde... promujesz sie na forum lomzy odpowiedz na forum... dawaj chlopaku... a tak na marginesie NIE ZAPOMNIJ SKAD JESTES GDZIE SIE URODZILES Borys-50
|
|
o jak miło, zapraszam do 9ki :)
|
|
szukasz zaczepki?profilaktycznadziewczyno?
|
|
psów i kotów? a nie przyczepili sie jeszcze do Ciebie? ze ma rozmrażarnie zwierząt? ---------------------------------------------
|
|
a ja słyszałam że pociągi stają i godzinę czekają jak się zmienia czas od tej 2 to jest kompletnie bezsensu
|
|
zapalniczka, pasek portfel, ciuchy, powiekszone zdjecie, portret wasz np:P, świnkę morską haha;]
|
|
a propo portfela, kiedys mialem smieszna sytuacje. na wojska polskiego jechala klientka rowerer, a na bagazniku miala otwarta torebke. wypadl jej portfel, wiec go podnioslem i zaczalem za nia biec. jak mnie zobaczyla to sie wystraszyla i dala w pedal. zaczalem ja wolac, zeby sie zatrzymala. nic z tego biedna tak sie wystrazyla, ze mi uciekla. w portfelu byl miedzy innymi dowod. poszedlem pod wskazany adres nastepnego dnia i jej oddalem. zdziwila sie ze nic nie zginelo i poznala mnie jak ja wtedy gonilem. mielismy troche smiechu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |