Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski w dniu 24.01.2014 r. podpisał ustawę o tzw.bratniej pomocy tj możliwości użycia obcych sił do pacyfikacji własnego NARODU w przypadku słusznych manifestacji- oto jakiego mamy prezydenta ! |
Nie straci bo można póżniej nakleić kolorową łatkę i to nawet doda jej uroku.Ja mam taką różową bibułkę była by w sam raz jak trzeba to wytnę z niej łatkę i wyślę expresem a może ktoś będzie jechał to Ci podrzuci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski w dniu 24.01.2014 r. podpisał ustawę o tzw.bratniej pomocy tj możliwości użycia obcych sił do pacyfikacji własnego NARODU w przypadku słusznych manifestacji- oto jakiego mamy prezydenta ! |
Witam czy ktoś wybiera się może 12 listopada 2010 r. w kierunku Krakowa - Wieliczki - Bochni lub Nowego Sącza? Poszukuje transportu.
|
|
Re: Komorowski w dniu 24.01.2014 r. podpisał ustawę o tzw.bratniej pomocy tj możliwości użycia obcych sił do pacyfikacji własnego NARODU w przypadku słusznych manifestacji- oto jakiego mamy prezydenta ! |
W sympatii tylko na PS3 biorą byłem pytałem
|
|
allegro.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |