wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DZIEŃ POBIEDY

PROSTO W TWARZ I PO POLSKU

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DZIEŃ POBIEDY

PO CO TE GIFY?

Hahahaha o kur wa jaki zawodnik, nie wiedział jak się wybronić

tydzien wysiedze, nie dluzej
wszyscy nastawieni sa na zakupy i na wydatki,
lubie przejsc inko gnito, ni widu ni slychu, czy w lomzy uda sie tak zyc ,nie!

:)

NA MAŁACHOWSKIEGO LUB HURTOWANIA ASTRA NA NOWOGRODZKIEJ

Lubię tą sukę alibabe2010, te jej wąsate wcielenie :)

to jutro w lokalu !

ma być osssstro !

ps- tylko nazwa trochę niefartowna- jakoś się kojarzy z firma Unikat

dzwon do ks. Andrzeja 86 216 89 05

albo email krzyz@4lomza.pl

szczebiotka czy ty zawsze musisz na temat pisac czy to kuxxxx jest polski hip hop o życiu. dobranocka się skończyła poszła spać dobranoc

Ciebie by Krzysio Ibisz rozj*bał ;-D

film jest kozak produkcja HBO poprostu hit sezonu. Oglądałem polecam

Wódka vs Kacap

w archiwum takie tematy już są to sobie poczytaj...

http://www.youtube.com/watch?v=cUqRufZaags&feature=related

z dala od hip hopu

Coraz dalej siegacie pamiecia,ja stanu wojennego choc przezylem nie pamietam az tak dokladnie ,pamietam jak Walese wybierali na prezydenta.Tyle nadzieji w nim ludzie pokladali do tej pory wisi moim rodzicom sto molionow:) Bylem maly ale pamietam jak ludzie mowili ze elektryk to zwkly czlowiek i napewno uczciwy...pamietam tez te karteczki na mieso i kolejki po cukier jak stalismy z babcia...
Prawde mowiac zakladajac ten temat nie myslalem ze odniesie taki sukces co mnie zreszta badzo cieszy:)... powspominajmy jeszcze troche,niektore rzeczy przypomnialy mi sie dopiero po wspomnieniach innych ...:) fajnie tak, az trudno uwierzyc ze to tak wszystko szybko minelo...

Witam. W nocy z 27 na 28 na osiedlu Księżnej Anny ktoś okradł auto mojego koleżki, który świętował u mnie narodziny mojego pierwszego syna. Z auta zginęła torba od laptopa ale bez komputera, która zawierała kasę i dużo dokumentów. Dla złodzieja te papiery są nieprzydatne ale mój kolega jest ratownikiem medycznym i miał tam zaświadczenia, których może potrzebować do wykonywania zawodu i dalszego kształcenia się w tym kierunku. powtórne wyrabianie papierów to duża strata czasu przy naszych urzędach.
Kasy było dużo więc na pewno się zadowolił łupem, ale jeżeli ma trochę rozsądku to niech odeśle papiery listem anonimowym bo właśnie tego ratownika może zabraknąć jak sam bedziesz potrzebował pomocy. Na znaczek pocztowy na pewno wystarczy.

Konkret film...

http://vimeo.com/16238575

kurrrrrrrrrrrrrrr wa kurrrrrrrrrr wa jestem z Łomży, nie noszę komży

historia Łomży mi się podoba, średniość Łomży mi się podoba, centralność Łomży mi się podoba iiiiiiiiii wszystko mi się podoba oprócz kilku rzeczy które mi się nie podoba

lajer tu nie chodzi o tą kasę. tylko jak stałeś kiedykolwiek w urzędzie i próbowałeś cokolwiek załatwić to zrozumiesz.

No właśnie, życie ciągnie za sobą wiele nałogów,papierosy świństwo,radziłbym zamienić w taki nałóg jak walenie konia,młodzież zdrowiej by na tym wyszła.
Materiały pomocnicze za free w internecie także żaden problem.

"dawno, dawno temu" w soboty to sie do szkoly/pracy chodzilo :), suka Saba sie szwedala po waryniaku, w satyrycznym barze smierdzialo jak zwykle, a kazdy "porzadny" chlopak mial pistolet na kapiszony, a czasami nawet na "korki, do skladnicy harcerskiej albo na basen sie jezdzilo do ostroleki, a w pociagach byly drewniane lawki.

A tak poważniej to każdego indywidualna sprawa,nikt nikogo nie przekona i nie namówi jakich nałogów powinien używać a od jakich powinien trzymać się z dala więc takie pisanie do niczego konkretnego nie prowadzi.
Każdy ma swój rozum i każdy w niego sam ingeruje.Jeden palenie rzuci a drugi zacznie bo szpan bo koledzy lub stres, czyli nieumiejętność zapanowania nad samym sobą,wmawianie i wymówka, że palenie zwalczy go tak jak by nie było na to innych sposobów.

kup tone burakow za 8000euro i rozdaj po jednym za odpowiedz /mysle ,że powiedzo prawde i na koniec kupisz coś za reszte z tych euro.(czym wiecej odpowiedzi tym trafniejszy wybor) w tym przypadku najpewnijszy wybor bedzie przy 7999 odpowiedziazh................... i zostaniesz z jednym burakiem i bez samochodu ( ale jakk zarobisz nastepne 8000euro to juz na 100% coś ci w oko wpadnie).

to je dobra reklama
http://www.youtube.com/watch?v=tiqrCPcEcqU&NR=1&feature=fvwp

prosze , prosze, uczciwi zlodzieje
czy mocno potrzebujacy uzaleznieni , tzw male pijaczki wypierdulki

ten , ktory podales, jest dlugi
odkrywam realia...

przeciez to robie

to dobrze

Tam gdzie dasz krok do przodu to słyszysz jęki, krzyki wszędzie np. krzaki, klatka, samochód, a nawet na gałęziach drzewa. czego ludzie nie wymyślą.
(sex to zdrowie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org