Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent wymienił działki |
a cennik ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent wymienił działki |
Markac, Jak widać biczowanie nie pomogło...:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Miejmy nadzieje że koncert wypali.
|
|
robić napewno co jest tylko trzeba chcieć. Tak trzeba chcieć a nie siedzieć przed tym komputerem i pały w szkole zabijać ... ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
A wiadać to choćby w temacie: znów o pieskach. Wydawac by się mogło, że to taki niebudzący skrajnych emocji temat, a jednk nie.....
|
|
Autor: Lex (---.elomza.pl) Data: 09-05-05 13:17 Swoja droga,moglbys podac przyklad roweru wielosladowegoJestem ciekaw jak taki wyglada,rower sam w sobie jest jednosladem,chyba ze ma krzywa rame wiec bedzie pozostawial wiecej nij jeden slad!! Pozdrawiam wieloslad ![]() bywaja tez i trojkolowe z pedalami na nogi:)
|
|
A ja polecam Lekture.
|
|
Proszę, zostawcie w spokoju ptysia, plus polaka i innych im podobnych. Oni nie są nawet świadomi, że ich przypadłości są nieuleczalne i nie wiedzą jak są nieszczęśliwi.
|
|
Jak mam zapomieć o kimś o kim nie chcę zapomnieć ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że powinnam zapomnieć? Czy są jakieś sposoby?? Czy ktoś zna, błagam podzielcie się...
|
|
Może prowadzącym był pan Jacek Borkowski - aktorzyna z Klanu, którego prowadzenie którychś tam wyborów misek (tudzież wanien) polonia było tragikomiczne...:)
|
|
Damiano nie krytykuj tylko przyznaj to są niestety gorzkie fakty, w naszym mieście nic się nie dzieje, nie ma nawet jakiejs kawiarni czy coś(no moze jedna),a te łomzyńskie dyskoteki, hmmm.... bez komentarza
|
|
Nie wiem, wolę z tym KIMŚ nie rozmawiać... To trudne. Bardzo trudne, bo obawiam się że już zapomniał. Mierna Aktoreczka
|
|
Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie...
|
|
hehhehehehe, powazna firma. pozdro dla Chomika ktory tam kable nosi i to instaluje. zasieg sieci to bawelna, okolice no i gdzies obok strazy nowej. firma jest na osiedlu maria
|
|
Mniej zieleni w naszym mieście...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |