Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chwalą się, że sprzedali Polskę. |
od woj.polskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chwalą się, że sprzedali Polskę. |
xD rudy błazen z druhem
|
|
Zgaś się pazico !!!!!!!
|
|
100mario widać i kto jest mądry wie kim jesteś i reszta osób,które bronią tej baby partaczki,a czepiają się i obrażają Milenę_,mnie i inne osoby,które za własne grube pieniądze ucierpiały i mają problem z zębami przez taką babę co nie zna się na zębach.100mario nie prowadz dochodzenia i nie wyszukuj "podobieństw",które są w twoim pustym balonie,któruy niestety nosisz na szyi półgłówku hahaha!!!Chyba jesteś sługą/służącą tej partaczki,rodziną albą samą zainteresowaną,bo bardzo dziwnie bronisz tematu.Wiesz takie lizanie dupy komuś kto jest chamem i partaczką jak ta "dentystka" to chyba trochę bez sensu nie sądzisz,ale ty chyba tylko to potrafisz.Trzymaj się twardo i pilnuj kłów śmierdzących.
|
|
jak wyzej kontakt 514986797 Konrad
|
|
żenująca reklama... wykupcie sobie baner.
|
|
ciekawe czy wam sie uda
|
|
przesluchalem kawalek pt. DRUGI NIELEGAL bardzo podobne do Peji tzn. styl poza tym mozliwe jak na takie warunki
|
|
Milena_ (111Rafał), załóż jeszcze jeden temat, kolejny nick i baw się dobrze.
|
|
Oczywiście że podobne ,ponieważ w tym czasie dziku czerpał masę wzorców od ryszarda,teraz to dla niego pajac z zza dużą czapką.To nie moje słowa to twoje dziku,przyznaj sie ,bądż prawdziwy!a najlepiej jak bedziesz kiedys miał okazję supportowac to mu to wszystko wygarnij,jakim to on jest człowiekiem.
|
|
bylo jej zapytac czy ma jakis problem ..... ona sie moze fochac hehe
|
|
Jeszcze jedno,obejrzyjcie stare klipy z bonaru,z jantar squadem.Czy nie tak wyglądają i zachowuja sie wigger?jeśli po raz kolejny dziku żle zrozumiałem to popraw.Pijany starszy hindus na scenie to prawdziwy wigger,może nigger?A co on tam miał wydziargane na brzuchu?THUG LIFE?!!!!i czy on nie jest wigger??hehehhe A kiedys tobie dziku wigger nie przeszkadzali.
|
|
i jaki morał z tego ?? trzeba być miłym, bo jak nie to skutkiem będzie opisanie twojego zachowania na forum, Więc mówię wam ;] palcie sianko od rana ;]] tej pani tez to proponuje : ))) pozdro!
|
|
A stan wojenny ?????? Patrole wojskowo-milicyjne na mieście :):):) ORMO-wcy panoszący się jak szlachta :):):):):) Koksiaki na rogatkach i grzejących się przy nich żołnierzy????? Powroty do domu przed 22 albo przemykanie się cichaczem żeby nie natknąć się na patrol ??? A zezwolenia na wyjazdyt do innego miasta ???? I też było wesoło :):):):)
|
|
A zabawa nocami w kotka i myszkę z patrolami ????????? Czasami udało im się złapać kogoś :):):):):) Wtedy był w.......l i odworzenie do domu :):):):):)
|
|
Mi to nie przeszkadza jesli ktos jest bialym murzynem, i sie zachowuje jak bialy murzyn.Dla mnie mozesz byc i pedalem,poprostu ja uwazam ze to obciach i zenada.Ale nie ma co przekreslac takich ludzi jesli Gural lubi odstawiac malpe i sie tym szczyci,jego biznes ja poprostu mam swoje zdanie i sie jego trzymam.Dla mnie to wiocha udawac murzyna,jeszcze tatulaz thug life no jest ok,szerokie spodnie tez,bluza z kapturem tez(choc peja ,tede i reszta niebawem bedzie jak p didy lub t.i. sweterki ,gajerki drogie ciuchy itp itd zobaczysz.) ale nakladki na zeby co 3 slowo ok, i inne angielskie slowa no "kaman" ja tego nie lubie i koniec tyle w temacie.I nie mam problemu z wyrazeniem swojej opini.Dla mnie to zenada i kicha odstawiac murzyna,mozna kochac rap ,sluchac tej muzyki,byc graficiarzem tanczyc wiesz ale po kiego ***** chciec byc murzynem.ZOBACZ OSTR RAPER NIEPRZECIETNY ,MUZYK TEZ OGARNIETY CZLOWIEK Z GLOWA NA KARKU Z WLASNA RODZINA HH POD KAZDA POSTACIA...I MURZYNA NIE UDAJE. TAK WIEC MOWIE 2PAKI I INNI I WIGGERY NIECH SOBIE SA I ROBIA CO CHCA ,ALE TO NIE ZNACZY ZE JA MUSZE TO LUBIC,MOZESZ ICH ZNAC,POGADAC I ITP,ALE JESLI CHODZI O MNIE TO NIEOCZEKUJ ODEMNIE ZE POWIEM MAM CZARNA DUSZE ZIOM!!!POLAK UDAJACY MURZYNA TO ZENADA...KAZDY MA WYBOR I TAK SAMO KAZDY MA PRAWO DO OPINII.TAKA JEST MOJA I CO NAJJJ ZAWSZE POD NIA WIDNIEJE PODPIS DZIKU.BO PO CO SIE UKRYWAC POD JAKIMIS NICKAMI KSYWKAMI CZY CZYMS TAM,JESLI SIE SPIEWA I PROMUJE LOGO DP TAK?(mysle ze trafilem,fajnie bylo sobie pogadac,zawsze cenilem i cenie ludzi ktorzy maja zdanie swoje i sie go trzymaja i potrafia dyskutowac nie obrzucajac sie blotem.5.Przemku.
|
|
Bodent na Sybiraków. Bardzo dobre podejście do małego pacjenta.
|
|
Sprójrzcie na siebie, ale zdziwcie się widząc człowieka bez zasad i ludzkiej moralności. Łatwo usiądź na dupie, bez pracy i wysiłku pisząc posty obsarowujące czyjąś osobę. Jeśli jesteście tacy twardzi powiedzcie wprost nie za plecami i anonimowym nickiem na forum .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |