Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OWSIAK przegrywa walkowerem |
A kiedy sie wybierasz ? 10 ja wracam 31 chyba na tydzien i jade spowrotem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OWSIAK przegrywa walkowerem |
nienawidzę niemców !
|
|
Najlepszy i w miarę nie drogi stolarz w Łomży?? Kogo możecie polecić??
|
|
wielkie jio czarnuchy !!!
|
|
Wracam ponownie do tematu mieszkanie powoli się remontuje myślę że ze miesiąc będziemy już spokojnie mieszkać nurtuje mnie jednak problem braku piwnicy !! Byłem w spółdzielni gdzie dowiedziałem się że w bloku jest mieszkanie do którego dopisane są 3 piwnice !!! a ja nie mam żadnej ! Jaka jest możliwość odebrania jednej z tych piwnic ? W spółdzielni udzielono mi informacji tylko na jakiej zasadzie Ci mieszkańcy mogli ja uzyskać czyli zgoda pisemna wszystkich mieszkańców klatki i dodatkowy czynsz za metraż piwnicy. Macie jakieś pomysły ? Czy prawo spółdzielcze mówi coś na ten temat ?
|
|
Chciałabym jechać tak w dniach od 9-12,później mi nie pasuje !!
|
|
Sklep pani Skibińskiej,super lody w bramie na Giełczyńskiej obok chamskiego,Wytwórnia Wód Gazowanych,Kino "Październik",Manhatan na Nowogrodzkiej itd...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam chicco trio for me, fajny zwrotny,lekki. w windzie spokojnie można manewrować. niezbyt ciężki łatwo się składa. koła nie pompowane ale jakoś dały radę po naszych chodnikach. użytkuję od 2 lat. a że córka urodziła się w październiku więc bardzo dużo użytkowany w zimie i spisał się świetnie.
|
|
za godzinę nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja swojego synka wysłałam do szkoły językowej na Kazańskiej ,płacę 12 zł za godzinę w grupie 3 osobowej . Mały jest strasznie zadowolony , polecam zajęcia Panią Magdaleną.
|
|
to w końcu się może pojedzie :)
|
|
najlepiej na rynku... :) tam jest do koloru do wyboru... :)
|
|
raz byłam i nie polecam... wcześniej był tam Food Haus i było naprawdę tam pysznie...
|
|
No właśnie, strona www wygląda przyzwoicie, ale takiej informacji tam nie zamieścili. Tajemnica?, a może do ostatniego klienta?
|
|
Witam,może ktoś z was ma problem z kurzajkami więc mam skuteczny sposób na te dziadostwo.Cytrynę kroimy na małe kawałeczki, wielkością odpowiadające kurzajce. Wrzucamy do szklaneczki i zalewamy octem. Odstawiamy na noc. Rano odławiamy kawałki cytryny, delikatnie przykładamy w miejsce kurzajki i zaklejamy plasterkiem. Okład zmieniamy kilka razy dziennie, dodatkowo stosujemy także na noc. Ja pierwszy okład założyłem na noc,rano po przebudzeniu zdjąłem plaster i zobaczyłem że kurzajka jest czarna od środka i że korzenie zostały skutecznie wypalone.Obecnie mija 4 dzień mojej kuracji i kurzajka wygląda na przygotowującą się do kapitulacji.Jest o wiele mniejsza i wyraźnie odłącza się od zdrowej tkanki.
|
|
80-90 za m2
|
|
Ale podali nr telefonu stefannowak
|
|
Salon na ulicy Polowej 15/78 FASHION u Pani Anety
|
|
No wlasnie .
|
|
lepiej kupić gotową... te same pieniądze... :)
|
|
za ulozenie glazury cos ok 2 tys.zl biora ze skuciem z 500zl wiecej,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |