Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy również... |
Oprócz tych wielomiliardowych dotacji z budżetu to reszata idzie dobrowolnie :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy również... |
Na Dwornej koło dawnego ZURTU, naprzeciw Katedry.
|
|
Ja się wybieram ale kilka dni później..
|
|
Rada nadzorcza, raczej wybiorcza od dawna w każdej spółdzielni jest tak wybierana aby była tylko i wyłącznie obwarowaniem władzy. Wybierana zpośród ludzi powiązanych lub zależnych tzn świadczących usługi na rzecz spółdzielni lub w niej pracujących. Jest to skutkiem nie chodzenia mieszkańców na zebrania spółdzielcze. zwłaszcza te wyborcze. Tacy członkowie rady zawsze zatwierdzą nawet to że ogrzewanie działało prze 13 miesięcy w roku.
|
|
A rozważałam głosowanie na Zarębę. Ale ten facet jest zbyt "święty na opak". Bardzo lekko feruje negatywne opinie o innych, z rękawa zarzuca każdemu tchótrzostwo, a jeszcze cześciej głupotę, a sam? A cos mi się zdaje, że to ta rada nadzorcza z tz zaakceptowała wynagrodzenie zarządu spółdzielni. Ciekawe jak tz głosował? Cos pan tz ma też na opak z logiką. Jeżeli ten wyraźnie przez tz nielubiany pan B. zrezygnował z funkcji radnego, bo nie chciał składać (z tchórzostwa?) oświadczenia majątkowego, to po co kandyduje? Żeby oświadczenie lustracyjne złożyć? No, bo - jak zostanie wybrany, a to bardzo prawdopodobne - to będzie przecież musiał oświadczenie za ten sam okres złożyć. I to zaraz po zaprzysiężeniu. Czyli w tym roku.
|
|
Wlasnie co wlasciwie?!.Ja pamietam disco w casablance , potem ultre ,,stary atlantic,jakaca, rzym byl taki bar kiedys.Pamietam kiedysna jame jeszcze bez sali tylko z poddaszem,stara rzymianka tez jako maly barek tylko,sciana byl tez taki lokal,nocki w rysiu,albo Zibi jak zaczynal,albo "Jasiu" za sadkiem.O a jeszcze z dziecinstwa jak przez mgle pamietam fontanne na skwerku,zapiekanki u Skrzetuskich,napoje w folii ze szkolnego sklepiku,dziewczyny graly w gume chlopaki w noge,razem w chowanego;p...A wy co wspominacie czasem ...?
|
|
Bułki z kruszonką u Zakrzeskich , Delikatesy na skrzyżowaniu Sikorskiego -Legionów . Strzelnicę na Placu Niepodległości . Sklep u Paziowej :):):)
|
|
Dyskoteki w Ł i na Bawełnie . Ehhhhh to były czasy :):):):):):):):)
|
|
do nieba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |