poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katastrofa smoleńska to nie WYPADEK!!!

O gustach się nie polemizuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katastrofa smoleńska to nie WYPADEK!!!

przelotny? :)

Treść jest ukryta

nie klikajcie na kotka TROJAN

konwalia nie ściemniaj to po co tam chodzisz jak ci nie pasuje naciągaro.. krytykujesz wszystkich nawet sklep na krótkiej krytykujesz .schowaj sie lepiej bo ci okulary zaparują .

Romana Pizzeria na ul,Gonsielnicy 4

pisząc Promisie miałaś na myśli Prymusa?
w Scoobym jak jest właściecielka a bierzesz dużo sztuk idzie się dogadać co do ceny, w Prymusie jeśli jesteś klientem detalicznym nie ważne ile bierzesz a i tak te 10% dopłacasz

Tak załatwić. Czego tu nie rozumiesz ???

Teraz każda chodzi ubrana jak chce...nie ma wymogu,że na czarno-biało a swoja drogą mam tania nowa z metką śliczna rozową suknie wieczorowa,dlugośc maksi.Jeśli chcesz zobaczyc to podaj meila.

Treść jest ukryta

nie nie jestem anarchistą. Policja być oczywiście powinna. Czym i jak powinna się zajmować to już inna sprawa.

Większości wynurzeń szymonka jasia itp. nie czytam, chyba ze ktoś pod nimi ciekawiej napisze. Taki mój wewnętrzny mechanizm obronny. Każdy może dopracować się swojego. Poza takimi jest kilku co pisza w miarę ładnie ale też nie mają wiele do powiedzenia, no i sa monotonni tzn. piszą to samo, nie przyjmują argumentów.
Co naszej rozmowy jak wyżej napisałem dostrzegam idiotów ale niestety godzę się na nich w imię wolności poglądów. Przyznam, ze czekam aż któryś trafi przed sąd i może kilku odpuści. Czekam.
Wolność poglądów to musi być fundament demokracji, inaczej dyktatura. I nie ważne czy to będzie dyktatura proletariatu, ekologów, księży czy kogo chcesz.
Zobacz co jest w sejmie. Nie ma wolności poglądów. Decyduje 10 posłów? Inni tylko podnoszą ręce. Nie ma dyskusji, spierania się, tylko jakieś puste gesty aktorskie, kombinatorstwo i show. Wszyscy powoli dostrzegamy (mam nadzieję) że idziemy chyba w nie najlepszym kierunku jako państwo.

przepraszam rozgadałem sie.
pozdrawiam

ale na osiedlach maja kamery nakazanskiej;p musial gdzies wyjechac mniej wiecej wiesz o ktorej;p

nie tylko Zakopane

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org