niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie-zdelegalizowanie PiS w 2007, po obaleniu ich reżimu -wielkim błędem historii

pif zdechniesz jak nie będziesz jadł produktów roztrząsaczy gnoju nie znasz życia i przypuszczam że jesteś osobą mało znaczącą i nie wiesz co to jest życie

moim_zdaniem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie-zdelegalizowanie PiS w 2007, po obaleniu ich reżimu -wielkim błędem historii

Polecam zespół Awans- super prowadzą wesele!!!

Re: Nie-zdelegalizowanie PiS w 2007, po obaleniu ich reżimu -wielkim błędem historii

U Kamińskiego możesz zrobić. Ceny są różne, około tysiaka musisz wydać.

Super! Dzięki:)

chcesz sie przeleciec?

TAK, zgadzam się, to są prawdziwi artyści, do tego przystojniaki z nich mmmm. Jestem fanem zespołów weselnych. To rozrywka dla ludzi z klasą!

ktos ja pozarl?

Treść jest ukryta

no niby tak. tylko wiesz ucze sie na suzuki. a teraz wsiade a tam bedzie np. jakis przełącznik inaczej i moge sie pogubic i bedzie ****.

Re:

Polecam zespół Magda Band www.magdaband.pl lub www.udanewesele.com/mdband

Dla forumowiczów 4lomza promocyjne ceny:)
Tel: 511469175

Ogarnij sie sledziu i wracaj do do swojego wypizdowa. Ludzie maja co innego do roboty niz ciagnac takie tematy. To jest forum dla Łomżyniakow a nie dla ciebie dlatego nazywa sie 4lomza a nie 4bialystok :) pozdro temat jest denny ... a w historii znajdziesz napewno na temat swojego i naszego miasta wiec twoje pytanie pokazuje na jakim poziomie rozwoju jestes tyle mam do powiedzenia i nie rob syfu ...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

znam wiele miast europejskich ale to że "Białystok ładniejszy od Paryża" jet WIELKĄ PRZESADĄ.

Anty, dzięki za wypowiedź. Również słyszałem od kilku osób że gdyby nie vito to by nie mieli co robić w serwisie mercedesa :P A może miałeś do czynienia z trafficiem albo vivarem? Chyba, że może sam możesz polecić jakiegoś busa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org