piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
He he

Niech mi ktos podpowie co mam zrobic.Mieszkam w bloku ŁSM Mam 45 m2 i ponad 700zl doplacic do co!Musze zlozyc w tym miesiacu o dodatek mieszkaniowy,jednak jesli nie ureguluje tej kwoty to mi wpisza w papiery ,ze jestem zadluzona.Poczta pantoflowa dowiedzialam sie ,zeby nie placic bo lokatorzy maja wynajac prawnika i bedziemy skladc pozew przeciw spoldzielni.Minal juz tydzien i wszystko ucicho.Ponoc jak zaplace to juz nie odzyskam tych pieniedzy jesli dojdzie do sprawy i wygranej,jesli zas nie zaplace nie dostane dodatku mieszkaniowego.PORADZCIE co mam zrobic.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: He he

sranie na piranie

szymus nfkleaj nk

86 2180738 zadzwon i zarejestruj sie kwestia dwu ,trzy tygodni ul.ryerska ;dwie lekarki KUSKOWSKA LUB JACHIMOWIZ

haa u mnie w pokoju jest już -7 kresek :(

U mnie są już elektroniczne. TO co u ciebie jest to zalezy od temp. jaka panowała w mieszkaniu przed grzaniem. Nadmiarbył dawany aby rzed uruchomieniem c.o nie doszło do wyparowania poniżej wartosci od ktorej jest liczone. Najlepiej to niech mieszkańcy obu spółdzielni w niosą sprawę do sądu, i tak jak w białym pozdejmuja je wszystkim. Te wynwlazki tomożna zastosować tylko sobie w domku na działce. Takimi urządzeniami to tylko wielu ludzi nabija się w .butelkę

Witam. Mam pytanie. Czy w Łomży jest gdzieś możliwość kupienia balonów wypełnionych helem? ;P jakiś sklep czy coś? z góry dzięki za odp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org