Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
He he |
Niech mi ktos podpowie co mam zrobic.Mieszkam w bloku ŁSM Mam 45 m2 i ponad 700zl doplacic do co!Musze zlozyc w tym miesiacu o dodatek mieszkaniowy,jednak jesli nie ureguluje tej kwoty to mi wpisza w papiery ,ze jestem zadluzona.Poczta pantoflowa dowiedzialam sie ,zeby nie placic bo lokatorzy maja wynajac prawnika i bedziemy skladc pozew przeciw spoldzielni.Minal juz tydzien i wszystko ucicho.Ponoc jak zaplace to juz nie odzyskam tych pieniedzy jesli dojdzie do sprawy i wygranej,jesli zas nie zaplace nie dostane dodatku mieszkaniowego.PORADZCIE co mam zrobic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: He he |
sranie na piranie
|
|
szymus nfkleaj nk
|
|
86 2180738 zadzwon i zarejestruj sie kwestia dwu ,trzy tygodni ul.ryerska ;dwie lekarki KUSKOWSKA LUB JACHIMOWIZ
|
|
haa u mnie w pokoju jest już -7 kresek :(
|
|
U mnie są już elektroniczne. TO co u ciebie jest to zalezy od temp. jaka panowała w mieszkaniu przed grzaniem. Nadmiarbył dawany aby rzed uruchomieniem c.o nie doszło do wyparowania poniżej wartosci od ktorej jest liczone. Najlepiej to niech mieszkańcy obu spółdzielni w niosą sprawę do sądu, i tak jak w białym pozdejmuja je wszystkim. Te wynwlazki tomożna zastosować tylko sobie w domku na działce. Takimi urządzeniami to tylko wielu ludzi nabija się w .butelkę
|
|
Witam. Mam pytanie. Czy w Łomży jest gdzieś możliwość kupienia balonów wypełnionych helem? ;P jakiś sklep czy coś? z góry dzięki za odp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |