Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy rzad swiadomie skazuje narod na smierc? |
tam nigdy nie bylo normalnego klubu zawsze byla speluna.zawsze sie tam leli ,zawsze cos ginelo nie pomoze zmiana nazwy czy zmiana wlasciciela,widocznie te miejsce nie nadaje sie poprostu na klub:/ A po drugie jak juz sie robi impreze w "klubie" to najpierw sie wszystko ustala z kazdym odpowiedzialnym za nia czyli z wlascicielem z ochrona z didzejem itd. no i pyta sie o opinie ludzi ktorzy juz cos tam robili,trzeba bylo zapytac np. tu na forum to by ci ludzie od razu powiedzieli czy warto...to znaczy ze nie warto :p A mi nikogo nie zal Dziewczyny jak dziewczyny teraz sie nie patrzy dziewczyna czy chlopak,facet tez nie ladnie wyglada jak wymiotuje lub lezy na chodniku;P Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy rzad swiadomie skazuje narod na smierc? |
Ta szczebiotka to jakieś chore dziecko które ze starymi pojechało za granice pracować na zmywaku i starzy są w robocie a ona siedzi w domu i jej odpierd.ala
|
|
tak całkiem na poważnie, to wydaje mi się, że Szczebiotka musi się dowartościowywać aktywnością na tym forum, podobnie jak Jaś. W Realu są to pewnie osoby na które nikt nigdy by nie zwrócił uwagi przez ich wygląd, to co sobą reprezentują oraz jacy są. Nie mają znajomych, nędzną robotę (lub nawet brak) i przesrane życie bez żadnych perspektyw itd. Pisanie głupot na forum to jedyna forma jakiegokolwiek, chociaż minimalnego zwrócenia czyjejś uwagi. Żałosne.... Naprawdę współczuję.
|
|
drogba chłopczyku a poza tym wszyscy zdrowi?
|
|
Witam denver! Co masz na myśli wszyscy zdrowi? Pozdrawiam:-)
|
|
Słyszałem że w Media Expert w sobotę jest turniej FIFA 11 na konsole. Wybieracie się? ---
|
|
: Balthazar2205 nie przyszłeś a przyszedłeś , widać kto co wyssał :) nie wchodziłem nigdzie na sondy , ale wnioskując po tytule tematu, skoro jest na bialostockich stronach to mają glosowac z bialegostoku a nie z łomzy. Sami na siebie chcecie glosowac ? Żałosne, dajcie to komu innemu ocenić. Po drugie jak można gadać na białystok jak sami tam sie zjeżdżacie na zakupy jak bydło. To zazdrość że mieszkacie w dużo mniejszym miasteczku. W ogóle to nie lubie was i nic dziwnego że nie lubią was inne miasta. Moze czas was zmieni i wasze nastawienie, sami sobie budujecie taką opinie.
|
|
Witam oriętuje się ktoś w tym temacie z pod lidla podobno są wyjazdy na lotnisko ale czy z lotniska odbierają osoby też.Prosiłbym jakieś namiary i ceny ---
|
|
mój tato z nim siedział w więzieniu
|
|
To znaczy że ona i jej kundel są bezkarni ? Z takim zdjęciem móglbym isć na komisariat , nikt by mnie nie pozwał a jeszcze podziękował :)
|
|
Dziękuję serdecznie za rady. Będę próbował. Pozdrawiam :)
|
|
znowu bedzie ufo ?
|
|
ciekawy pomysl,fajnie ze niektorzy chcą spedzac czas aktywnie i z korzyscią dla sampoczucia i zdrowia,aczkolwiek co do startu w MLPN podchodze sceptycznie,wiedzac swoje na temat tej ligi nie wyobrazam sobie kobiet w starciu z meską druzyną na boisku,pewnie kazdy minimalny kontakt konczylby sie faulem i odgwizdaniem wolnego rudy błazen z druhem
|
|
2:6 dla Zambrowa
|
|
Ja mam w piwnicy szczura tylko nie wiem czy to on czy ona byś musiał pod ogon zerknąć jak śpi :)
|
|
ale też za ileś tysięcy nakrętek jakaś organizacja daje wózek inwalidzki dla osób Go potrzebujących.. ---
|
|
Świetny przykład walki dał Marek Kondrat w "Dniu Świra", tylko, kto się odważy...? przykład kontrowersyjny, aczkolwiek skuteczny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |