poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
100 dni CHRZANOWSKIEGO

Palikot i Korwin-Mikke są za legalizacją.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 100 dni CHRZANOWSKIEGO

andreo vel tajniak a teraz jeszcze inspektorka... ile nicków na zakładasz ty chłopcze dwie lewe ręce? wszystkie piekarnie już sie na tobie poznały i niema gdzie oszołom robić, a forum wykorzystuje do opluwania ludzi za swoje nieudacznictwo...

'Łomża to jedno wielkie dno i zero perspektyw'
TYLE W TEMACIE.

Kasia

załózcie firmę to bedziecie pracowac po 8 godzin 5 dni w tygodniu, niestety studia nie dają gwarancji pracy ,a technikum bardziej jest poszykiwane niz zarzadzanie i marketing,

Kolego w Piątnicy na Nowoprojektowanej gość założy Ci gaz sekwencję za 2tys zł i nie powinieneś mieć z nim żadnych problemów. Ja już trzy samochody wyposażyłem u niego w gaz.

vn 750- nie Ołdakowskiego tylko Odachowskiego Henia jak już coś...i teraz tak. Tak samo jak prezesa4 moje samochody firmowe są obsługiwane przez Henia warsztat i zgodze się z przedmówcą że robią tysiące kilometrów po całej polsce i nigdy nie miałem problemów od lat. Warsztat ten naprawdę cieszy się dobrą opinią na Łomży ale każdy ma prawo do swojego zdania. A co do łożyska twojego to wiesz jest łożysko i łożysko może kupiłeś takie co tylko dwa miesiące da rade na nim zrobić nie wiem. I polecam ten warsztat.

Donald jaką masz firmę?Bo chyba jesteś pracodawcą skoro tak zażarcie ich bronisz?Może wiesz jak utrzymać rodzinę za 1500zł bo za 1000 to już nawet nikt pracować nie chce chyba ze ty???

Antonio a za ile chcesz go opchnać?
I jak mozesz daj jakies zdjecie na moje gg 26125341
:)

Witam, czy ktoś(albo jakaś szkoła, instytucja) jeszcze je zbiera?

w stokrotce stoi karton

Jeśli chodzi o Kubusia w Piątnicy to się dołożę do tematu.
Kupiłem auto już z gazem i na zbiorniku robiłem 230km. Uznałem, że to dużo i znajomy mi polecił, że ten Kubuś to jego kolega i mi to wyreguluje i właśnie tak się stało. Po jego regulacji zatankowałem samochód i się okazało, że na zbiorniku trzydzieści parę litry zrobiłem ok. 130km. Brak słów na jego temat. Zresztą widać jaki ruch jest u niego, a jaki na Senatorskiej, więc powodzenia, kolego.

Kasia

o jakas znajoma taxa chyba to reklama zdziska troche przykra ale czego nie zrobi firma taksowkarska dla paru zl no panie mas..ś to ześ sie popisal niech każdy sobie pomyśli jak by to szła twoja żona z dzieckiem a ten gość by na nich wjechał to nie jest nieszcześliwy wypadek panie mas..ś no wiem nie zrobił tego specjalnie dla reklamy ale prawda że umyślnie wiemy na osiedlu kto to był i w jakim był stanie za dziecko należy ci sie bolec wiesz gdzie no a tam banany nie pomogą i pomyśl jak jak by to była twoja córka . Trzymajmy kciuki za tą małą dziewczynke POZDRO

ja również zbieram ;)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

pi erdol sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org