Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tvn sprzedany |
Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tvn sprzedany |
jak skończysz studia będziesz mądrzejszy:) i będziesz miał inny pogląd na świat, a tak tylko puste myślenie;) nikt nie mowi ze studia służa do nie wiadomo jakich zarobków, bo gdyby tak bylo wszyscy którzy by je skończyli byliby milionerami, a jest wręcz odwrotnie milionerami sa często ludzie bez szkoly:)
|
|
Orietuje sie ktos do ktorej w soboty i w tygodniu otwarte jest Cetrum Katolickie Swietego Krzyża?
|
|
Jaki "mały ruch lotniczy"? W mieście, do którego pociąg nie dojeżdża? To chyba jakiś żart...
|
|
popireram mój tata skończył 8m klas i tak powiękrzył gospodarstwo że nieznam nikogo kto po 100ch by tego dokonał.wkształecienie to nie wszstko w życiu trzeba myśleć!!!
|
|
ale w moim poście chodziło mi o pisownie słowa ( jak to pisze red. POSTAJE)
|
|
Już poprawili:) gratuluje czujności redakcjo
|
|
pzdek-gwizdek gdzie nie pojdzie jest mu zle, taka natura pizdka-gwizdka,a potem wylewanie zalu na forum.idz do wlasciciela i mu wygarnij co myslisz o tym wszystkim.
|
|
wybory się zbliżają... a na wiosnę i tak wszystko zaleje...
|
|
rzal3,oj słabo Ci te studiowanie idzie.Może poproś kogoś ,żeby Ci przeczytał to co sam napisałeś.
|
|
Jak szukałem mieszkania w Łomży to postawiłem warunek,nie mniej jak 500 metrów od koscioła.Ciotka mieszkała obok kościoła i faktycznie od tych dzwonów szału mozna dostać, ani pospać ani odpocząć.
|
|
17tys czysto chyba na ROK. młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) jak sama nazwa wskazuje. dziecię NEO :)
|
|
no, forumowiczki, przyznawac sie , która jest już po zdjęciu simlocka :) i podawajcie adresy :):):):)
|
|
Ale wielce wykształcony debil. Co to za szkoła takich wypuszcza niech się pochwali. Będę wiedział gdzie dzieci nie puszczać.
|
|
mleczna nie przesadzaj :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |