Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto zyskuje na konflikcie z Rosja? |
Tak jak ja :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto zyskuje na konflikcie z Rosja? |
no to jak...
|
|
Ja też jestem ciekawa. A co do spisywania tych podzielników. Mi pani przyniosła gotowe rozliczenie. Jak zapytałam kiedy niby to było spisane, powiedziała, że teraz spisują radiowo, internetowo czy jakoś tak. ![]()
|
|
Witam, Z ciekawości czy znacie obcojęzycznych ludzi mieszkającdych na stałe w Łomży i okolicy?oprócz wiadomo ludnosci Czeczenskiej.Widzialem ostatnio otyłą pare po akcencie sadze ze Kanada badz US.Jest wiele szkol jezykowych moze uzadzimy wspolną "Europa da się lubić" Pozdrawiam
|
|
O tak :):):):):):):)
|
|
Kanada i USA i wspólna Europa ????????????????????? Widać mam spore zaległości w Geografi :(:(:(
|
|
to sobie pogadali ale te marne 50 przelej na moje konto a ja bardzo dobrze zainwestuję. Podaję numer mego/twojego konta: 38 4762 0485 3729 5748 3027 3947
|
|
witam jestem zainteresowana tę cenną informacją ,zastanawiam sie nad dwiema firmami które wybrać,jeżeli jesteś w stanie mi odradzić rosze o odpowiedz.oto mój adres mefacit1@wp.pl Kasia
|
|
pioter , frajer to ciebie zrobił i zapomniał zajebać , lub znaleźli ciebie w kokonie na strychu i przez przypadek sie wyklułeś , wypierdku marginesu społecznego
|
|
Na pewno jest w Łomży jeden Czech / Słowak.
|
|
a ja uważam że warto byłoby zainwestować w złoto. Mennica Polska się kłania. Można kupić kilka gram i czekać :) dobra inwestycja na najbliższe 2-3lata
|
|
http://www.mennica.com.pl/produkty-i-uslugi/zloto-inwestycyjne/sztabki-zlota.html luknij sobie. O ile się nie myle ok marca/kwietnia Sztabka złota 5 gramów kosztowała coś ok 600zł teraz 800. I nie zapowiada się w żadnym wypadku na obniżenie kursu złota, wręcz przeciwnie!!
|
|
Proszę o informacje czy w Łomży w sobotę odbywa się giełda samochodowa. Jeśli tak to gdzie? Słyszałem że jest coś na pksach lub według google na ul. Zjazd. Dziekuję za odpowiedzi
|
|
ruscy
|
|
możesz wziąć flaszkę i wpaść do mnie i zaprzestać p;erdolić smuty
|
|
na PKSach jest reklama, że się odbywa ale nie byłam więc nie wiem
|
|
inteligentny zostaw Jaska !:P Borys-50
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2mwMBSYe0gk
|
|
Czy orientuje się ktoś u którego z ginekologów można wykonać monitorowanie owulacji...?
|
|
Ej młody wykrztałcony, co ty wąchasz?
|
|
zbreżnico do ksiązek ! niech no tylko matka sie dowie o czym corka na forum dyskutuje
|
|
uciekł i pewnie nie predko go znajda,na 100% byl pijany, ludzie widzieli jak tuz przed wypadkiem pil piwo na ulicy a teraz juz pewnie w Anglii siedzi....oby nie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szczebiotka to fajne http://www.youtube.com/watch?v=zsQr1OxYeVE&feature=related
|
|
Wystarczy wstukac w googlach indowiesz sie wszystkiego ,odrobina checi wystarczy, tak przyjmuje na nfz nr telefonu 218 52 12 na szyldzie na ksieznej anny jest tez komorka . Ale ja tam nie pojade spisac
|
|
ok dziękuje domowego nie odbiera ale zaraz się przejadę tam
|
|
w Łomzy chyba nie kupisz:) Ale jest allegro: http://allegro.pl/bialy-parasol-az131-cm-biala-parasolka-slub-i1235494724.html http://allegro.pl/parasol-koronkowy-slub-sesja-impreza-importer-i1257421913.html http://allegro.pl/parasolka-slubna-koronkowa-firmy-parasol-i1263045958.html Ceny jak widzisz różne, wzorty także. weź kurierem przesyłkę i będziesz miał szybko. Kasia
|
|
Człowiek nie musi zabijać, by żyć. Człowiek po prostu lubi to robić. Wcale nie musi jeść mięsa zwierząt, by przeżyć. Tak jest po prostu wygodnie. Futro należy do zwierzęcia i niech na nim pozostanie. A te lisy i norki hodowane przemysłowo to barbarzyństwo. Ludzie stworzyli obozy koncentracyjne dla zwierząt: fermy hodowlane, rzeźnie... :( Wolter: "A gdyby zwierzęta umiały mówić, czy ośmielilibyście się je zabijać i zjadać?" George Bernard Shaw: "Zwierzęta są moimi przyjaciółmi... a ja nie jadam swoich przyjaciół. [...] Umysł takiego kalibru jak mój, nie może czerpać pożywienia z krów... Człowiek z wnętrzem duchowym takim jak moje, nie je trupów... Nie podoba mi się pomysł zabijania moich towarzyszy, aby jeść ich martwe ciała. [...] Najsilniejsze zwierzęta, takie jak byk, są wegetarianami. Spójrzcie na mnie. Mam dziesięć razy więcej zdrowia i energii niż ten, co je mięso!" Np. krowa czy koń nie jedzą mięsa! Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Śmiech na sali..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |