Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I za to właśnie uwielbiam Radio Zet |
Policjant tyż człowiek i spać musi...:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I za to właśnie uwielbiam Radio Zet |
WSTYD!!!!!!!!!
|
|
Za 2-3 lata jak ten reżim padnie a PiS zostanie zdelegalizowany |
Ja nic z tego nie wywnioskowałem madrego. Ps. Ryskago thx ;) i wzajemnie :D .
|
|
A wiecie jaki jest sposób na zwiekszenie ilości policjantów na ulicach?? Poprostu nalezy zmniejszyć ilość ulic... a co za tym pójdzie wzrośnie tez dsetek policjantów patrolujących ulice naszych miast. Jest też drugie wjście... jeszcze bardziej zwiększyć ilość ulic - wtedy też będzie musiało przybyć policji. A co do Południowca oraz *eVe* i ich wypowiedzi... nie wiem mam się z tego śmiać, płakać a może patrzeć na to z politowaniem... ostatnia opcja pewnie będzie najodpowiedniejsza. *eVe* jak Cię co dziennie spisują na przystanku znaczy że mają ku temu powód, ja też conajmniej 2 razy dziennie znajduję się na przystanku i jakoś jeszcze ani razu mnie nie spisywali. No z tym że ja chodzę tam w innym celu... Południowcze, chłopcze kolorowy, mimo ze widzę Cię tutaj po raz pierwszy jakoś wydaje mi się jakbym znał Cię od dawna. Znam ten typ ludzi, bojowi, chardzi, twardzi i wulgarni młodzi gniewni... ale czemu tylko do momentu w którym tracą oparcie w grupie i anonimowość?? Wierzę że z tego wyrośniesz, a jeśli nie (czego Ci nie życzę) to ...
|
|
Masz rację to od pieprzu |
A co wy sie czepiacie... ? .
|
|
Coś wiecej z tej serii: http://www.butcher.art.pl/download/adik_z_kumplem_metal.avi
|
|
Wiacie. ja ide z kumplem więc i wy bieżcie ze sobą znajomych i innych ziomów. musimy zrobić hałas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
Tyku o to się niemartw :P
|
|
Rydzyka ??? |
A osoby w moim wieku wpuszczają za darmo ? jeśli tak to przejde się na mecz bo dawno nie bylem. .
|
|
Zobaczymy dzisiaj :D
|
|
|
no prosze - ale jaja!!! A ja myślałam , że takie rzeczy się nie zdarzają!!!! Odnaleziono samochód?!!! to ja ze scenariusza filmowego!!! SuJka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |