czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Członkowie PO w Łomży

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Członkowie PO w Łomży

Mam fach w ręku. Robię wodę i gaz oraz CO w nowych chatach zamożnych ślązaków. Miesiecznie wychodzę 17 tys kawałków na czysto. I pytam się, po co Wam te studia ? Przecież w Polsce człowiek wykształcony nic nie znaczy. Tego chcecie ? No chyba,że lubicie świeżo po magisterce siedzieć na kasie w sklepie, albo stać z korkami serowymi przy stoisku.

Treść jest ukryta

Tak i kit wciskaj komu innemu ;)

Treść jest ukryta

Do " młody wykrztałcony" twój mózg to składa się z wody , gazu i CO i więcej tam nic już nie wlezie.

A gdzie ten klub się znajduję?

MiYu!!! kupujesz ubrania z prawdziwej bawełny?? wiesz w jakich warónkach pracują i mieszkają ludzie zbierający bawełnę? jakie krocie zarabiają a ciężko pracują i nimi jakoś mało kto się przejmuje. Masz też świadomość jak zły wpływ na środowisko ma produkcja sztucznych futer? Obrońcy zwierząt powinni nauczyć sie większego szacunku dla człowieka i jego a nie zwierząt praw. Nie mam futra i brzydziłabym sie je nosić, nawet wełny sie brzydze ale złości mnie to że w dzisiejszych czasach bardziej się walczy o zwierze niż o człowieka i jego godność!!!!

jem mięso - ZABIJAM , noszę buty skórzane - ZABIJAM , mam pasek skórzany - zabijam , pasek do zegarka skóra - ZABIJAM itd. KUR.WA JESTEM MORDERCĄ.

ALE ON MA RACJE HEH :)

ja pier**** ... to byla prywatna impreza, w h*j kasy poszlo na zorganizowanie, chce tlyko ostrzec

ja tez jestem ciekawy kiedy wlasnie

a ile to jest w **** kasy? na ile to bylo osob?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org