wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak PSL kocha Łomżę!!!

m1ch4lina , jestem fanem twojej ciętej riposty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak PSL kocha Łomżę!!!

jutro jade o 6 rano do pracy, mieszkam 18 km od lomzy w kierunku na mezenin! jak nie bedzie droga przejezdna to obecuje ze piechotą, na sanka, na nartach czy nawet na pierdolonych łyzwach ale dotre do tych co sie zajmuja odsniezaniem i wlasnorecznie im wyperswaduje ze leca w ***** !

nastepnym razem beda mi odsniezac do samego garazu! ! ! !

utro jade o 6 rano do pracy, mieszkam 18 km od lomzy w kierunku na mezenin! jak nie bedzie droga przejezdna to obecuje ze piechotą, na sanka, na nartach czy nawet na pierdolonych łyzwach ale dotre do tych co sie zajmuja odsniezaniem i wlasnorecznie im wyperswaduje ze leca w ***** !

nastepnym razem beda mi odsniezac do samego garazu! ! ! !

pewnie upad w śnieg

masz babo placek

Grzegorz

OJJJJJOOOOOjOOOO. I co jeszcze można opisać? Jesteś zainteresowany to jedź i sprawdź. Droga do Wizny 2 strony max 20 zł odrzutowcem, film sam sobie nagrasz to wynosi 0.00PLN. No to nie dziaduj za 20 zyli.A na poważnie to wszystko jest ok. Pytanie jak się na filmie prezentuje-pytający do lekarza!!!!! zależy kto kamerę trzyma. chcesz dzwoń 602814085 wiadomości z pierwszej ręki

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

zrób mu loda to będzie za freee.

Powiem tak.... bylem dwa razy , usiadłem przy stoliky gdzie naczynia brudne stały dobre 15 min obok mnie i dopiero po mojej interwencji ktos raczył uprzątnąć , w miedzy czasei wchodzi chlopakz dziewczna i sytuacja ta sama tylko gość sam zaczą sprzatac ( nikt mu i nie pomógł ) i zwalił to na sąsiedzni stolik , o uprzątniecie stolika i popielniczki niestety juz nie mogłem sie doprosic, a jedzenie .... bardzo średnie , tak czy inaczej jesli ktoś nie zrozumie co znaczy obsługa klienta to nie wróże dobrze chyba ze ludzie w łomży są aż tak mało wymagający , jak dla mnie lokal spalony a właścicielom polecam wizyte w jakim kolwiek lokalu za granicą .....

poproszę o kontakt

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Treść jest ukryta

dokładnie kmwtw ...

To otwieraj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org