Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"elektorat" PiS... |
jastrzab zjedz lepiej g....... nie ma zadnej dobrej pizzeri w lomzy chyab ze pizzaa.hehhehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "elektorat" PiS... |
nie bujcie sie przyjdzie czas i na inne ulice (a przy tym ktos zrobi pare prezkretow na kase itd .)
|
|
No i co z tego ?Brakuje ludzi co jak za dawnych czasów lali takich gosci w pysk za niespełnienie obietnic.Jak ci cos wykreca to dawaj ich w morde.to za pare lat sie nie wezma za wybory
|
|
hehe...wyczuwam tu lekką zazdrośc :) trochę uogólniasz,wiesz... nie zawsze tak jest,że panienki siedzące na przednich siedzeniach BMW to słodkie idiotki lecące tylko na kasę.Widziałeś jedną czy dwie takie akcje i już tragizujesz,pisząc że to reguła.Z resztą ktoś musi jeździć beemką,by ktoś nią jeźdźić nie mógł :) taki jest ten świat.Jeżeli Ci to ulży,to stwierdzam,iż te beemki stanowią kontrast,na którego tle rysujemy się my-"normalni" hehe P.S. Tak na marginesie,to mój brat jeździ piękną betą,a na przednim siedzeniu obok niego zawsze siedzi piękna kobieta... tyle tylko,że to jego żona,a poznali się na długo,długo przed tym,jak to BMW kupił.Więc jak sam widzisz... :) Pozdro .
|
|
Wyjątek od reguły ??;))
|
|
poprawka - nawiązując oczywiście do wspomnianej przez Tomka23 (nie przez Zurcia) pogoni za kasą... :) Pozdro ---------------------------------------------------------------------------------------- "Ludzie dobrze wychowani unikają mówienia oczywistości." (Sławomir Mrożek)
|
|
Dla mnie jak panienka leci na kase i na fure a w zamian daje facetowi w nocy seksualne przyjemnosci to jest to dla mnie normalne kur...stwo i nic wiecej, inny rodzaj prostytucji bo ona w zamian za MacDonalda, pobujanie sie fajna fura, itd, daje mu w nocy ucieche w postaci dobrze zrobionej laski. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dla mnie to wszystko to jest Banda **** a nie politycy. Stare komuchy wszystko i tyle,siedza od dawien dawna na stołkach i tylko sobie pierdzą. w polsce nie bedzie dobrze dopóki na stanowiskach beda siedziec stare komuchy, byłe UB-eki SB-eki , ORMO-wcy itd. Trzeba czekac az te pokoleni powymiera... władze przejmą mlodzi ludzie nie liczący tylko na prywatne korzysci ale na korzyści ogółu, wtedy bedzie lepiej :) ---------------------------------------------------------------------------------------- "Ludzie dobrze wychowani unikają mówienia oczywistości." (Sławomir Mrożek)
|
|
to zamiast posadza takiego czlowieka do Elki i wyrusza na miasto niech jada na plac i sprawdza umiejetnosci tegoz czlowieka chcacego miec prawo jazdy. Jak mozna kogos wypuszczac na miasto jezeli ta osoba nie wie co to jest gaz, hamulec i tym bardziej sprzeglo. Nauczyc podstaw na placu a dopiero pozniej w miasto
|
|
Niebawem na budowie supermarketu (o ile można go takim nazwać dużo większe widziałem i bywałem) przy kosciele pw. Krzyża Świętego ponownie zacznie się coś dziać czyli budowa ruszy znów. Szpecąca teren od dwóch lat paskudna konstrukcja żelbetonowa ma zostać rozebrana a w jej miejsce postawiona nowa (zobaczymy co to za cudo będzie). Ogłoszono już nabór pracowników. Jak wcześniej było wiadomo nalezeć on będzie do sieci Kaufland. Pozdrawiam BUNKIER
|
|
luizfernandez,wymyśl od razu określenie na siebie,gdy będziesz jakiejś pannie,podjarany jej walorami etc walił minetę hehe... kurw? :) .
|
|
Więcej wiary w ludzi. Stokrotka tez miała szpecić miasto, a jest jednym z najciekawszych budynków w tym mieście, ładnie wkomponowanym w otoczenie. Może i tym razem tak będzie. Nie chciałbym, aby mója ulubiona światynia została oszpecona "bunkrem".
|
|
Ooo... widzę,że mamy do czynienia z forumowym napinaczem hehe... ...wyluzuj... i nie obrażaj od razu kogoś,tylko dlatego,że nie masz poczucia humoru... biedaku :] W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ja caly czas zartuje i luzuje :) nie lubie konfliktow :) Twoje zdrowie... OooOO :) ---------------------------------------------------------------------------------------- "Ludzie dobrze wychowani unikają mówienia oczywistości." (Sławomir Mrożek)
|
|
Może coś ruszy z Echo. Była już sprawa w sądzie i chyba wszystko jest OK, czyli kupcy z Winko i Zajkowskim na czele przegrali. Wreszcie byłby dobry, duży sklep i prawdziwa konkurencja. -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Już zapomniałeś jak się sam uczyłeś jeździć co? A gdzie mają się uczyć jak nie na ulicach? Może na placu co? Oj bystrością nie grzeszysz. Może zacznij jeździć rowerem.
|
|
Buhehe dobra jesteś...
|
|
Księża wzięli się za interesy W sąsiedztwie konińskiego kościoła pw. bł. Jerzego Matulewicza w błyskawicznym tempie rośnie, jak można wyczytać z tablicy informacyjnej, Dwór Biesiadny "Kana Galilejska". Powstaje on na prywatnym gruncie należącym do księdza proboszcza Pawła Szudzika, który jest jednocześnie udziałowcem spółki budującej ten lokal. Przykłady prowadzenia działalności gospodarczej przez parafie i księży dobiegają z całej Polski. Dużą przedsiębiorczością wykazują się parafie w Kutnie. Na wieży tamtejszego kościoła pw. Jana Chrzciciela montowany jest przekaźnik telefonii komórkowej, a parafia pw. Matki Bożej Wspomożenia Wiernych buduje stację tankowania gazu. Parafia pw. Jana Jerozolimskiego za Murami w Poznaniu rozważa możliwość wejścia w spółkę Towarzystwa Budownictwa Społecznego z miastem Poznań. TBS-y miałyby być budowane na terenie należących do parafii gruntów nad Jeziorem Maltańskim. Jeszcze lepsze przekręty robi ksiądz Nowok wiceprzewodniczący Komisji Majątkowej Rządu i Episkopatu do spraw zwrotu majątków i ziemi zagarniętej kościołowi za czasów PRL-u. Część atrakcyjnych działek po prostu za grosze przepisał na siebie. Uzbierał tego już około 2 ha. Artykuł z tygodnika "Nesweek" p.t."Folwark księdza Nowoka" możecie znaleźć pod adresem: http://www.google.interia.pl/szukaj/?sg=1&q=folwark+ksi%EAdza+nowoka&s=szukaj Co na to władze kościelne, udają, że nic niewiedzą a proceder kwitnie dalej. Kapłan jest powołany po to, żeby służyć wiernym, a nie zajmować się za parafialne pieniądze działalnością gospodarczą lub handlem działkami. Żyjąc w takim luksusie jak żyje Kościół w Polsce to kasy trochę potrzeba i dlatego władze kościelne przymykają na to oko. Pozdrowienia.
|
|
Re: \"elektorat\" PiS... |
Rosumu mam malo ... & vice versa!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzieki za opinie... mam do wydania ok 50tys zl na autko i koniecznie chce diesla...mieszkam poza Łomża także problemy zimowe nie są mi obce dlatego skłaniam sie ku terenówce choc bedzie ona palic zdecydowanie wiecej od np. Audi A4 czy Passata B6 o których tez myslalem no ale ktore nie sprawdzą sie w zimie.Jeszcze sie zastanowie....zeby nie to spalanie Kijanke bym bral bez chwili namyslu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja bałbym się wsadzić aż 50 tys. w KIA, inwestowałbym w jakoś bardziej zaufaną marke samochodów. Za 50 tys. już można coś wybrać i nieźle przyszpanować, co KIA będzie trudno :).
|
|
tszepa ih strasyc ![]() won won won katam klupoty < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Treść jest ukryta
|