Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Od poniedziałku w szpitalu strajk ciągły |
dobranoc - książka w łóżeczku czeka:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Od poniedziałku w szpitalu strajk ciągły |
O tak! Od momentu jak o tych... no... mutacjach tak cudnie prawił, permanentnie podbił moje serce...:) No i pod prąd płynie - w to mi graj! Panie Jacku, raz jeszcze dziękuję za przybliżenie okolic Waszej pięknej krainy...:-)
|
|
:)
|
|
Aleście mię rozmarzyli, że teraz nie mogę się skupić na robocie tylko... żurawie oglądam jak suną kluczem nad Łomżą i po okolicznych bagnach łażę... Aaaaa! Raaaatunku! Bagno! Wciąga mnie! wciągaaaa! Bul bul bul...
|
|
DoPrze skoro jest jak mowisz, to mieszkancy bloku w którym znajduje sie telepunku maja jakis bonus :] I zalozyc kawiarenke internetowa mozna, net za free :] Mam takie pytanko, czy ktos moze skarzyl TPSA o podrobienie podpisu na zleceniu preselekcji? Poniewaz kozystelem z Tele2 (polaczenia zagraniczne) az tu pewnego dnia przyszlo pisemko ze od dnia .... korzystam z numeru tpsa. Oczywiscie odeslalem to pismo z reklamacja, ale nie uznali po analizie dokumentow. Oby sie w tym nie grzebac w telepunkcie zlozylem rezygnacje z tej uslugi i obiecano ze powroce do Tele2. Sam fakt podrobienia podpisu jest juz podstawa do sadzenia się, a z tego co sie dowiedzialem to nie jest odosobniony przypadek. Jakie macie doswiadczenia w tym temacie???
|
|
przecież każdy o dowolnej porze może być gdzie chce! ale wyobraźnia to czasem przekleństwo. zwłaszcza jak nie może dotknąć czego chce:(
|
|
Ja slyszalem o mlodym Engelu,trnerem jest od dluzszego czasu,nie jest jakis amator. Masz fantazje Marcin,Nie realne jest by trenerem LKS zostalD. Wdowczyk a juz najbardziej Henryk Kasperczak.....takim trenerom sie placi dobra kase,a co do Kasperczaka to Legia zlozyla mu oferte.Nawazniejsze aby nowy trener LKS poprowadzil nasz druzyne do zwyciestwa,nie wazne chyba jest jego nazwisko..:)
|
|
Gazeta Wyborcza - Pomysły na zagospodarowanie poligonu w Czerwonym Borze Na byłym poligonie w Czerwonym Borze oprócz lotniska powstanie też nowoczesne wysypisko śmieci. Jedna inwestycja drugiej przeszkadzać nie będzie, bo dla wszystkich znajdzie się miejsce. Powojskowe tereny to ponad pięć tysięcy hektarów Wprawdzie na obszarze poligonu od kilku lat składowisko odpadów już funkcjonuje, ale nie spełnia norm unijnych. Zambrowski Związek Gmin, w skład którego wchodzi siedem samorządów (Zambrów - miasto, Zambrów - gmina, Andrzejewo, Kołaki, Szumowo, Rutki i Czyżew) chce je powiększyć i znacznie zmodernizować. - Przede wszystkim musimy zamontować specjalne urządzenie do utylizacji i przechowywania śmieci organicznych. Po to, żeby chronić środowisko. Poza tym znacznie poszerzymy jego obszar: z dwóch do 12 hektarów - wyjaśnia Bogdan Kamiński, zastępca burmistrza Zambrowa. Inwestycja ma kosztować około 6 mln zł. Wspólnicy chcą ją finansować z własnych kas, ale będą też korzystać z pieniędzy unijnych. Kamiński dodaje: - Co do kwoty, to tylko wstępne szacunki, bo nie ma jeszcze dokumentacji technicznej, która będzie gotowa za jakieś pół roku. Nowoczesne wysypisko powinniśmy mieć za minimum sześć lat. Czy jego rozbudowa nie będzie kolidowała z planowanym przez Zarząd Województwa lotniskiem w Czerwonym Borze? - Na pewno nie będziemy sobie wchodzić w drogę. Przecież teren poligonu to ponad pięć tysięcy hektarów. Lądowisko ma zajmować kilkanaście hektarów. Będzie miało trzy trawiaste pasy (najdłuższy: 550 metrów), ale jego powstanie to jeszcze pieśń przyszłości. więcej: Gazeta Wyborcza - Pomysły na zagospodarowanie poligonu w Czerwonym Borze
|
|
Konca świata niebedzie.
|
|
To chyba bedzie tylko lotnisko dla awionetek. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
My możemy tylko sobie pośnić ;( " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
A Ptysiu - pieniądze to już nie nasze zmartwienie. Najwiekszym zmartwieniem będzie zakorkowana Łomża.
|
|
"[...] I tak się świat kończy I tak się świat kończy nie z hukiem, ale skowytem" Thomas S. Eliot "Ziemia jałowa" ?
|
|
...tak.... i linka zarzucić!
|
|
nO ALE chciałem wiedziec jaka jest wasza opinia na ten temat
|
|
Dobra następnym razem tak zrobie jeśli wam tak wygodniej . " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
juz bylem punkcie krwiodastwa, wzieli jedna porcje i koniec bo jakiegos alatu mialem za duzo. porobilem badania by sprawdzic watrobe, a tu nic. Watroba zdrowa a alatu - czy jak sie ten enzym nazywa, wciaz za duzo. i badz tu czlowieku madry
|
|
Sciema z tym tekstem. Przejęłam się kiedyś podobnym tylko bardziej dramatycznym i wszystko okazało sie kłamstwem. Takie akcje uczą mnie nie reagować na takie apele. Obym kiedyś tego nie żałowała, ale nie lubię jak oszust wykorzystuje ludzką wrażliwość. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
nie rozumiem jednego. tak źle a tak niedobrze... jak nawierzchnia nierówna i podziurawiona to źle, jak chcą to naprawić - jeszcze gorzej... Zdecydujcie się Panowie, albo cierpimy przez 2 czy 3 miesiące i jest lepiej, ablo cierpimy przez cały rok i jest coraz gorzej. Czego by nie mówić - nie ma to jak do pracy jeździć rowerkiem...
|
|
C ałą Łomże remotować bedą i co jeszcze ?
|
|
To raczej jest konieczność, ale nie każdy tak sądzi... Temid
|
|
Nom Niemiec new Papież znaczy był z tego co sie dowiedziałem z tvika;] ziomalem Jana PawłaII No ale cosh niestety Jan Paweł II odszedł...=/ narq pozdro
|
|
ŁKS nie będzie chyba w II lidze :(
|
|
Nie wiem o co tam chodzi, ale brawo Ptysiu:D
|
|
Cmok! Przyjęte. :) Łoj! Nerwusków na tym forum nie brakuje...:) Temid
|
|
Ci którzy jątrzyli do te pory, będą jątrzyli nadal (mam nadzieję, że choć mały procent się zmieni). Co zresztą widać na tym forum. :) Widzimy jak inni skaczą sobie do gardeł i oceniamy to.... sami cudzych gardeł nie oszczędzamy!
|
|
Nie sądzę, aby wystąpiły w jedynce jakiekolwiek przekręty. Ma świetnych nauczycieli angielskiego, pewnie dlatego tak boli, że Twoi uczniowie/przyjaciele nie wygrali... Zazdrość zawodowa? Poza tym, wiesz, że mówisz wyniki przed czasem? Aha, jeszcze jedno. Znam osoby z jedynki, które również były na konkursie wojewódzkim, i poszło im nieźle. Zresztą, co za sens doszukiwać się jakichś oszustw? Jedynka zawsze była jedną z najlepszych szkół w Łomży, nie wiem czy nie najlepsza. Chyba tak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |