czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czekam na ten dzień

tak trzeba czekac, albo dzialac samemu, to kompletna paranoja, człowiek cche cos zaczac robic, ale niestety nie dostanie, bo nie ma kasy. Normalka. Oni tez sa jakos ograniczeni. Polecam poszukac z innych funduszy.
Powodzenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czekam na ten dzień

taa ruskie wejszli w kołalicje z alkjidom i na nas jidom ahahahahahah czasem to mnie umiecie rozbawić do łez... spiskowcy

alk~

problem tkwi w tym iż czuje ze dyskutujemy o dwóch działalnosciach z tej samej gałezi gospodarki, które normalnym biegiem akcji zaczęly walczyć o klientów. Uważam za potwierdzenie prace po kosztach (a jej i tak niebyło bo zapewne Aga nie chce za wszelką cene przyjac do wiadomosci ze firma nowo powstała w tak szybkim tempie posłała ja na bezrobocie.

Aga666 napisał(a):
>Ha w tym temacie coś mi się przypomniało! Zmowa cenowa, otóż firma, >która stara się mnie wyautować z rynku na początku zjeżdża na maksa z >cen chcąc przyciągnąć klientów do siebie i mija rok kiedy pojawiają się w >firmach tej samej branży z propozycją podniesienia cen. Dlaczego? bo na >dłuższą metę się nie da robić po kosztach

No czyli Firma A przychodzi do firmy B i proponuje układ.

Autor: aga666 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-09-10 10:53

>Wiem, że twarde są prawa rynku, ale czy moją konkurencje stac robić po >kosztach? Pewnie tak. Jak długo? Aż się wyłożą.

Albo mają lepsze dojścia, kadrę, specjalizują się w tym co robią i czerpia z tego zyski. Jeżeli np przez 20 lat pracowali przy łopacie albo wygrali bądz uzysklai duży wklad finansowy czemu mieli by teraz zaistniec jako kolejna firemka sąsiedzka?? Albo wóz albo przewóz, stawiasz wszystko na jedna kartę i wiesz co mozesz zyskac albo co stracic. Tobie udało sie wystartowac łatwiej, bez podchodów i walki o kazdego klienta. Co Ty myślisz ze jak zostana sami na rynku to znowu ktos wskoczy na ich jak oni na Ciebie?? Jak myślą a na to wyglada to przy zachowaniu w miarę niskich cen i urozmaicaniu oferty poprzez wychodzenie na przeciw oczekiwaniom klientów mogą pozostac na rynku niczym Telekomunikacja w swojej branzy. Ale co ta ja tu gadu gadu a Wy swoje hehe

Autor: aga666 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-09-10 10:53

>Wiem, że twarde są prawa rynku, ale czy moją konkurencje stac robić po
>kosztach? Pewnie tak. Jak długo? Aż się wyłożą.
>Trzeba tez mieć szacunek do siebie i robić swoje a nie pracowac za >darmo.
>A chamstwo ha... czyż wprowadzanie klienta w błąd nim nie jest? ?
>Informacja powieszona na drzwiach byłej firmy ,, ..... przeniesiono obok'' >jak to nazwać? A kiedy klient przychodzi do żekomego nowego punktu i >pyta konkretnie o mnie po czym słyszy -,, pani X tu pracuje ale załatwia >sprawy na mieście'' Jesli to czytają zainteresowane osoby mam to gdzieś >- napewno wiedzą, że to o nich!

No to jak masz gdzies i tak bardzo Cie to boli to powiedz i zakonczymy te domysły na temat branzy pieczatek, pieczarek, pieniedzy i pie******** ;D
Jak narazie zaczełas watek i ten post jest jedynym z sensem wg mojej opini.
BUT WHY?? WHAT IS UR SECRET??
powiem Ci czy jest, rozmowe z klientami mogłas wymyslic Ty, klient albo oni,
powiedz co Ty mówiłaś ludziom jak sie oni o sąsiadów pytali. Nikt nie jest świety, a Ty po co lokal zmieniałas?? A moze nie zmieniałas..?? Może zakonczyłas przygode juz tam i teraz wmawiasz sobie ze to było nielegalne??
mimo ze zaczeli niedawno dali ci wycisk jak starzy wyjadacze tak??

Autor: Figa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-09-10 01:58

>To w końcu powiedź, w czym tkwi problem, bo jeśli tego nie mówisz, to
>ktoś mocniej bije, a Ty się odwdzięczasz :)

Figa dlaczego mam wrazenie ze dzielisz ciało z Agą666? hehe juz wiem macie te same (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

no niestety, tak jak mówisz ;P

Salon Euforia to dawny salon fryzjerski A&K który mieścił sie na ul.Dmowskiego przy solarium. Właściciel również nie zmienił się..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org