środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: "Kaczyńscy - najgorsze, co wydał postkomunizm w Europie "

hehehehhehe zgadzam sie tarczyn. Nic dodac nic ujac

Odpowiedz na tę wiadomość

Szczerze? Kobiety są w porządku... ale faceci bezczelni, agresywni i wogóle... nie krępują się klepnąć po tyłku, nie szanują nikogo i strasznie się panoszą, myślą że wszystko im wolno... Mi kiedyś zastąpili drogę i jeden z nich zaczął mnie po tyłku macać a reszta stała wokół i się patrzyła, byłam po prostu w szoku, na szczęście nic mi nie zrobili, bo zaczęłam sie drzeć, ale kto wie co by się stało gdyby nie było to miejsce, gdzie mieszkają ludzie i mogli by to zobaczyć... kultura i moralność tych czeczenów sięga dna po prostu...

sluchaj mam 2 auta wiekszosc gazu u nich tankuje filterek 20 zl a jak wydajesz okolo 1500 na miesiac na gaz to filterek odchodzi na 2 plan. tankowalem pare razy na statoil to mi auto gasnie:(

trzeba umiec odejsc od maszyny,nie byc za bardzo pazernym

5lat jest ok i chyba rozumiem o co chodzi:) chodzi o cene ktora jest atrakcyjna -po co mam przeplacac skoro na gazie z piatnicy robie najwiecej kilometrow za najmniej pieniedzy:) tankuj sama przez pare lat a nie powtarzasz po kims. pozdro

Thomas a nie lepiej było te 5000 zl zainwestować w bankroll:) i w gre w pokera czy nauke pokera?:)

Pewnie ze bezrobocie im spadlo bo wszystkie statystyki robia w sezonie lenim jak powysylaj ludzi na interwencyjne roboty a reszta na plantacjach w germani zasowa. To i bezrobotnych malo jest wtedy mozna se dac premie a kolesiom tez cos do pensji dolozyc bo to przeciez sukces jest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org