Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: "Kaczyńscy - najgorsze, co wydał postkomunizm w Europie " |
hehehehhehe zgadzam sie tarczyn. Nic dodac nic ujac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Szczerze? Kobiety są w porządku... ale faceci bezczelni, agresywni i wogóle... nie krępują się klepnąć po tyłku, nie szanują nikogo i strasznie się panoszą, myślą że wszystko im wolno... Mi kiedyś zastąpili drogę i jeden z nich zaczął mnie po tyłku macać a reszta stała wokół i się patrzyła, byłam po prostu w szoku, na szczęście nic mi nie zrobili, bo zaczęłam sie drzeć, ale kto wie co by się stało gdyby nie było to miejsce, gdzie mieszkają ludzie i mogli by to zobaczyć... kultura i moralność tych czeczenów sięga dna po prostu...
|
|
sluchaj mam 2 auta wiekszosc gazu u nich tankuje filterek 20 zl a jak wydajesz okolo 1500 na miesiac na gaz to filterek odchodzi na 2 plan. tankowalem pare razy na statoil to mi auto gasnie:(
|
|
trzeba umiec odejsc od maszyny,nie byc za bardzo pazernym
|
|
5lat jest ok i chyba rozumiem o co chodzi:) chodzi o cene ktora jest atrakcyjna -po co mam przeplacac skoro na gazie z piatnicy robie najwiecej kilometrow za najmniej pieniedzy:) tankuj sama przez pare lat a nie powtarzasz po kims. pozdro
|
|
Thomas a nie lepiej było te 5000 zl zainwestować w bankroll:) i w gre w pokera czy nauke pokera?:)
|
|
Pewnie ze bezrobocie im spadlo bo wszystkie statystyki robia w sezonie lenim jak powysylaj ludzi na interwencyjne roboty a reszta na plantacjach w germani zasowa. To i bezrobotnych malo jest wtedy mozna se dac premie a kolesiom tez cos do pensji dolozyc bo to przeciez sukces jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |