piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego LPR w Łomży nie wystawiła żadnej znanej osoby do Sejmiku?

już zrozumialem bo ryskago sama nie pisze bo u niej jest taki komputer że jak ryskago zasnie nad klawiatórą to jak w nią walnie to same literki sie wystukują i wysylają !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego LPR w Łomży nie wystawiła żadnej znanej osoby do Sejmiku?

To tak będzie do juutra jutro zobaczycie klase ŁKS-u

Odejdz, idz do mlodziezy wsiechpolskiej i nie wracaj

bosh moge odejsć ale nie do nich bleeeee

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

>>Każdy gdzie chce tam wyzuca śmieci... i załatwia się ... hehe

Zbych

Może zrobić jak za czasów Cara ??

Witam! Wypowiedzi, ktore pojawly sie na forum na temat Radia BAB sa wypowiedziami jak sie domyslam mlodych osob (tzn. w przedziale wieku od 15 do 25 lat). I tu wlasnie jest pies pogrzebany (jesli moge sie tak zaskakujaco wyrazic).

Duza czesc mlodych ludzi, jesli nie zdecydowana wiekszosc, lubi muzyke szybka, rozrywkowa no i przede wszystkim nowa. Niestety granie dla mlodych ludzi nie przynosi takiej kasy jak granie dla ludzi doroslych (tzn. w wieku od 25 lat), ktorzy maja pieniadze i w zdecydowanej wiekszosci to do nich skierowane sa reklamy. A jak wiadomo (mam nadzieje wszystkim) to dzieki reklamom utrzymuje sie radio. To wlasnie ludzie dorosli wykupuja reklamy w radiu a nie mlodzi. Tak wiec wcale mnie nie dziwi ze radio skierowalo sie w stone doroslych, a oni (jak wiem z wlasnej autopsji) bardzo lubia piosenki z lat ich mlodosc (stad obecnosc na antenie piosenek z lat 60, 70 i 80).

Pozdrawiam!

Teraz jest lepsze radio bab

Zapraszam na dni otwarte Napewno wszystkiego sie dowiesz. A szkoła jest świetna. Mozemy pogadać na gg 9050714

Ciekawe kto rzucił butelkę, pewnie policja ... przynajmniej nie piszcie głupot ...

przeczytałem i stwierdzam ponad wszelka watpliwośc ,że Umorzan to pojeb.

Zawsze, z Tobą będe...

Proponuję wysłać tam ptysia bez egzaminu. On się podszkoli, a my od niego odpoczniemy.

hehe,naprawde jestes smieszna i swoja wypowiedzia pokazalas jak jestes inteligentna.To nie ja chce zmienic szkole bo nie zdam tylko TY-notabene te info zawarlas w innym swoim poscie.Piszesz ze sie w nim uczysz ciekawe jak jeszcze dlugo??Moze do konca roku szkolnego wytrwasz.W porownaniu do Ciebie ja problemow z edukacja w mechaniaku nie mialem,zreszta na studiach rowniez nie bylo zle.
Widze ze nie mozna z Toba dyskutowac bo u Ciebie emocje sa gora,ale coz prawda zawsze w oczy kole.Nie bede znizal sie do Twojego poziomu,nie nawymyslam Tobie jak Ty to zrobilas.
Wybryki natury sa,ale nie sadzilem ze az tak duze moga zaistniec.Pozdrawam

Ale to juz bylo. Ta muzyka "dla wszystkich". Nic nowego. Lata wczesniejsze od zawsze gralo Radio Nadzieja z tym ze robia to w sposob o niebo lepszy niz Baby ktore doslownie młócą w kolo te same piosenki od rana do 18ej. Ile mozna??

policja musi sobie poprawic statystyki, a wlasnie w taki sposob jest najlatwiej. Wystarczy zwinac pare osob, wlepic im pare mandatow i juz jest lepiej...

O jednej rzeczy tylko pamietajcie panowie brzuchaci, sflustrowani funkcjonariusze - Jestescie utrzymywani m.in. z MOICH PODATKOW. A to ze nosze szalik nie znaczy ze macie mnie traktowac jak gowno.

Zbych

Twoje wypowiedzi mowia same za siebie,bronisz sie jak mozesz,poprzez obrazanie innych,krotko mowiac:osmieszasz sie i tyle.
Maciek w Twoim innym poscie Ci odpisal prawidlowo,teraz na nim bedziesz sie mscic za prawde?????
.Jak narazie pokazalas na co Cie stac,pokazalas swoje prawdziwe oblicze!Nie radzisz sobie w szkole w Łomzy,moze idz do marianowa,widze ze znasz tamtejaszy poziom wiec i z matura moze nie bedzie problemu.Swoimi wypowiedziami probujesz sie odgryzac z tym ze ja mam z czego sie posmiac.Widze ze znasz pojecie wybryk natury...cos wiesz....,nie musialem Cie widziec,wystarczy ze czytam Twoje wypowiedzi,a jakie juz one sa to wszyscy wiedza co je czytaja.

ADALL

Ptyś Ty nawet tak nie myśl.
Ptyś Ty mnie nawet tak nie strasz.. ja już kroki podjąłem, ja już napisałem na podany na stronie numer gg, ja nawet maila wystosowałem...

Coniektórzy musztardę już mają, a co bardziej nadgorliwi zapewne i kiełbasę kupili.

Ptyś bo jak się okaże, że 2000 posta nie będzie to się to może źle skończyć, to na forum moga pojawić się zamieszki, w łomży zapanuje dziwny niepokój, zaczniemy Cię szukać na tej bawełnie... (nie żebym Cię straszył) ja tylko ostrzegam, Ty jesteś teraz w centrumie uwagi wszystkich na tym forum... Twój wybór Twoje życie...

pozdrawiam...

Zawsze, z Tobą będe...

Odp.
a). bo to jest w moim przypadku aż nazbyt oczywiste...:(
b). można, a nawet trzeba, ale trzeba mieć możliwości... :(
c). się go ma, ale zardzewiał biedaczek dawno nie używany... :(
d). no właśnie...:(
e). a właśnie że dojadę jak tylko bede chciała i mogła... :))

PS. Markacyku, dobrześ se to wykalkulował, ale ja bym to wyprowadziła z Tw. Pitagorasa...:D

i ode mnie tesh... chociaz powod mi umknął...

Zawsze, z Tobą będe...

O Papieżu jest jeszcze głośno, ale nimoże to trwac wieczność.

ściemka wszystkim

nie rozumiem o czym Wy do mnie rozmawiacie...

Odkąd pamiętam jedyny problem ze snem mam w momencie kiedy dzwoni budzik. Najzwyczajniej w świecie mam ochotę go roztrzaskać o ziemię i przewrócić się na drugi bok. Jeśli o zasypianie chodzi to praktycznie o każdej porze i w każdych warunkach. I nie jestem sobą jeśli nie prześpię minimum 9 godzin. Najlepiej się czuję w sobotę jak dane jest mi obudzić się tak około 9 rano...

pozdrawiam ...

witam nocnych 'Marków":)

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Witam wszystkich, ktorzy jeszcze nie spią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org