Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy 4 listopada borysewicz był w pracy w urzędzie marszałkowskim ? |
Każde pismo może istnieć, ludzie decydują czy warto, a reklama jest reklamą niezależnie co reklamuje. Podobnie jak spamem jest wiadomość niechciana a nie wiadomość komercyjna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy 4 listopada borysewicz był w pracy w urzędzie marszałkowskim ? |
moze podziel sie z nami swoimi "produkcjami" ?
|
|
Lomza to dziura. zeby wojna dluzej pobyla to bysmy mieli tory do pisza.
|
|
wiec proponuje ci siedziec w domu, bo jak nie pizze, to ktos obok bedzie jadl ciastko
|
|
on wiedzial gdzie Łomża tylko niewiedział i niepodejżewał (bo w kazdym miescie kursuja pociągi pasażerskie nawet w Czyżewie czy Szepietowie) że w łomżyński dworzec PKP to tylko miejsce w ktorym żule pija tanie wina.Dlatego stał jak idiota kilka godzin zdziwiony że niema nigdzie żadnego personelu,rozkładu jazdy,podróżujacych i pociagów.Swoja drogą każda osoba której opowiedziałem tą historie miała ubaw po pachy poważnie.
|
|
To znowu ja. Nie przypuszczałam, że mój post wywoła takie skrajne emocje. Narawdę nie należę do namolnych bab czepiających się drobiazgów, ale wybaczcie: jaki to luksusowy autokar, jeżeli jedyną klimatyzacją jest nawiew i dziura w dachu. Fakt, atmosfera była przemiła, ale to zasługa nie biura, tylko naszego towarzystwa, bo wiele lat się znamy i razem wyjeżdżamy co roku. Ponadto uważam, że wycieczka - to nie jest to samo co przejazd kursowym autokarem, za to jest to okazją, by poszerzyć swoją wiedzę. Pan Pilot z sarkazmem wspomniał o Wyszkowie, ale kto wie - może w tym mieście są jakieś ciekawe rzeczy, których byśmy nie obejrzeli - to oczywiste - ale warto by było o nich wiedzieć. Nie wspomnę już o Wrocławiu. Pieniędzy, o których Pan Pilot wspomniał oczywiście nie odbiorę - wszak już Henryk z Nawarry powiedział: Paryż wart jest mszy. Praga też. Pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków.
|
|
nie stresujcie się ludzie, Kaśka pewnie jest starsza od większości z was :) i uwierzcie mi, ma więcej, niż 16 lat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |