środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy 4 listopada borysewicz był w pracy w urzędzie marszałkowskim ?

Każde pismo może istnieć, ludzie decydują czy warto, a reklama jest reklamą niezależnie co reklamuje. Podobnie jak spamem jest wiadomość niechciana a nie wiadomość komercyjna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy 4 listopada borysewicz był w pracy w urzędzie marszałkowskim ?

moze podziel sie z nami swoimi "produkcjami" ?

Lomza to dziura. zeby wojna dluzej pobyla to bysmy mieli tory do pisza.

wiec proponuje ci siedziec w domu, bo jak nie pizze, to ktos obok bedzie jadl ciastko

on wiedzial gdzie Łomża tylko niewiedział i niepodejżewał (bo w kazdym miescie kursuja pociągi pasażerskie nawet w Czyżewie czy Szepietowie) że w łomżyński dworzec PKP to tylko miejsce w ktorym żule pija tanie wina.Dlatego stał jak idiota kilka godzin zdziwiony że niema nigdzie żadnego personelu,rozkładu jazdy,podróżujacych i pociagów.Swoja drogą każda osoba której opowiedziałem tą historie miała ubaw po pachy poważnie.

To znowu ja. Nie przypuszczałam, że mój post wywoła takie skrajne emocje. Narawdę nie należę do namolnych bab czepiających się drobiazgów, ale wybaczcie: jaki to luksusowy autokar, jeżeli jedyną klimatyzacją jest nawiew i dziura w dachu. Fakt, atmosfera była przemiła, ale to zasługa nie biura, tylko naszego towarzystwa, bo wiele lat się znamy i razem wyjeżdżamy co roku. Ponadto uważam, że wycieczka - to nie jest to samo co przejazd kursowym autokarem, za to jest to okazją, by poszerzyć swoją wiedzę. Pan Pilot z sarkazmem wspomniał o Wyszkowie, ale kto wie - może w tym mieście są jakieś ciekawe rzeczy, których byśmy nie obejrzeli - to oczywiste - ale warto by było o nich wiedzieć. Nie wspomnę już o Wrocławiu.
Pieniędzy, o których Pan Pilot wspomniał oczywiście nie odbiorę - wszak już Henryk z Nawarry powiedział: Paryż wart jest mszy. Praga też.
Pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków.

nie stresujcie się ludzie, Kaśka pewnie jest starsza od większości z was :) i uwierzcie mi, ma więcej, niż 16 lat :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org