środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Banery mietka bez twarzy-brak zaufania dla niego!!!

40 albo 50zl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Banery mietka bez twarzy-brak zaufania dla niego!!!

za 200 to chyba polonezem caro jechali ??

Jesli chcesz mam do wynajecia Honde Accord 2008 rok jesli chcesz wysle ci zdjecia na email.

Skoro Wam za drogo, to po co iść do Kościoła. Na imprezkę weselną też liczycie skrupulatnie ile wydać?

Czerwony Bór poligon .

Grzybów tyle że świat nie widział.

A to ja wyskoczę jako konkurencja i zareklamuję.

Lexus GS300 2009- z ceną się dogadamy.

mam namiary na jedna linie -nazywa sie truskaweczka, jezeli chcesz...podam ci nr°t
http://www.youtube.com/watch?v=OUFv6An-dU0&feature=related

JESTEM ZA!!!
Macie we mnie 100% wsparcie.
Wszyscy za legalizacją dopisywać się.
Zbieramy się i tworzymy paradę,jednocześnie historię!!!
BURZYMY BABILON I OTWIERAMY OCZY WSZYSTKIM ZAKŁAMANYM!
bless

Treść jest ukryta

Dla ciebie logiczne dla innych bełkot .

A najgorsze jest to że ty sam nie rozumiesz tego co piszesz .

Zanim poczynisz jakieś kroki daj kontak maciek - chyba że już podjęłeś i jest za późno...

no to nie wiem kto to jest...:( A jak ma na imię..? - chociaż wątpię czy się przedstawiał... a przecież właścicielką jest - z tego co mi wiadomo - taka szczupła brunetka w średnim wieku

tzn dla tzw puszystych..? Jest już taki nie daleko polo zdaje się

Byłam w tej kafeteri kilka dni temu i najlepsze co mnie spotkało to poproszenie mnie o dowód;)po 12 latach od jego otrzymania.A poprosiła o niego gówniara po 20 stce..zastanawiam się czy wszystkich tam tak traktują?

w sklepach na dworcu, ew. rynek ;>

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

myślisz ze na dworcu będą mieli? w galerii patrzyłam to mają białe z długim rękawem:/

czy jedyna rozrywka w Łomży to maszyny??!! dżizassss .........

To chore...

allegro - szukajcie a znajdziecie

Profesorze mialo być z krótkim rękawkiem...

W większych ilościach i cukier może wywołać chorobę pasożytową, co prowadzić może do śmierci.
A alkohol? Ile jest nieszczęść przez niego? Więc dlaczego jest legalny? O tym napisałem wyżej.

Mi chodzi wyłącznie o wolność wyboru, o poszanowanie wyboru, o prawa człowieka.

i pewnie ta wolność wyboru maja miec małolaty i dzieci które do końca nie wiedza czym to pachnie!!!!!!!!1

Na szczęście w wielu regionach świata marihuana jest już legalna:
-Holandia
-niektóre kantony Szwajcarii
- W Belgii prawo pozwala uprawiać jedną roślinę na użytek własny
- W Hiszpanii można hodować do 3 roślin.
- Posiadanie "niewielkich ilości" tj. 3-10 g jest w tych krajach (Belgia i Hiszpania), a także Rosji, legalne
- Czechy
-W niektórych stanach USA, i krajach UE np w Niemczech, Włoszech marihuana została zdepenalizowana, co oznacza całkowite zniesieniu karalności za posiadanie "niewielkich ilości" (3-10 g)
-W większości pozostałych krajów UE np. Francji, Portugalii posiadanie zostało częściowo zdepenalizowane, tj posiadanie marihuany w "niewielkich ilościach" (3-10 g) jest karane jedynie mandatem.

I NAJCIEKAWSZE :

"Większość krajów postkomunistycznych, a także Skandynawia są aktualnie prawie jedynymi państwami w UE, w których posiadanie marihuany jest przestępstwem karanym więzieniem."

A oto kawałek o raporcie WHO (nie boisz się prawdy? Przeczytaj):

"W 1995 r. Światowa Organizacja Zdrowia przygotowała raport pt. Implikacje zdrowotne używania konopi: Analiza porównawcza zdrowotnych i psychologicznych skutków używania alkoholu, konopi, nikotyny i opiatów[23]. Brytyjski periodyk popularnonaukowy New Scientist ujawnił w numerze z lutego 1998 r. fakt zatajenia jednego z rozdziałów tego dokumentu[24][25]. W ocenzurowanym rozdziale autorzy porównują naukowo udokumentowane zagrożenia płynące z używania marihuany z zagrożeniami, jakie niesie ze sobą stosowanie alkoholu i nikotyny oraz nielegalnych opiatów. Wykazują oni, że tam, gdzie ryzyko istnieje, jest ono w rzeczywistości o wiele poważniejsze w przypadku obydwu legalnych używek. Przeciwnikami raportu byli szef WHO Nakajima, który odszedł na emeryturę w czerwcu 1998 r. oraz dyrektor wydziału narkotyków dr Yoshida."

Pompon

w lumpeksie

Treść jest ukryta

Spójrz, jak formułowane są komentarze użytkowników popierających legalizację konopii, a tych, którzy piją... I uważają MJ za zło...

Pokolenie Milano... Gdzie trzeba się 'najeb*ć' żeby wyrwać dupę i zaimponować nowym samochodem kupionym przez tatusia rolnika...

KOMBI 2010 O MIŁOŚCI :p POLECAM

http://www.youtube.com/watch?v=7od4JA2Y274
uwielbiam ten fim i madzie, miodowa madzie

widzialam pieska jak biegal:)

wezmiesz mnie i moja bande ?

W siedzibie powiedzą Ci co i jak. Wszystko zależy od pakietów jakie wybierzesz, z internetem czy bez internetu. Poza tym promocje w każdej chwili mogą się zmienić.
Ja mam od roku w Multimediach średni pakiet telewizyjny ok. + internet 2 mega za i nie narzekam. Do tej pory nie było poważnych problemów technicznych, poza dwiema krótkimi przerwami związanymi z przebudową łączy internetowych.

Już nie długo to będziemy musieli obowiązkowo przejść przez reklamę, żeby przeczytać to co chcemy, albo już władzę przejęło PO do końca i to teraz oni będą nam dyktować co musimy czytać i widzieć. Kończy się powoli demokracja a zaczyna cenzura.

CZERNIAWSKI = Doświadczenie

CHRZAN - młode, niekompetentne, dziecko !!!

przed chwilą założyłem podobny wątek, też byłem dziś pierwszy z 10 razy :D , a dlaczego pojawia się ta reklama, bo portal dostaje od każdego kliknięcia ok. jednego , dwóch groszy - taką jałmużnę. zablokowanie "x" powoduje , że nie jeden z braku cierpliwości kliknie i da zarobić grosika portalowi 4lomza. tym bardziej śmieszny jest dla mnie baner zamieszczony na górze forum ile to tysięcy użytkowników korzysta z portalu 4lomza. co z tego, że korzysta, otwierające marne okno pop-up jest najlepszym dowodem na chyba zaczyna brakować reklamodawców lokalnych. przy takim poziomie zarządzania wcale się nie dziwię
dziękuję za uwagę

PS: wykasuje czy nie wykasuje ? ;p

nie kxxn slyszalem ta piasenke wczoraj w clubie :P

dzieki Mikelo ta piosenka tez byla z tamtych czasow wlasnie znalazlem ta pisenke zebym nie nagral jej na komorke to by ciezko bylo.

http://www.youtube.com/watch?v=-mQUqnFNtEQ

to ta piosenka jest stara jak swiat moze znacie jakies inne nuty jakie lecialy na dyskotekach w tamtych czasach??

Bloodhound Gang - The Bad Touch

dla ciebie-dział ogłoszenia

Witam!

Czy kwestia treningów w sobote jest nadal aktualna? Czy posiada ktoś szersze infromacje na ten temat jak odbywają sie treningi itp?

Dzękuje i Pozdrawiam.

zno0w pokazali biedne czeczenki hehe a zadnego czeczena z admirala hehe

po co komu wciskac takie ubezpieczenie?

zziiuuttaa

Tego Psa nie chcialam dla Siebie tylko dla Kolezanki bo bardzo chce miec Amstafffaaaa poprostu choruje na niego dlatego spytalam sie nic w tym zlego. Ale potem doczytalam sie ze Twoj pies ma Rok. A ona chce szczeniaczka poprostu przeoczylam i nie potrzebnie wyslalam. Ja znalazlam pieska i nie moglam go miec bo mam Amstaffa tez.

nie trzeba;) Kupisz bilet normalnie w kasie, jakby co to jestes z Kolna;) Problemow w Kolnie nie bedzie.

jak? subaru diesel? Każdy przyzwoity gazownik ci powie konrad, że check engine jest po to, żeby się świecił. A tak na poważnie, przyczyn zapalonej kontrolki błędu może być tyle, ile jest układów sterujących w sterowniku benzynowym. Jedyne wyjście to pojechaćdo elektromechanika na diagnostykę komputerową. Tylko po odczytaniu kodu błędu można zdiagnozować gdzie jest usterka. Cała reszta to domysły.
A tak na marginesie
Outbacki są brzydkie, ale mają fajne silniki :)

nie klocie sie o kije

Przeciez napisal ze jedzie wlasnym autem... :)

Ja i mój Ford zawsze robimy przegląd i uzupełniamy chłodziwo u Kotlewskiego za Statoilem. Płacimy 150zł. Nie wiem czy to drogo czy tanio, ale od kiedy 3 dni po przeglądzie zrobionym w Piątnicy za 120zł skończył nam się przyjemny chłód w lipcowej hiszpanii, ja i Ford powiedzieliśmy dość. Doszliśmy do wniosku, że skoro zmieniamy u Kotlewskiego opony, czasem jakieś końcówki i beztrosko śmigamy, to dlaczego z klimatyzacją miałoby być inaczej. I się nie pomyliliśmy. Beztrosko sobie śmigamy. Np do Włoch na wakacje, a chłodek jak był tak do dziś jest. Natomiast w Piątnicy diagnoza brzmiała "nieszczelny układ". No a jednak skuany okazał się szczelny.

Na Nowogrodzkiej to drogi Pan. Za kluczyk do Murano krzyczał 350 zeta i ani grosza mniej. W Olecku dorobili za 250 i jeszcze się cieszyli. W Gerda Jankowski nie zainwestowali w nowe urządzenia i dlatego do nie za wielu marek samochodów mogą dorobić.

Szczerze Wam powiem, że w moim bloku już jest zimno i nie obraziłbym się jakby grzali.... A Wy co o tym sądzicie??

czasami zadaje glupie pytania, ale dzieki za odpowiedz

Ja dogrzewam mieszkanie dmuchawą elektryczną. Zdecydowanie GRZAĆ!!!

Jawiemonawie zajada się grzybkami psylocybinowymi

wiesz mnie stac na pelnowymiarowe posliki nie musze pic kranowki z lazienki w przeciwnienstwie do Ciebie gdzie mowisz ze 10 zl wydane na kebab to drogo... albo ze SPHINX to droga restauracja... to od razu widać ze nosa nie wychylasz za Łomżę... jak bys wychylil nosa zza swojego podworka to bys wiedzial ile sie placi ogolnie w restauracjach i czy 15-20 zl to jest drogo... a co do tematu to mi to nie przeszkadza ze wczesniej byl taki temat... jak chce poruszyć temat to go poruszam a nie zyje minimalistycznie i tylko narzekam... bo narzekac to najlatwiej nawet jak mi sie powodzi to bede narzekal...:)

Myślę, że jednak bardziej do bloku niż do domu jednorodzinnego. Pies tej rasy wyprowadzany na smyczy, nie ma szans na ucieczkę. Obserwuję na swoim osiedlu, sporo jest tych psów i ludzie nie narzekają na kłopoty z nimi.
Niestety, w domach jednorodzinnych jak często słyszę psy te uciekają i wędrują przed siebie, tak, że nieraz przez kilka dni ich nie ma. W domach jednorodzinnych dość często się zdarza, że ktoś furtki nie domknie, lub znajdzie szparę w ogrodzeniu.

nie ma jak to kiedysna columbia bilard maszyny mozna bylo zapalic poruchac i radyjka posluchac tak sie spedzalo wagary

do extra: jak bys tak zyl wlasnie jak napisales (nie pracujesz,nie uczysz sie, jezdzisz po calym swiecie i imprezujesz) to szybciej bys stracil te wszystkie pieniadze niz Ci sie wydaje

Jasiek a ja myslalem ze zes na nosowke padl...hahaha...
nie przejmuj sie komentami spod lady sklepu miesnego....
A jak tam kurs zywca dzis bo nie ogarnolem?????

utor: AFMF (---.elomza.pl)
Data: 11-09-10 14:34

350?? haha

??

Musisz bardzo pomału przesuwać talerzem. Za pierwszym razem jest bardzo ciężko ustawić ale jest to wykonalne. Ja ustawiłem korzystając jedynie z paska siły sygnału dostępnego w menu dekodera.

jeśli chcesz do samochodu, porządnie to szukaj czegoś ze starszego typu alan 28 alan 87 , president valery, president jackson.
Można trafić unidena 520 xlt ale nie mają homologacji za to do samochodu jak znalazł także kto jak woli

myślicie, że z mazowieckiej da radę?
w ogóle jest ktoś odpowiedzialny za to, żeby się dopytać? bo widzę, że "niby jest, a nie ma" :)

Ej, no poważnie, bez osobistych konfrontacji.
Coś podejrzana się ta epidemia robi. Może znowu jakiś Czarnobyl wybuchł i nic nam nie mówią. :P

Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci cegłą-pomijając wyzwiska ty i tak nadal nie masz pojęcia o czym szczekasz !!!

chyba ze to biala cegla?rasista!!!!

Bo tylko człowiek idiota ,lub prowokator psuje obyczje ale skoro ci to nie przeszkadza to uważaj co chcesz ,skoro nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie czy godzi to w twój ateizm czy patriotyzm to też uważaj co chcesz .Bo ja bez wzgledu na to czy się opluwa ateistę ,czy kk to razi w mój patriotyzm!!!

bo i jedni i drudzy są Polakami i na szczęście większąść z nich to normalni ludzie,a chyba nie chcesz żeby cała Polska miała taki wizerunek?

miała fajną koszulkę ;d

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org