Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba szybko działać, bo 31 XII karty z głosowań w WYBsam zostaną zniszczone! |
jawiemonawie ??\serio, haha ;d ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Trzeba szybko działać, bo 31 XII karty z głosowań w WYBsam zostaną zniszczone! |
I jescze jedno.. hobbit naprawdę twoja wypowiedź jakoś taak mnie poruszyła, widze że jesteś w stanie wsyztsko zrozumiec, chetnie bym z tobą porozmawiała :)
|
|
Re: Trzeba szybko działać, bo 31 XII karty z głosowań w WYBsam zostaną zniszczone! |
Bardziej możliwe, że da się wynająć butlę...Ja obdzwoniłbym sale weselne i jeśli używają helu do balonów, zdobędziesz namiary. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Żona to brzmi dumnie , ale na boczku zawsze można zrobić coś tam , tam coś.
|
|
Re: Trzeba szybko działać, bo 31 XII karty z głosowań w WYBsam zostaną zniszczone! |
andreo ty i tajniak to jedna osoba, więc cwelu nie ściemniaj, na drugi raz jak będziesz mi chciał coś odpowiedzieć to sprawdz jaki masz nick zalogowany...
|
|
pincet ale za jakie wykroczenie ?????????
|
|
wszystko ok ale mam na myśli profesjonalne metody wybielania a nie domowe sposoby
|
|
No chyba nie za 5 stów;) GDyby to była stówka. Pewnie o prędkość chodziło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |