Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński nie poparł JA Nowakowskiego |
LasVegas na byłej bazie WZGS. W paru samochodach mi zmieniali i nie było najmniejszego problemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński nie poparł JA Nowakowskiego |
A moim zdaniem "łowca_snow" to nikt inny jak "pseudo-konkurencja" ktora z tego co wiem ostatnio kiepsko przędzie... ;) Pali się im wkoło tyłka i próbują odwrócić od siebie uwagę... Mam jednak, że jeśli bywają tu logicznie myślące osoby...to potrafią czytać to wszystko co jest "pomiędzy" wierszami... Super fajnie się wypowiadać za jakieś "rozgarnięte" koleżanki...i "walczyć" w ich interesie o "równe prawa"... Tylko...kto będzie walczył o prawa tego "strasznego pracodawcy", którego pracownica zostawia z dnia na dzień (jak łowca_snow twierdzi, pracowała tam TYLKO kilka dni i jednego dnia postanowila tam nie wracać)... ;) Grubymi nićmi szyte... I conajmniej niesmaczne... Współczuję wspomnianemu Panu J... Gratuluję cierpliwości...i zacięcia... Bo wiem, ile kosztuje funkcjonowanie i utrzymywanie takiej firmy w obecnych realiach...
|
|
Nieskładnie piszesz Alicjo, kontroluj emocje.Zapomniałaś w ostatnim zdaniu słowa "NIKT". Poprawię to: NIKOGO GLUPSZEGO NIZ TY NA TYM GŁUPIM PORTALU NIKT NIE CZYTAL! Pozwoliłem sobie jeszcze wyrzucić niepotrzebne słowo "TU" i nadmiar wykrzykników.
|
|
jawiemonawie PEDOFILIA? NO TAK SKĄD TY ZNASZ TEN TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
No w piątek grali w pubie9-atka.
|
|
Nie wiem,o ktorej myslisz,minelam sie z jedna podobna do twojego opisu....wrodzone bezguscie
|
|
|
|
Spoko jedziemy dalej 1. Pan Krzysztof Piszczatowski- 2 głosy 2. Pani Agnieszka - 2 głosy 3. Pani z Poloneza - 1 głos 4. Robert Abramowski - 1 głos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |