piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jacek Piorunek - facet obudz sie!!!!!

Oczywiście kibice, którzy są "ogniem" na meczach, to skarb, na "ciekawsze" mecze sądząc po twarzach znajdują sie także inni "sympatycy". No i zajścia gotowe. Ci młodzi co krzyczą, kibicują to goście, dla których też warto chodzić na mecze, doping na ŁKSie to fajna sprawa... ale widziałe spadającą butelkę. To żę grajewian włożono do autobusu to dobrze, skończyło się na niczym.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jacek Piorunek - facet obudz sie!!!!!

Witam!

Czy ktos ostatnio kupował używany samochód w kraju,chodzi mi głownie o to czy na starsze samochody teraz trzeba robić karte pojazdu??
Słyszałem ze sporo kosztuje .
Jak to jest???

Z góry dziekuje za pomoc

Pozdrawiam all

Dzięki. Kazik, do tej pory kryminały mnie nie wciągnęły, podobnie jak sensacja. Mam jednak wyjątki, choćby bohater tematu Brown, czy Perez - Reverte, a wieki temu czytałam Joe Alexa. Najczęściej zaglądam do historii lub fantastyki z naciskiem na fantasy. I naprawdę lubię współczesnych i nie tylko, polskich autorów.
Ptysiu, ja nie chcę sie bać tylko cieszyć:)
Fiołki przekwitają, ale wkrótce zakwitną bzy i jaśminy. pozdrowinka. A.

Log4N a co takiego "poważnego" jest w tej szkole? Napisz coś konkretnego:)

Coraz mniej mówi się o naszym kochanym Karolu Wojtyle. Jakoś nie chcę przyjmować do wiadomości, że wraz z wyborem nowego papieża o Janie Pawle II wogóle przestanie się mówić. Teraz ten nowy będzie ważny...Wierzyć się nie chce. Nie wiem jak inni ale ja czuję jakąś niechęć do następcy naszego papieża,mimo że jeszcze nie wiem kto nim będzie.

No mi osobiscie radio BAB juz obrzydlo wczesniej mieli lepsze brzmienie teraz to radio dla starych ramoli a nie mlodych ludzi jesli ktos chce posluchac takich kawalkow to niech sie przezuci na plus nadzieja albo maryja :)

mario

Nie jestem kierowcą, nie mam prawa jazdy. Jestem pasażerem i gdyby dawali prawo jazdy pasażerowi to pewnie bym takowe miała, i to najlepsze. Uwielbiam się zapinać pasami, jest to pierwsza rzecz, którą robię po zajęciu miejsca w samochodzie. Najbardziej denerwuję się, gdy na tylnych siedzieniach nie można sie zapiąć pasami, bo ktoś ich np. nie używa i nie mozna znaleźć wpięcia. Pasy dają mi poczucie bezpieczeństwa i w niczym nie krępują. Nie czuję się też obco jak człowiek w maszynie. Polecam je wszystkim, którzy ich nie lubią. A, że przy okazji zapewniają bezpieczeństwo - to dla mnie bonus. pozdrowionka - A.

E tam koniec gadki. To i tak nie ma sensu. Zamykam temat.Chyba, że ktoś się chce "odgryźć" to możemy to ciągnąć bez końca.

marta50 napisał(a):

Nie wiem jak inni ale ja czuję jakąś niechęć do następcy naszego papieża,mimo że jeszcze nie wiem kto nim będzie.

Heh, na tym właśnie polega polski katolicyzm... Co tam nauka Kościoła, co tam 10 przykazań i tym podobne duperele... Najważniejsze było to, że mieliśmy "swojego" papieża - Polaka!

pozdrawiam.

witam wszystkich stalych internautów i nie tylko!!! zaczyna sie wiosna a po niej nadejdzie lato wiec oglaszam konkurs na ciekawy pomysl zagospodarowania starego rynku dzieki ktorym miejsce te stanie sie piekniejsze i zachecajace do przebywania tam nie tylko wieczorem! Mamy juz fajną ulice Farną moze czas na starowke i ul.Dlugą? czekam na pomysly ktore moze nasza wielmozna wladza miasta wykorzysta i podejmie jakies dzialania w tym kierunku!!!pozdrawiam :)

dopiero na 9.45, tylko, że ja stoje po drugiej stronie biurka.;((

bagrmosen

No cóż możliwe, że cierpisz na bezsenność.
Może przyzwyczaiłaś swój organizm do potrzeby snu o poznej porze.
Wiem to z własnych doświadczeń,ale da rade to odwrocic.
unikaj spania w dzien
obfitych kolacji
zbyt duzej ilosci kofeiny
itp...
Proponuje Ci abys poczytala o tym problemie, w internecie
jest duzo obszernych informacji na ten temat

A jakąż funkcję i gdzie piastujesz, że ogłaszasz taki konkurs? Jaka gaża dla zwycięzcy i jaka pewność, że zwycięski projekt zostanie zrealizowany?
MarCo

Ja też nie spałam (gdzieś do 3:15), ale czułam, że nie śpicie... :D
Z braku kompa w domu :( nie było mnie z Wami, ale wiecie przecie, że mój duch jest wszędobylski... :).

Pamparam pam pam... :)

A teraz czuję piasek w oczach. Dzięki za wsparcie.
Luca prowadzę higieniczny tryb życia, ale czasem bywają takie chwile, gdy nie mogę spać. Pewnie dlatego, że nie potrafię przestać myśleć. Do przeczytania w nocy.

mario

a ja z kolei po długim okresie bezsennych nocy - zasypiam bardzo wcześnie a następnie wstaję o 5 rano i włóczę się po mieszkaniu - sam nie wiem co jest lepsze :)

Pozdrawiam

...bum tarara bum
i plum, plum.

mario

Kaschia i Jasta,
No to spóźnione ale z serca życzonka przyjmijcie ode mnie...:)

bagrmosen

Ryskago, myślałem nad wyprowadzeniem całki z całki, ale nie chciałem wprowadzać zbyt wielu uproszczeń :D

Pozdrawiam.

Ja polecam szklankę wody zamiast...:D

Szkoła jest spoxic :] jeżeli chcesz sie dowiedzieć czegoś więcej to zapraszam na moje gg 7465056

bagrmosen

i juz chyba wiosenne bedzie te spotkanie, jetsem jak najbardziej za

hmm ja mam matury dopiero w czwartek i piątek, ale chyba będzie lipa...
weście podzielcie sie wrażeniami i spostrzeżeniami :)

mario

a moż w schronisku są ?

ściemka wszystkim

TP nigdy nie było uczciwą firmą i nigdy nie będzie. Takie pozornie niewinne oszukiwanie ludzi zaczyna się robić denerwujące.

ptysiu wyp.....laj z tąd, jak będziesz w naszej sytuacji to będziesz mógł pisać o tym, a teraz mnie nie w.....aj bo jeszcze niezdam przez ciebie
aaa i chyba już ktoś ci przekazał co ci zrobie jak cie spotkam...

mario

Hmm, czyzby kolega nemo pracowal w TPSA i oburzyl go ten post?? ;) Ja tam mam Vecrtanet i jestem BARDZO ZADOWOLONY.

Ma zowsze Łomża

>>Hmm, czyzby kolega nemo pracowal w TPSA i oburzyl go ten post?? ;) Ja >>tam mam Vecrtanet i jestem BARDZO ZADOWOLONY.

Nie nie pracuję w tepsie, nawet normalnie w domu nie mam neostrady, tylko łączę z net-serwisu ;-)

Aniele Boży Stróżu Mój ... :)

Szanowne Koleżanki!
Szanowni Koledzy!

Może ktoś z Was orientuje się kto zajmuje się szkoleniem psów w Łomży. Mam owczarka niemieckiego wiek 20 miesięcy i chciałbym go oddać na przeszkolenie.

Pozdrowienia.

a jeśli nadzieja jest tylko obietnicą-złudnicą, zachętą do właściwego życia, jedynego jakie warto wieść? A co jeśli "po", mamy tylko 5 minut na spojrzenie retrospektywne szerokie i odchodzimy na dobre szybkim krokiem? Zgaszeni-nierozpaleni zaskoczeni obrotem sprawy? Że mieliśmy nadzieje i odebrano ją nam?

Do widzenia

Ma zowsze Łomża

Cóż to Ci, Justynko, czyżby jakieś nowe objawienie??
A tak w zasadzie jak sie już całkiem leży na płask, to jedna rzecz jest pewna - dalej nie zlecisz. Tylko czy jest sens podnosić się?
pozdrowinko

Równiez teksty Szamaca!!!!!

justynaa może nie narzekasz?:P nie trzeba daleko szukać-starczy post o marszu. Dalej pozostawiam do własnych przmysleń.Narzekać : narzekaliśmy,narzekamy i będziemy narzekać:D A nadzieja z nami że to się zmieni hehe:)

Justynaa, kto tu jest świrem. Szamac i klika trochę szacunku dla ludzi innych poglądów.

Powodzenia.

PS. "Każdy sądzi innego w/g siebie samego"

...justynko.... ale jedno nie wyklucza drugiego....

poza tym.... mówiąc "wiekszość" przychylasz się jednak do mozliwości, że idzie tam też jakaś "mniejszość", która nie czyni tego z żadnych przyziemnych pobudek... a jesli tak, to nie obrażaj ich uogólniając.... jesli pośród setki zagubionych dwóch przyjdzie dla Chrystusa on będzie z nimi....
...poza tym Karol Wojtyła, póżniej papież, sam uczestniczył w takich spotkaniach, sam organizował wycieczki po górach, spływy kajakowe, przyjeżdżał na masowe spotkania młodzieży... dlaczego my nie możemy tego robić....?
...rozumiem, że może ci się to nie podobać i wcale Cię za to nie potępiam, ale ty też wykaż sie odrobina tolerancji i pozwół ludziom realizować swoja drogę w taki sposób jaki im odpowiada... jeśli tylko nie krzywdzą innych, a są przekonani że spotykają się w imię Pana... czemóż ich za to piętnowac...?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

tak, zazwyczaj źle rozumiane (dobro/zło)
Trzeba rozmawiać z tymi ludźmi, a nie o nich. Ile ja się nagadałem z różnymi mamami i ciociami, i żadnej nie przekonałem. Takie są zapamiętałe w swym postrzeganiu dobra i podejmowaniu się prób ocen jeno przez swój maluczki światopogląd... (chodzi do kościółka -> dobry chłopiec, sąsiad etc., no i Gierek fajnym człekiem był...)
Pozdrawiam.

hey!
Ja mam ustną z polaka za sobą. Przyznam, że nie było źle, komisja nie tylko nie wydaje się straszna ale i nie jest, wręcz przeciwnie, nauczyciele się miło usmiechają i wogóle ja osobiście nie czułam stresu. A co do wyników to z tego co zauważyłam ludzie są zadowoleni, nie widziałam żeby ktoś narzekał. Moim zdaniem najgorsze jest wejście i pierwsze 4-5 zdań, a potem to już idzie z górki. Komisja zadawała 3 pytania, niektórzy twierdzili, że trudne, ale to zależy od tematu. Pomimo to, wszyscy odpowiadali na pytania, w mniejszym lub większym stopniu. To tyle wrażeń z ustnej matury z polaka. Życzę powodzenia, nie warto się stresować!!! :)

Beniu, jak ja se pomyślę o moim Aniele Stróżu to nijak zasnąć nie mogę...:D
No ale dziś spałam jak zabita... pomimo myśli...:)

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

na oficjalnej stronie ŁKS wyczytałem:
"Zarząd Łomżyńskiego Klubu Sportowego ŁKS BROWAR Łomża informuje, że z dniem 18 kwietnia 2005r, rozwiązał umowę za porozumieniem stron, z trenerem Tadeuszem Gaszyńskim. Klub podziękował za dotychczasową współpracę w okresie prowadzenia zespołu w IV i III lidze."

w kuluarach mówi się, że nowym trenerem będzie Andrzej Prawda, który dotychczas trenował Mazowsze Grójec ....

mario

Niestety zgadzam się z Adamusem - większość tego typu przypadków jest niereformowalna. Tak jak nie przesadza się starych drzew (ja takim drzewem chyba nigdy nie bede :), tak nie sposób (na ogół) zmienić myślenia dorosłych ukształtowanych ludzi... :(
Smutne...

Spodziewać się tego mozna było, po wypowiedzi Gaszyńskiego że Media i zarząd rozdmuchały balon o wejściu do II ligi, Pojawił się konflikt

No i kto mi powie, że Ptysiu nie umie właściwie skomentować sytuacji??
Moim zdaniem powyższy komentarz, choć zwięzły trafia w samo sedno...:(

Podziękujmy TRENEROWI, wiele dobrego zrobił.

Dziękuję trenerze.

Też mi wyszło że z 7 dni, Ptysiu...:)

mario

Sami robiliśta te fotki, Robaczki??

Podobajo mi się very very much!!

Ale to nie znaczy, że nie chcę jeszcze - taka ze mnie bestia nienasycona...:)

Ptysiu, zgadzam się w pełni - jeśli pies to tylko ze schroniska, nie ma innej opcji!, przynajmniej dla mnie...:)

Ma zowsze Łomża

Powiedz żę jesteś z 2lo:), prosze !!
Że to może byc prawada... hehe

Carmello
>echo2lo.prv.pl

Ojojoj! jak ja bym chciała pamiętać sny swe! A tu ostatnio nic, tabula rasa!
Kiedyś miałam sny, które pamiętałam, znaczące baaardzo i można je było sobie zinterpretować odpowiednio...
Np. taki (dobrych kilka lat temu):
U ramion wyrosły mi skrzydła, takie anielskie, jak na kiczowatych obrazeczkach z dziecinnych pokoików. No i próbowałażem latać z ich pomocą, ale wyglądało to tak, że unosiły mnie tylko ciut nad ziemią i cały czas odbijałam się do góry z pomocą kończyn mych dolnych i tak se dryfowałam dotykając co jakiś czas stopami betonowego chodnika (tak betonowego, dobrze pamiętam). Ale całkiem w górze to nie udało się zapikować...:(

tak, podpisuję się. Tylko ze schroniska. Albo i ze schroniska i z hodowli :)

SxxxK ty może się naucz czytać chyba nie przeczytałeś mojego posta i teraz piszesz że nie wiem oco chodzi !!! napisałem że w KOnarzycach jest Hodowla psów tylko nie wiem jakich ras .

zapytaj sie w policij :/

Ma zowsze Łomża

Pozdrawiam wszystkich

Przyznam sie, ze raczej nie mam problemow ze snem. Zasne wszedzie gdzie mnie polozycie. Kiedys zdazylo mi sie spac nawet na polce w pociagu.
Bardzo lubie spac na podlodze podkladajac tylko cienka koldre lub koc.
Jesli chodzi o sny to pamietam ich bardzo wiele, nawet te kiedy mialem okolo 5-6 lat.

Czy zdazylo sie wam miec (napisze po polsku, bo kiepsko u mnie z francuskim) "de żawi". W pewnym okresie wystepowalo to zjawisko u mnie dosc czesto. Cos mi sie snilo, a potem sytuacja ze snu okazywala sie rzeczywistoscia.

Witam wszystkich.Szukam stron z używanymi autami tu już byłem; http://www.mobile.de/ http://autoscout24.com/ jeśli ktoś zna podobne to będę bardzo wdzięczny pozdrawiam

ależ Beniu* juz jestem i juz dodam swoje 3 grodze :D
otoz jestem jak zwykle za trzezwym mysleniem chociaz wiekszosc uzna je wlasnie za nie trzezwe ( no ale sa i moi bracia po mysli- dobry algeroth i szamac:)
i tutaj nawet sie z Toba zgodze,
ludzie, ktorym nauki JPII nie byly obce przez caly jego pontyfikat, a nie tylko sobie o nich przypomnieli po smierci, nigdy nie zapomna o Nim, a nwet podejda do Jego nastepcy z szacunkiem i wiara ze bedzie Go godnie zastepowal
Ludzie troche wiary! JPII byl wielkim autorytetem ale to nie znaczy ze nastepca bedzie nie godny tego stanowiska,
przed JPII bylo juz wiele autorytetow godnych nasladowania i zapewniam was ze bedzie ich jeszcze wiele,]
a wiec "niechec do nastepcy" tutaj wydaje mi sie nie namiejscu i jest sprzeczna calkowicie z naukami JPII

pozdrawiam

Kiedy gdzieś wchodzę mówię "dzień dobry",
kiedy ktos wchodzi do mnie i nic nie mówi to też mówię "dzień dobry".
Tak mnie mama uczyła.

Myślę, że w tym temacie Ptysiu będzie bardzo pomocny, bo ja to opieram się na zasadach obowiązujących w zeszłym wieku i nowości do mnie nie docierają. Może on jest bliżej aktualnym normom.

:D
Tester!
Tester!
Tester!!!!

No i koniec tematu...:)

chciałbym ci powiedzieć za póki co ja nie miałem poradnika allegro atrakcyjnej hurtowni korzystać rozpowszechnionego przyjemność telefonu tak odpowiedzieć.

ufff... wcale nie tak trudno złożyć poprawną gramatycznie wypowiedź.
:]

pozdrawiam

a i jeszcze jedno...
kupOwanie a nie kupYwanie!!!!!!!!!!

zbuntowany ? za stary jestem na bunt, to jest poprostu zycie ryksag.

a co do szumu to musi byc szum bo cisza zabija....

pozdrowka

Justy !@ Czy niewidzisz na podstawie postow ze Maciek to katolicki beton?Nie wart dyskusji bo i tak wie najlepiej! Pozdrawiam Agnostyk.

Engel jr trenerem ŁKS-u?? jakoś niechce mi się wierzyć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org