Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie głosuj....!!! |
Amerykańca można kupić , ale jest trochę zachodu przy sprowadzeniu. Nie wiem czy w tym przypadku nie płaci się cła?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie głosuj....!!! |
Mamy nowego Papieża a jest nim... [JOSEPH RATZINGER] ---> BENEDYKT XVI
|
|
Jakoś mi nie pasuje te nazwisko. Nie ma jak Papiez Jan Paweł II. No ale trzeba się bedzie przyzwyczaić...
|
|
Justynko, może naprawdę źle zrozumiałem, to mnie oświeć w czym rzecz. Pozdrowienia. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
a wiec prosze Maciusiu.... dla mnie nie ma zadnego znaczenia jakiej narodowosci jest Papież, jaki ma kolor skory czy to jak brzmi jego nazwisko, dla mnie lliczy sie to jakim jest czlowiekiem i co zrobi dla Kosciola i gdybys czytal uwaznie moje posty zrozumial bys, ze ja nie krytykuje Kosciola a myslenie Twoje i tobie podobnych....... no ale zapewne znowu nie zrozumiesz i znowu sie bede musiala powtarzac :( pozdr.
|
|
Z moich źródeł wśród zawodników Łks'u wynika że nowym trnerem naszego ukochanego zespołu ma zostać Jerzy Engel Junior. Czy ktoś słyszał coś więcej o tym??
|
|
Kaziu, Kaziu - opamiętaj się i przemień się za przykładem Szawła na Św. Pawła. Męczeństwa ni też ścięcia za murami miasta ci nie życzę.
|
|
Ja już idę spać, a rano (o 6.30) nikt mnie chyba nie podniesie!!!
|
|
Zibi 1....... czy ty rozumiesz pojecie agnostyk? Kaziu jest czlowiekiem i jak kazdy homo sapiens jest istota myslaca, sam wybiera co jestes dla niego dobre a co zle. nakazywanie mu przemian jakich kolwiek jest nie namiejscu :I
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |