Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na wójta gminy Łomża |
zimna? wiedzialem ze jakis zboczek cie jednak odkopal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na wójta gminy Łomża |
konsumpcja, konsumpcji, konsumpcjom, w konsumpcjach, ach konsumpcja alk~
|
|
nie
|
|
no cóż emeryturka i tyle wolnego czasu to Ci głupoty do głowy przychodzą ......
|
|
chciala bys wiedziec co lubie
|
|
Ja osobiscie polecam Art Muz,Pan Waldemar nagrywal mi wesele i jestem bardzo zadowolona.napewno bylo kilka rzeczy ktore mi nie odpowiadaly ale bez problemu moglam sie dogadac z tym Panem i zostaly one zmienione.mowie odnosnie oczywiscie montazu, a jesli chodzi o fotografa to zdecydowanie Pan Chaberek. Zreszta i tak najpiekniejsze zdjecia wyjda jedynie jesli potrafisz wspolpracowac z fotografem,znajdujesz sie akurat na pieknym tle i potrafisz sie usmiechac cala filozofia pieknej fotografii
|
|
Systemem BSO ??
|
|
rozmawiasz ze mna.musialem znizyc sie do twojego poziomu zeby zobaczyc swiat z twojej perspektywy.czy jestem arogancki?absolutnie.szanuje wszystkich, na swoj sposob.a forum to tylko zabawa. alk~
|
|
Ja tylko zapytałem czy piszesz prace. Nie musisz się unosić. Malutkie możesz adoptować...starsze ostro ćpają i się rypią.
|
|
w sumie realista ma racje, cenzurowane są tu jedynie posty konkurencji poza tym panuje totalna wolność słowa, śmiało można napisać, że Kazik to "pedał", Zośka to "*****" a administrator tego forum ma to w swoich czterech literach.
|
|
Nie ma racji nawet w sumie.
|
|
I swojskie zapachy gnojówy też.
|
|
Ma uda takie jakie lubię i lubi thrillery psychologiczne; a pierwsze zdjęcie powinno się znaleźć w kalendarzu 2011 przy miesiącu CZERWIEC!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |