Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W imię prawdy |
Proponuje na rozpoczecie isc w czarnym dresie z JP i ramą paczek. Szacunek murowany :D:D Tak na serio to zawsze każdy sie boi i tralala ale i tak zawsze dobrze wychodzi. Bądź sobą :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W imię prawdy |
wakacje się skończyły?i dobrze ...
|
|
a powiedz jaka szkoła ?
|
|
Pytanie było czy jest, czy jej nie ma koleżko. I nie kopiuj tu artykułów z BravoGirl bo jedynkę dostaniesz. rudy błazen z druhem
|
|
Budowlanka? To nie masz co się bać! Tam sami swoi, ja tam "studiowałem". Jaka klasa? Jaki profil tzn? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
do kaligulika:to rób sobie sam pajacu ******.a czy bede robił czy nie to cie nieinteresuje nacpany palancie
|
|
suzi olej takiego srela bo se jaja robi a nawet nie wie o co chodzi
|
|
Coś takiego znalazłem You Tube:pawelas72
|
|
To co tam wkleiłeś..to może być Twoja praca, nie mogłeś się powstrzymać i ją wkleiłeś chociaż jest nie na temat, bo z góry narzuca, że MIŁOŚĆ ISTNIEJE. Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
o nie wyszlo mi :)
|
|
zaraz sie okaze ze chodzilismy do jednej klasy
|
|
z 5 lata temu skończyłem 1/5/12 zostań na zawadzkiej, albo z buta, też zacnie. Dla zdrowia, dla super szczupłej talii i dla odstresowania. W autobusie tylko się wku*wisz ;) alk~
|
|
faktycznie mozna sie odstresowac jak idziesz z buta i jak zaczyna padac na dopiero-co-idealnie-wyprostowane-wlosy :) lepszego relaksu z samego rana nie znam. dobra ponioslo mnie :D
|
|
Prostownica w plecak i no stress...Trzeba przeczekać te deszcze- faktycznie. A Ty w jakich latach? Założycielka tematu już dawno go nie czyta, ale propozycje dalej się pojawiają.
|
|
hm z tego co dobrze kojarze to mature pisalam w chyba 2006 roku. tak mi przynajmniej na swiadectwie napisali co do prostownicy w plecaku, to wsadz sobie sam gorace cos do plceaka ;) po to sie prostuje rano przed wyjsciem, zeby nie latac pozniej dzien caly i poprawiac ;p
|
|
Skrzywdzeni, biedni ludzie.
|
|
BF to BlueFoam /niebieska gąbka/ - zastępuje watkę. Sprawdzona dostępna jest w peleon.pl. Jeżeli zaczynasz przygodę z e-p radzę sporo poczytać fora. Na papierosyforum.pl masz wszystko dokładnie opisane w poszczególnych działach tematycznych. Naprawdę radzę czytać, czytać... Być może to Ciebie ominie ale na 95% będziesz miał problem z suchością w gardle - sprawdzonym "lekiem" są w tej sytuacji liquidy Mild. U mnie doskonale łagodzą takie dolegliwości. Po tych liquidach /jedynych jak na razie/ pozostaje uczucie "wilgoci".
|
|
i tak to jest napisać coś na forum jak się czegoś potrzebuje to Ci odpowiedzą ;p nie wiem no Prymus ? Epoka ? Scooby ? w prymusie można się rozczaroac przy kasie
|
|
Widzę, że znasz już trochę ten sklep... Szukam liquidu o smaku tradycyjnego papierosa. Który to będzie?
|
|
No i cóż dalej z tym kotkiem ? Znalazł zaciszny swój kącik na tym świata padole ?!
|
|
Istnieje. Krótko i NA TEMAT !
|
|
wszystkie robia na poczatku rudy błazen z druhem
|
|
555- bardzo aromatyczny smak tytoniowy apple- jabłko banana-banan black tea- czarna herbata camel- wielbłąd:) cherry-WIŚNIA china-smak tytoniowy, delikatny chocolate- czekolada cinnamon- cynamon coke- polokokta:) coffee-świeże ziarno kawy cream- krem Dunhil- bardzo dobry smak tytoniowy, delikatny, ale "drapiący" grape- winogrona grapefruit- grapefruit green tea- zielona herbata havana cigar- aromatyczna cygaretka hilton- delikatny smak tytoniowy, nie drażniący jiucy peach- brzoskwinia lemon- lemonka licorice- lukrecja marl- tytoniowy:) menthol- mocno miętowy smak mild-seven- dobry smak popularnych azjatyckich papierosów orange- pomarańcza Redd Bull- landrynka, jak oryginał rose- róża strawberry- truskawka TAB- bardzo dobry, mocny i aromatyczny tytoniowy zapach, z delikatną nutą orzecha TB- najbardziej tytoniowy smak, bardzo zbliżony do papierosa analogowego tobacco- tabaka regular/vanilla- ani tytoniowy, ani owocowy- nieokreślony, ale dobry virgin- delikatny smak tytoniowy, nie drażniący watermelon- arbuz zhongnanhai- najpopularniejszy smak papierosów w Chinach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |