Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Park Przemysłowy Łomża |
Psia dola Byłam bita i przeganiana ciągle komuś przeszkadzałam, a to jajko z gniazda wyciągnęłam, a to kurę za ogon capnęłam. A czy to moja wina, że wciąż głodna chodziłam. Czasem pani się nade mną litowała i kawałek chlebka cichcem dała Pan był ciągle zły i nie raz przyłożył mi do grzbietu kij. Ja ze strachu i z tej złości obszczekiwałam go nieznośnie. Pan mnie nie lubił, pan mnie kochal i często mocno poturbowal. Pobita, zmaltretowana do chlewa ze świniami się chowałam. One bardzo mi współczuły i kilka pchełek podrzuciły. Pani pożałowała, pogłaskała i na pocieszenie jakimś przysmakiem poczęstowała. Moja sierść piękna i długa, lecz nie szczotkowana, szybko stała się sfilcowana. Los się też uśmiechnął do mnie gdy znalazło się mieszkanie w ARCE dla mnie. Teraz wiem, że w życiu może być cudownie, kiedy ma się pełną miskę i na głowie przyjazne dłonie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Park Przemysłowy Łomża |
W Łomży ciekawe rybki akwariowe. Najbardziej interesują mnie rekinki. Widział ktoś gdzieś w Łomży ??
|
|
jak w temacie. slyszal ktos zeby gdzies szukali?
|
|
|
Ja uwazam ze ciekawsze bylyby zawody strongman, niz samo wyciskanie;) Ewentualnie wyciskanie w przerwie + pokazy sztuk walki. Ale to moje zdanie;) Jakby nie bylo, to zycze powodzenia w organizacji, mam nadzieje ze sie uda:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Haloo Haloooo... Zmienili już cenę na 35zł ?
|
|
|
A do okruszka i na Sikorskiego kolo mostu tez potrzebują ale chyba chętnych brak!
|
|
jawiemonawie Ten cyrkiel , twoje logo to jak się robi , to jest Avatar ?
|
|
Jezeli ta 150 to chinczyk, to chyba nie ma sensu go naprawiac, wystarczy na allegro wystawic i kupic cos porzadnego.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |