Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wójt J.A. N. dziś znów na sali sądowej |
Czarnocin, Siemień. Byłam wczoraj, złapałam 3 leszcze i szczupaka :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wójt J.A. N. dziś znów na sali sądowej |
wydaje mi sie ze widzialem w ogrodniczym pzdr
|
|
najlepiej na wage najtaniej wychodzi polecam
|
|
Do: elutkafajna -------------------- Ja uważałbym bardzo na Twoim miejscu - przecież extra , jeżeli przeczyta wiersz Tetmajera, powyrywa Ci wszystkie włosy z głowy ! Sytuacaj liryczna w utworze modernistycznego poety jest osnuta na tle wieczornej atmosfery : zmrok, osmętnica, mgły wieczorne. Anioł Pański to wieczór, godzina mniej więcej osiemnasta. Tak było, jest i niech tak pozostanie, ok ? O godzina 12,00 w dzień - to już zupełnie inna sprawa ! Pozdr.
|
|
Polecam Szablak tzw. Marszałkowska między Szablakiem a Nowogrodem, fakt że chamy zagrodziły wodę do rzeki ale da się dojść od szosy jakieś 20 do 50m.
|
|
Jest takie powiedzenie "nie dyskutuj z głupcem bo zprowadzi cie do swojego niskiego poziomu i pokona doświadczeniem" i w myśl tego powiedzenia żegnam cie
|
|
na szosie zambrowskiej , jest jeden jak wjezdzasz do lomzy to po prawej stronie
|
|
jakies paskudztwo do tekstu sie wslizgnelo..prosze nie zwracac na to uwagi, niedlugo zniknie
|
|
najlepsze ceny są na hali targowej :) i właściwie wszystko można tam skompletować :) a i warto przejrzeć ogłoszenia i allegro :) ja za taki sam jak w fartlandi zapłaciłam na allegro 60zł mniej. ale to nie jest norma więc warto przejść sie po łomży
|
|
Aż żem się popłakał , żetę , ja ciebia lublu , law ciebie. Ale przeżycie !!!!!!!!!!!
|
|
Czechy to inny temat, nowa "stolica-hurtownia" używek w Europie, tego bym tutaj nie chciał. Może to nie sukces, ale droga do niego, powoli...
|
|
Mam do sprzedania amstaffa (suczkę). Ma 7 tygodni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |