Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Rząd niszczy samorząd |
no nie wiem, wydaje mi sie , ze jest mala roznica miedzy tymi zabawkamip nie wiem, moze w cenie??? co lubi twoj chlopak??? latac czy kopac koparka??? ile domow wybudujecie ta koparka???? 1 , 2,3 - ???, ktore beda na sprzedaz??? czy do wynajecia??? jezeli do wynajecia, to w takim razie macie juz swoj biznes cenny biznes tak wlasnie a jezeli jest na domy popyt??? rynek zbytu jest otwarty??? przeanalizuj -na pewno sie oplaca w warszawie np, jest okropna konkurecja dochodzi do tego ,ze poszczegolne firmy sa usuwane ale to warszawa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Rząd niszczy samorząd |
szczebiotka a Ty na czele tych chamów i jeleni z prusa 8!! przyznaj ie ze liżesz jajeczka co wieczor dla dziadka Granda ;)
|
|
prawdopodobnie najwiecej bzykaja politycy????? odlot.......:) - czyli orgazm dodaje skrzydel i tu przytocze cytat z internetu Mężczyźni i kobiety w bardzo odmienny sposób przeżywają orgazm. Ma to istotne konsekwencje emocjonalne podczas stosunku i bezpośrednio po szczytowaniu. Oprócz różnic występuje także szereg podobieństw objawiający się głównie gwałtownym pobudzeniem aktywności układu współczulnego – wzrost ciśnienia tętniczego krwi, przyspieszenie akcji serca, poszerzenie źrenic czy wzrost napięcia mięśni. Ponadto w przypadku obu płci występują skurcze mięśni związanych z narządami płciowymi. Właśnie siła tych skurczów decyduje o intensywności przeżywania orgazmu ale dzieki doznanym orgazmom, nasza kariera zawodowa rozwija sie czy nie?
|
|
Szczebiotka patrz zebys Ty przypadkiem nie zasnela na stojaco , jestesn taka madra to niech Cie wpuszcza na taki sklep i smigaj caly dzien zobaczymy co powiesz pod koniec dnia dziecino.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |