Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zostanie radnym |
Salon fryzur "MARKO" koło miłosierdzia lecz na zapis :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zostanie radnym |
paranoja z tymi numerkami!!!!! chyba bym wolała cały dzień w urzędzie siedziec i czekać na swoją kolej do rejestracji od 8 do 14, niż o 4 w nocy po numerek stać a później znów czekać o umówionej godzinie. przyszłam do urzędu się zarejestrować i nie wiedziałam o tych numerkach. akurat nikogo nie było do rejestracji, więc pomyślałam że pani mnie zarejetsruje, natomiast pani odpowiedziała że rejestruje tylko osoby z numerkami. ja mówię że akurat nikogo nie ma. ona powiedziała że nie ma takiej opcji bez numerka. to idiotyczne!!!! dlaczego jak nie ma nikogo z numerkiem to pani nie zarejestruje???????????? chyba pani się wypaliła w tej robocie i nie chce się przemęczać.
|
|
koziol01 a ja to widzę inaczej.Czy to premier decyduje o wzroście cen na towar,czy też osoba go wytwarzająca?Moim zdaniem jest to tylko pazerność ludzi chcących się w taki sposób szybko wzbogacić.A odczujemy to wszyscy. Pozdrawiam
|
|
to sie nazywa 75 milleniem czegos tam troche miedzi, srebra i zloto jezeli wiecej miedzi to , zloto jest czerwone, wiecej srebra to biale wiecej zlota to miekkie i sie lamie prawda z tym 14 karatow jest twardzse, ale ono jest dostepne tylko w USA w europie i we francji 18 karat, duzo chinszczyzny, i robota jubilersaka nie jest tak dopracowane i wyrafinowana, odradzam chinszczyzna
|
|
miejmy nadzieje, ze to tymczasowe rozwiązanie na okres urlopów
|
|
Wiem, wiem Balthazar2205, że na Długiej :) Zawsze patrzę w jego okno jak idę do Rossmana...:( ale na próżno.. Na trójkąt latał do wujka Andrzeja brata matki o ksywce K..u a drugi Dz..u :) No, ale dość tych wspomnień..:'( Również pozdrawiam znajomych ;*
|
|
sluchaj SZUKAM KURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezeli tobie podobaja sie koguty, to twoja sprawa ja szukam mojej nacapierzonej kury!!! rozumiesz! kura to dobry ptak, malo jje i znosi jajka co prawda w kurniku brzydko pachnie , ale szukajac jajek w sianku, znajduje sie ciaple jajka,
|
|
A co ty masz chłopie w domu myszy ???????? To nie siedź na forum tylko pułapki stawiaj bo ci wszystko potną :)
|
|
patologia
|
|
podejdz do typa jakiegoś albo najlepiej paru i wyzwij ich wymasują cie za telefon hajs albolepiej nie bierz ze soba :) rudy błazen z druhem
|
|
Kto znał św pamięci "Pająka" Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |