niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska a Ukraina

Aris Jagiellonia 1:0 hahahha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska a Ukraina

Admin, nie wywalaj za szybko;)
chce odpowiedzi E&E :)

Poppy ,a nie uważasz,że niebieskie do brązowych to nie za bardzo pasują :-)
hm...
niebieskie,to przedstawiają niebo ,a brązowe?:-)

ehhh dzieci nie majom zajenciaa.

maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam:
1) gdzie jest nasze właściwe miejsce?
2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu?
3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.)

O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :)

samson12 to jakie masz na sprzedanie?? i w jakich cenach

To jakiś pajac i marny prowokator. Nie ma sensu sobie głowy zawracać i wdawać się w dyskusje z tym osobnikiem. Niech siedzi przed komputerem i się napina. My możemy na to zlać a temat idzie do góry:)

lateks

Autor: Wszyscy na mecz! (---.lomza.mm.pl)
Data: 05-08-10 20:27

maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam:
1) gdzie jest nasze właściwe miejsce?
2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu?
3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.)

O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :)

Wszyscy na mecz!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

I to rozumiem .

A to gwoli wyjaśnienia :

Nie jestem piłkarzem Perpy ani kibicem.
Nie jestem ani piłkarzem ani kibicem ŁKS.
Nie lubię jak gówniarzeria wypisuje głupoty na forum.

a już na pewno nie wystraszą mnie teksty typu:

(a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Autor: _jackass_ (82.139.165.---)
Data: 03-08-10 05:15

Gródek to wioska !!! Wioska, nie miasteczko !!!
".......................................................................... WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! " - napisał miastowy chłopak .

Uważasz ich za kibiców ? Bo ja za zwykłych gówniarzy.

Dla ciebie szacunek bo na niego zasługujesz. ( chyba, bo jeszcze nie jestem pewien)

szymonek , po to zeby cie intrygowalo

lateks

Optymista.

nie musisz iść do mnie, idiotom nie otwieram... lepiej idź do łazienki i spójrz w lustro tępaku;-)

hahahaha ja to jestem w szoku jak mozna w ogole napisac ze to gangsterzy normlni ludzie a ty czlowieku na innym swiecie zyjesz niewiesz co dzieje sie do okola nazywajac ich gangsterami osmieszasz sie

od kiedy to na forum szuka się rady na sobotnie wieczory!

ku twojej przestrodze!

NAPISALA ZE POLICZEK, CZEGO SIE CZEPIASZ

cudownie_mi25 wierzysz ,że ktoś by wpadł na taki 'wieczorek'? :) Nie to miasto raczej. Chociaż fajne by były seanse filmowe dla singli. Ciemno na sali, klimat sprzyja :P
Matrcin1234 , 19.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org