Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakłamany sądaż |
Więc na najbliższym zgromadzeniu/zebraniu członków wnieś o wykreślenie tego punktu w statucie, lub zbierz podpisy pod wnioskiem do Zarządu SM Perspektywa o zaprzestanie finansowania z funduszy spółdzielni KS Perspektywa. Ja kibicuję ŁOMŻY. Mi Perspektywa nie przeszkadza. Ale ataki na ŁKS już tak.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakłamany sądaż |
600499445 super dentyska polecam, robi dobrze na kase chorych również;p
|
|
klemens0 zauważ że 10zł to stawka kiedy przychodzisz na kilka godzin w miesiącu jeśli niania pracuje cały miesiąc to jej wypłata jest w przedziale 500 - 800zł a to wychodzi jakieś 5zł za godzinę przy wyższej stawce nikt nie zapłaci niani za 8 godz pracy 5 dni w tyg stawki 10zł za godzine bo mało kto zarabia 1600zł i do tego stać go aby oddać to niani robertooo, masz rację ja opiekowałam się wieloma dziećmi i z perspektywy czasu nie wiem czy za 1000zł chciałabym się nimi opiekować. Jeszcze jak trafisz na jakieś spoko dziecko i rodziców to bajka gorzej jak trafisz na wrednego i rozpieszczonego bachora bo ciężko mi to inaczej nazwać
|
|
Szukam namiarów na dobrego fotografa i kamerzystę na ślub i wesele. Proszę tylko o sprawdzone oferty z "normalnymi" cenami! lomzanin
|
|
Studio Foto-Videofilmowanie Andrzej Kuliś ul. Kolejowa 3 18-500 Kolno (przy lokalu Viva) telefon: 511 869 555 jest niedrogi i żona jego robi zdjęcia,naprawde warto!
|
|
Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie http://www.milionyeurolotto.pl// zanim pojawiły się one na innych portalach.. Wiem ale czy powiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |