środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakłamany sądaż

Więc na najbliższym zgromadzeniu/zebraniu członków wnieś o wykreślenie tego punktu w statucie, lub zbierz podpisy pod wnioskiem do Zarządu SM Perspektywa o zaprzestanie finansowania z funduszy spółdzielni KS Perspektywa.
Ja kibicuję ŁOMŻY. Mi Perspektywa nie przeszkadza. Ale ataki na ŁKS już tak.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakłamany sądaż

600499445 super dentyska polecam, robi dobrze na kase chorych również;p

klemens0 zauważ że 10zł to stawka kiedy przychodzisz na kilka godzin w miesiącu
jeśli niania pracuje cały miesiąc to jej wypłata jest w przedziale 500 - 800zł a to wychodzi jakieś 5zł za godzinę przy wyższej stawce
nikt nie zapłaci niani za 8 godz pracy 5 dni w tyg stawki 10zł za godzine bo mało kto zarabia 1600zł i do tego stać go aby oddać to niani

robertooo, masz rację
ja opiekowałam się wieloma dziećmi i z perspektywy czasu nie wiem czy za 1000zł chciałabym się nimi opiekować. Jeszcze jak trafisz na jakieś spoko dziecko i rodziców to bajka gorzej jak trafisz na wrednego i rozpieszczonego bachora bo ciężko mi to inaczej nazwać

Szukam namiarów na dobrego fotografa i kamerzystę na ślub i wesele. Proszę tylko o sprawdzone oferty z "normalnymi" cenami!

lomzanin

Studio Foto-Videofilmowanie
Andrzej Kuliś
ul. Kolejowa 3
18-500 Kolno
(przy lokalu Viva)
telefon: 511 869 555 jest niedrogi i żona jego robi zdjęcia,naprawde warto!

Witam jaka waszym zdaniem najlepsza jest strona www dotycząca gier LOTTO ? Jeśli chodzi o szybkie i rzetelne informowanie to ja na przykład ostatnio znalazłem aktualne wyniki na stronie http://www.milionyeurolotto.pl// zanim pojawiły się one na innych portalach..

Wiem ale czy powiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org