Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JEDYNKI NA LIŚCIE PO |
witam która z korporacji Taxi jest najlepsza i oczywiście najtańsza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JEDYNKI NA LIŚCIE PO |
Trzeba skorzystać z usług każdej z nich. Potem ocenić jakość usług i cenę.
|
|
kto bedzie placil czynsz??????????????
|
|
na pewno nie rodzice!!!!!! j.n.
|
|
w kompleksy nas wpendzisz !!!!!!!!!!!
|
|
Z mojego doświadczenia powiem Ci tak: Warta - nie ma problemu z wypłatami odszkodowań (przynajmniej mniejsze zdarzenia), ale cena ubezpieczenia jest dość, a raczej bardzo wysoka. Uniqa - dość tanio, ale jakoś nie bardzo mam zaufanie do tej firmy i słyszałam o pewnych problemach z wypłatami. Allianz - mam tam obecnie ubezpieczenie, pakiet OC + AC był tam najtańszy ze wszystkich ubezpieczycieli (nawet w Link4 i Liberty Direct było drożej), ale nie mam pojęcia jak jest z wypłacalnością w razie szkody. Mam nadzieję, że ok :)
|
|
to cos przy prymie nazywasz quadami ? Aha.....
|
|
tak tak DJ.Lukas jest swietny prawie jak tiesto do tego rozdaje autografy na rynku w lomzy ! i sprzedaje plyty z muzyka zachodnia i krajowa. wszstkie hity dla kazdego wojt wprost blagal zeby nie konczyl swojego seta bo mu jeszcze dropsy nie zaczely wchodzic !!!
|
|
Witam, żyję... Nie zaglądam tu od lat, link dostałem od kolegi... Pytacie o powód opuszczenia forum? To tak jak z dzieciństwem. Wyrosłem z zabawy w piaskownicy i miałem dość tak żenująco niskiego poziomu forum. Pozdrawiam normalnych ludzi i moderatorów, którzy mają zapewne niezły ubaw czytając większość postów.
|
|
Spacerując po Łomży trafiłem w okolice wieży ciśnień. Stała , stoi , i będzie stała na solidnych betonowych nogach , szara , zniszczona ale dumna jak ta wieża Eiffla w Paryżu. Miała być piękna , był nawet sponsor i jako jedyny chciał z tym coś zrobić ale naszym władcom miasta coś nie pasowało. Władcy będą szukać teraz następnego naiwnego ale szukać będą bardzo długo i jeszcze trochę. A wieża zamiast zdobić miasto straszy , no i co..... stała...................... stoi i będzie stała taka smutna , eh zrobiło mi się żal............a mogło być tak pięknie....SZKODA.
|
|
W Łomży raczej będzie ciężko. Poszukaj na allegro. A jeśli jesteś właścicielem Zafiry polecam forum www.zafiraklub.pl
|
|
mam kolezanke która zawsze spiewa na slubach u naszych znajomych,ma piekny glos i zawsze kazdy jest zadowolony,w ta sobote tez bedzie spiewala u ojców kapucynów,godziny niestety nie pamietam. pozdrawiam
|
|
Wszédzie sié pokonczy - Polacy przestajá byc najtansi.
|
|
tak jak w temacie tylko powazne odpowiedzi i bez zartow no no
|
|
heh ;] przeslesz mi fotki tego QUADA ? czekam .. ; P lomzanin
|
|
w zzzzzzzzzzzzzatrudniaku, nie no zartuje, nie wiem:)
|
|
to nie orientuje sie
|
|
zyzo - jeśli wykryto u Ciebie cukrzycę ciążową i nie jest to jakiś super skomplikowany przypadek, to myślę, że i łomżyńscy diabetolodzy sobie z tym poradzą. Muszą Ci tylko wytłumaczyć zasady diety i kontrolowania glikemii, a to ogólnie nie jest trudne. Ewentualnie dobrać insulinę i jej dawki. Oczywiście możesz nie ufać łomżyńskim lekarzom, ale zastanów się może, czy nie zacząć leczenia w Łomży, zawsze można zmienić lekarza w razie czego :) Jakby co to polecam dr Ołdakowską :)
|
|
Bułki są dla kobiet i dzieci. Facet jada tylko chleb !
|
|
gorzej na pewno nie, po prostu inny smak, po zapachu od razu poczułem i tak mi przyszło jeszcze na myśl, może co jakiś czas inny rodzaj surówki do zestawu? taka sugestia z mojej strony chociaż może być taka jaka jest teraz.
|
|
To chyba pracujesz w zakładach mięsnych, albo sklepie mięsnym, a ja się pytam ile mogę zapłacić za pomalowanie mieszkania 42 m2
|
|
Nie no super wygląda :), choć nie przepadam za zwierzaczkami. Wiem ale czy powiem
|
|
Proponuję spróbować odcinania takim wałkiem, pracuje się berdzo szybko, idealnie równo, bez zabrudzeń. Takie cudo potrafi zaoszczędzić sporo czasu, a efekt nieporównywalnie leszy od taśmy. Można kupić na allegro i w większości sklepów z materiałami budowlanymi. Koszt jest spory (allegro ponad 30,00 PLN, sklepy około 50,00 PLN) sam się wahałem, ale spróbowałem i śmiało mogę polecić.
|
|
nie wysilaj sie , bo pekniesz powiedz spokojnie i artykuluj wyraznie Wiem ale czy powiem
|
|
Ile w tej chwili nianie dostają na godzine? Chce zatrudnic na kilka godzin dziennie, nie wiem ile proponowac pieniedzy. Wiem ale czy powiem
|
|
ze sprzataniem, z prasowaniem czy tylko do dziecka i na spacery? nalezaloby sprecyzowac, aby nie doszlo do wyzysku
|
|
myślę że AczyToWazneKimJesteeem ma racje. Co z tego że bedziesz miała większe jak będą sztuczne, jak dla mnie są ok.
|
|
blablablablabla tez dobry
|
|
Football.Factory-jest on w stylu hooligans,tylko o kibicach Chelsea
|
|
tak naprawdę miasto takie jak łomza nie ma nic do zaoferowania , atrakcyjnośc mieszkania pod miastem bije to miasto na głowe.
|
|
i tlok na ulicach obserwujesz????????bo ja to lubie pelno wszedzie duzo ludzi lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
konioju -masz, napisam po polsku!????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |