Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmieszna sonda |
Każdy się gdzieś ukrywa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmieszna sonda |
Witam, Z tego co się orientuje to jakieś 2 500zł za taką łazienkę.
|
|
raczej nie miejsce tu się liczy, dobry salon obroni się swoimi usługami nawet jak dookoła będzie 5 innych. salonów jest już sporo, więc ciężko będzie Ci się przebić ... musisz czymś zaskoczyć na starcie aby przyciągnąć klientki PS: szczebiotka to idiotka.
|
|
tak jak odpowiedz wyzej 2500-3000zl ale napewno w ogloszeniach znajdziesz fachowców co ci powiedzą 1000zl a efekt na koniec wiadomo...
|
|
a władza jest bezsilna
|
|
malachit chyba tam nie byłeś to nie spęd wawy tylko bl.blm,bkl
|
|
Mieszkanie w Łomży ma na 100% Prawie wszystko przywiózł na rowerze. Zdarzyło się nawet że wiózł rowerem wanne i dwa fotele. Większe transporty np. cegieł z gruzowiska przywoził zamówionym Jelczem z przyczepą. Władza jest bezsilna. Jak zwykle. Ale u "tej władzy" czyli wójta nawet przy domu jest bałagan. Fakt mnieszy niż u Bolka. W interwencji wójt też nie wypadł za dobrze...
|
|
moja łazienka w bloku 3 lata temu 800zł. I nie narzekam na wykonanie. Niestety nie mam już wizytówki tego pana
|
|
Bolus ma poprostu talent zazwyczaj pracuje w nocy a ten jego rowerek to musi byc bardzo wytrzymaly raz na nim przewozil 8 workow smieci i do tego wersalke powinien sie zglosic do programu telewizyjnego ,,Mam talent''
|
|
Jeżeli lubicie bluesa, to proponuję zastanowić się nad kupnem biletów na Jimiway Blues Festiwal w Ostrowie Wielkopolskim. Impreza odbędzie się w październiku a na scenie wystąpią m.in. Sherman Robertson & Band, Przytuła & Kruk, Joe Louis Walker & Band, Romek Puchowski, Blues Flowers. Więcej informacji możecie znaleźć na stronie https://www.allfestivals.pl/festiwal/Jimiway-Blues-Festiwal.aspx. Mam też dobrą wiadomość dla tych, którzy lubią mainstreamowe zespoły. W ostatni weekend sierpnia odbędzie się Orange Warsaw Festival. Gwiazdą tegorocznej edycji będzie Nelly Furtado, ale również Edyta Bartosiewicz, na której powrót od lat czekają fani jej muzyki. Jeżeli macie ochotę pojechać na ten festiwal i zakończyć wakacje w rytmie dobrej muzyki, to do końca tego tygodnia można wygrać bilety. Wystarczy kupić napój Hortex lub Fresz w promocyjnym opakowaniu, i wpisać kod na https://www.allfestivals.pl/strona/Konkurs-nagroda-tygodniowa.aspx. Osoba, która jako pierwsza wpisze kod tuż po wybiciu pełnej godziny (kolejno od 8:00.aż do 21:00) wygrywa bilet. Życzę powodzenia i dobrej zabawy. ----------------------------------------------------------------------------------- Redaktor Hortex All Festivals
|
|
698 - 296 - 423 ale też proponuję remont odłożyc na zimę
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiem leży czeka na odbiór ale podobno Dobre :)) taki duży mhmm bym się skusiła ale wolę zaopatrzeć się w nowy z allegro
|
|
znam świetnego fachowca ale pracuje po fajrantach także jak ci pasuje to mogę dać namiar.
|
|
Przyjedz do Balik to zobaczysz jak pięknie się rozbudowały a plaże są super.
|
|
A ZNACIE MOZE NAZWE ULICY NA KTOREJ OWE MASZYNY W ZAMBROWIE SIE ZNAJDUJA? Z GORY WIELKIE DZIEKI
|
|
wejdz na nk i policz ;p tych co na portalach są :)
|
|
nie powinno mnie o tym powiadomic ? jakis list czy cos ? bo w maila to tak srednio wierze..kazdy moglby wyslac takiego maila i podac numer konta do wplaty ;]
|
|
Tu bardziej potrzebny jest lekarz niż śmieciarki. Kiedyś o takich ludziach był program chyba na BBC. Tylko że tam zabrano ich na leczenie,a mieszkaniem zajęły się odpowiednie służby. Najpierw to wszystko wywieźli a następnie przeprowadzono dezynsekcję, deratyzację i dezynfekcję. Nie znam nazwy jednostki chorobowej,ale to choroba o podłożu psychicznym.
|
|
nieorientujecie sie ile kosztowaloby odrestaurowanie wychodka drewnianego?chcialbym aby zapanowal w nim europejski standart.
|
|
znalam kiedys dobrego fachowca, zlota raczka, moze on ci wypucuje ta glazure???
|
|
tylko rzęs...??
|
|
hahaha:d
|
|
Nigdy ale to nigdy nie płać na wezwania drogą mail. Odpisz na tego maila też mailem że żądasz powiadomienia na piśmie. Jak przyślą to dopiero opłać.
|
|
Jeżeli jakiemuś fachowcowi by się chciało to prosiłbym o opisanie jak wygląda bezpieczeństwo takiej sieci. Czy jest w pełni bezpieczna, czy ktoś może bez problemu przeglądać mój komputer, czy może ktoś śledzić co robię na komputerze (przechwytywać tym samym hasła itp), czy bezpieczne jest logowanie się np. na konta bankowe itp. Proszę o wypowiedź osoby które się na tym znają, a nie te które gdzieś coś słyszały. Najlepiej jak by się wypowiedział jakiś haker ;). Jeżeli to możliwe to może są jakieś programy, które po zainstalowaniu na komputerze czynią te sieci w pełni bezpieczne?
|
|
cytat "Co do wieśniaków to wolę z dzieckiem wyjechać poza miasto ponieważ dziecko spokojnie biega po trawie i w żadne gówno nie wpadnie." A jak wpadnie w krowiane ? to wieksze niz psia :D
|
|
Kapelka fajnie wymiata. Bardzo młodzi ludzie, a widać, że o muzyce pojęcie mają. W repertuarze m.in.: Stairway to heaven (z fletami), Proud Mary, Born to be wild, Another brick in the wall, Come togerher, Time, We will rock you, N.I.B. Z polskich: Paw , Mała aleja róż, Biała flaga, Ale wkoło jest wesoło. Widziałem ich występ i muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Co prawda czasami wyłazi jeszcze trema, ale z czasem.... Zdecydowanie polecam!
|
|
To zalezy wszystko od ceny itp. W Łomży społeczeństwo jest specyficzne,wszystko by chcieli miec,ale najlepiej za darmo.Nie pytaj sie na forum,bo wszyscy beda pisali ze chca,a jak przyjdzie co do czego to beda mowic ze za drogo itp. Moim zdaniem poprostu musisz spróbowac.Zycze powodzenia!!!
|
|
mam ochote na kotka, szkoda, bo ten na zdjeciach jest sliczny lateks
|
|
Szczebiotka patrze ,że ty też nie marnujesz swoich zdolności w Łomży.
|
|
:P dzieki xxxANGELxxx to ja jeszcze rozwaze to jak bede na miejscu jeszcze sie zastanawiam z tym wyjazdem za 3 tygodnie moge jechac ,a z tym jezykiem dałbym rade bo sie dogadałem z praca telefonicznie dzwoniac do jenej z firm w norwegi i nie bylo no problemo pozdrawiam
|
|
Kult jak najbardziej...
|
|
fajna pomoc miedzyludzka:)
|
|
slyszalam, ze sie wyprowadzila
|
|
Nie znam szczegułów technicznych, takiej myjni. Lecz uważam że, skoro ktoś zainwestował w takie urządzenie, to powinien jeszcze trochę dołożyć i zakupić mały agregat, np jakąś małą "Hondę". Wówczas byłby niezależny od stałego źródła prądu, i nikt nie musiałby "ciągnąć druta" po parkingach. Koszt małego agrgatu, nie jest chyba zbyt wysoki i być może, szybko by się zwrócił? To tylko, taka mała sugestia. Jeśli jestem w błędzie, to proszę poprawić.
|
|
Czy wy tez macie problem z Sieciaa?
|
|
Wypożyczenie nieźle wysłużonego odkurzacza piorącego kosztuje ok.80zł, ja (w zależności od wielkości dywanu) mogę przyjechać i uprać dywan za 40-60zł nową maszyną firmy Karcher.:)
|
|
dranie...!
|
|
Witam Wczoraj miałem MS, Dziś wynik POZYTYWNY. Cały egzamin przebiegł dokładnie tak jak opisujecie na tym forum. Te same zadania, te same zagadki logiczne i sprawnościowe. Rozmowa z psychologiem (młodą, miłą panią) też odbyła się dość pozytywnie. Standardowe pytanie, jedno często wynikało z wcześnie udzielonej odpowiedzi. Np. powiedziałem ,że jestem silna psychicznie, więc zapytał co to dla mnie znaczy siła psychiczna. Albo co robię w wolny czasie? Odpowiedział min., że często lubię czytać książki, więc zapytała o tytuły ostatnio przeczytanych książek i o czym były. Wniosek z tego taki, że sprawdzają czy znasz znaczenie używanych przez siebie słów, i znów czy nie ubarwiasz się i nie kłamiesz. Rozmowa trwała prawie 40 min. Mam pytanko. Czy ktoś wie jak dokładnie przebiega komisja lekarska? Czy kładziesz się do szpitala na kompleksowe badania? Czy po prostu wystajesz w kolejkach do lekarzy? Kto ich wyznacza? Czy może sama wybieram państwowego specjalistę? ile trwają takie badania? Jak są dokładne? Z góry dzięki za odpowiedź. Powodzenia
|
|
Ja byłem w Erze i nic nie mogłem zarzucić tej firmie, teraz jestem w Play i również jestem póki co zadowolony :)
|
|
Byłoby fantastycznie gdyby zagrali :))
|
|
czy model jest z jakiejś sieci kom ?
|
|
ja tam mam zasięg i mam też z orange
|
|
na rynek !
|
|
To ma to łupać ?? Czy ma to grać dobrym basem ?? Bo to jednak jest różnica.
|
|
umieraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nakrzyzu:))))))))))))))))))
|
|
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNN lomzanin
|
|
okej ale gdzie ?
|
|
Płytę główną znajdziesz przy rondzie na chodniku.
|
|
jaki Ty jesteś biedny i poszkodowany makmarc, jakby chcieli zatrudnić kogoś po znajomości to by nie dawali ogłoszenia, tylko poszukaliby w swoim gronie. może wtedy w ogóle nie pracowałeś tylko pokazywałeś co umiesz i chciałbyś nazwać to pracą? jaka praca - taka płaca. powodzenia - szukaj dalej ;)
|
|
a jaki incydent?
|
|
szczebiotka, gdybys byla moim psem zakneblowalabym Cie na amen albo zaplombowalabym Cie
|
|
poważnie się pytam jest ktoś chętny?????????????
|
|
taaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
ktos kto nie ma modemu nie przeczyta tego forum hehe
|
|
A to był DC-130 czy AC-130 ? Wyglądają niemal tak samo ale różnica ogromna.
|
|
Proszę państwa, jak wiecie wiele mediów sięga po moją opinię więc postanowiłem się wypowiedzieć w tym temacie. Otóż sugeruję, by ten krzyż oddano na opał mi do domu bo zima się zbliża. Dobranoc
|
|
Hahahahahah
|
|
okazało się ,że są to komletne złomy . Jeden rozpadł się w czasie lotu i musiał awaryjnie lądować w Afganistanie. Poniewaz był nam użyczony przez naszych pseudo przyjaciół zarządali oni od nas odszkodowania za uszkodzenie tego samolotu. Ale ktoś się w końcu wkurzył i zwróciłim uwagę ,że za złom nie bedziemy płacić więc szybko się z tego żadania wycofali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |