Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby rozpacz po Donaldzie?. |
noto jak??? wytlumaczysz mi, czy mam cie prosic na kolanach??????nie nie nie moge..,albo gluchy albo specjalnie tak robi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby rozpacz po Donaldzie?. |
Kebab. Tak na poważnie?Nikt Tobie zdrowego biznesu nie podpowie.Sam musisz pomyśleć.
|
|
" Umyjemy parą wszystko i wszędzie, gdzie jest dostęp do prądu." To już mycie aut na osiedlach odpada, chyba że ktoś ma długi przedłużacz i parking pod nosem. Cennika nie ma na stronie więc o przystępności cen nie wypowiem się.
|
|
duszone lub podduszone grzybki tez bardzo lubie. problem nie mamlasu by je tam uzbierac, moze ktos z polski przesle mi kobialke???????????
|
|
KULT Ile osób z forum byłoby zainteresowanych ewentualnym koncertem. Za rok? Na gościńcu czy gdzie indziej? Hmmm....?
|
|
a ty co wspolorganizatorka tego calego pokazu? ludzie maja prawo do wlasniej oceny
|
|
u mnie tez nie dziala,mam 2 telefony jeden na karte i drugi na abonament i nigdzie sie dodzwonic nie mozna !!!
|
|
ja mam sony ericsson w 880i
|
|
targowica nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
panno nikt78, nasze społeczeństwo upadło nisko dawno temu a co do kwestii jakichkolwiek osiągnięc wspieranych boską pomocą to wybacz ale może w mrocznych wiekach ludzie łykali takie bzdury. co osiągnęliśmy dzięki bogu? nic. Wszystko do czego człowiek dochodzi jest wynikiem ciężkiej pracy, ambicji, rozwoju i determinacji a zrzucanie czegokolwiek na karb bożej opatrzności świadczy moim zdaniem jedynie o zagubieniu i niemożności ogarnięcia świata dookoła siebie. to jest idealne usprawiedliwienie - nie mam dzieci bóg tak chciał; poprawiła się moja sytuacja życiowa - dzięki bogu; spadł deszcz - wymodliliśmy; jest w życiu źle - boże pomóz.... słowem bóg szasta się na lewo i prawo przy byle pierdołach. Wiesz, jedni wolą umierać wyprostowani a drudzy iśc całe życie na kolanach. Wolny wybór. Jedni są otwarci na świat a drudzy na to co bóg da. Rzucasz artykułem z gazety polskiej, w której brak minimalnego obiektywizmu zobaczył by nawet Stevie Wonder. Zamiast tego szitu przeczytaj sobie np. to: http://www.niezaleznemedia.pl/komentarz/polska/polska-wojna-krzyzowa.html pozdrawiam.
|
|
popuściłem.....ze strachu czy śmiechu? Oto jest pytanie.....
|
|
a w jakiej gazecie o tym pisali ??
|
|
Odświeżać i dezynfekować tak jak myć nadwozie można za pomocą pary wodnej. Tapicerkę pierzemy odkurzaczem piorącym firmy Karcher, za pomocą wody i środka czyszczącego. Pozdrawiam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |