środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bogacze z sm perspektywa.

Byliśmy w niedziele w Pniewie odbywała się tam impreza koło Domu Kultury. Wcześniej występowały nudne zespoły, które podobały się mojej babci :D a my czekaliśmy dopóki do głosu dopuszczą DJ'a. Zagrał i poprowadził naprawde rewelacyjnie! Wójt dwukrotnie prosił o przedłużenie imprezy, bo wszyscy zebrani świetnie się bawili. Jak pamiętamy był to DJ. Lukas z Łomży (sprzedaje muzykę na rynku). Do tej pory była to najlepsza impreza taneczna na której zagrano wszystkie hity dla kazdego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bogacze z sm perspektywa.

My też pojechaliśmy go posłuchać bo grał rok temu ten sam DJ. Lukas wesele u mojej siostry i wszzyscy super się bawili ;). A w niedziele zabawialiśmy się aż do 12 godziny. Muza naprawde dobra.

W rolniczym

patologia

Treść jest ukryta

Na allegro w lomzy mozna brac rtlko jezeli kupuje sie komus na komunie, dla siebie nie ma zadnego sensu brac bo to gowno na kolach

Ala kto Ci je da?

siostry

Czyzby zazdrosna konkurencja- Jak tak Ci sie nie podobalo to po co poszlas drugi raz??? I teraz za glupie 20 zl tak o kims pisac jak Ci tak szkoda kasy ze pozniej jedziesz po kims to czesz sie sama taniej wyjdzie az zal takich osob

nic specjalnego, ludzi będą straszyć i tyle

Będę spacerował jeszcze bardzo długo po Łomży , bo lubię a tobie coś dolega , chyba tak , piszesz mało gramatycznie , nie zrozumiale ,chcesz komuś dokuczyć a ja się pytam , po co czytasz to co ja napisałem skoro tego nie rozumiesz. Może jesteś na dopalaczach..................o i to sprawdzę.

Dzięki za pomoc, przynajmniej jakis normalny wpis na tym forum.

payounk. Dopiero teraz pytasz o Dolca , gdy on kilka dni temu wyjechał za granicę po krótkiej wizycie w Łomży. A bardzo ciekawa jestem czy miałbyś odwagę nazwać go konfidentem patrząc mu prosto w twarz.

Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.

Dobrze koledzy , znalazł sie taki palant iładuje ludzi w trombe. Na MS nie pomoże nikomu a TWO jest opracowane.Nie wiem Czemu trafiają się tacy naiwni i bulą takim frajerom .

nie pale dzieki tabletkom TABEX sa rewelacyjne kosztuja kolo 50zl sa na recepte aby kuracja sie powiodla trzeba je brac regularnie zgodnie z recepta kuracja trwa okolo 3tygodni nie pale juz 4 miesiac Moja tesciowa ktora palila 30 lat za moja namowa tez stosowala tabex i uwierzcie mi nie pali ...

potwierdzam Pan Marek Jagielski spiewa pieknie i ma silny mocny glos co ja gadam glosisko

Nowe Guty to istny spęd warsiawiawiaków i nie tylko...
Ale wcale nie daleko od Gut jest cisza i spokój.

DiDi

tak mniej więcej tyle co w NY na Greenponit.

DePe_LeSSeR nie pajacuj , uszanuj to ze jeden słucha Disco polo a drugi jazz !!!

DePe_LeSSeR jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to stul pysk ćwierć-inteligencie

Wiem ale czy powiem

kocham lomze jak Wy ale ona umiera przez to, ze graja tu blusmeni, ludzie otworzcie sie na jakas inna muzyke, np bulgarski folklor

Fajna sprawa, a dobra muzyka sama się broni (niezależnie czy to nowoorleański blues czy czarny jazz czy może dobra progresywna elektronika)

Koteria ma swój dobry klimat, aż za dobry jak na to prowincjonalne miasto.

po temacie łajzy? czyli mam rozumieć ze ten kto założył temat to łajza?
Dobrze wiedzieć;-)

sasiadka donosi?na co?ze twoj pies lata sobie bez smyczy i kaganca i stanowi zagrozenie?malo masz przykladow gdy super potulny i spokojny piesek pogryzl dziecko???sranie,szczanie w piaskownicy?za to powinno byc 500 bez zbednych dyskusji.paszczura na smycz, w kaganiec i zdala od miejsc dla niego nieprzeznaczonych.to ze sypiasz ze swoim pupilem nie znaczy ze jestes przyjacielem zwierzat,predzej o tym ze masz sklonnosci zoofilskie.wszystko ma swoje miejsce w swiecie,czlowiek i zwierze.skonczonym idiotyzmem jest "uczlowieczanie" zwierzat przez trzymanie ich w srodowisku calkowicie im nie sprzyjajacym(np.bloki).one mecza sie tu same a przy okazji nas.

co sie tyczy mlodziezy,my tez nia kiedys bylismy i nie oklamujmy sie ze bylismy inni.po prostu niedojrzali ludzie ktorych rozpiera energia.czesc z nich dorosnie i sie ustatkuje, czesc pojdzie na straty.zawsze tak bylo.

Cennik jest w zakładce OFERT, na górze strony:)

U mnie działa bez problemów.

rudy błazen z druhem

rzygac mi sie chce , jak pomysle o tych brzytko pachnacych palaczach!!!!!

salon fryzjerski zostal przeniesiony na ulice cisowa 12 bodajze(nie jestem pewny numeru domu) na osiedlu maria

rudy błazen z druhem

potem w barze elita?

Żenująca sytuacja. Nie wiem jaką prostotą należy się wykazywać i na jakiej meiliźnie intelektualnej osiąść, żeby stac jak ostatni idiota i bronić jakiegokolwiek symbolu bez żadnego konkretnego celu.
Już mieliśmy w historii takich fanatyków, którzy mieli pierdo lca na punkcie krzyża a przez których płonęły stosy. Nie potrafię też w żaden sposób ogarnąć umysłem tego w jaki sposób ludzie wpadają na tak irracjonalne pomysły, kompromitując nasze społeczeństwo i tworząc żenujący spektakl, po obejrzeniu którego człowiek wstydzi się że mieszka w tym kraju. Przykre jest że media robią sobie z tych bezkrytycznych i ślepych ludzi niezła pożywkę a tym samym serwują Europie obraz Polski - ciemnogrodu, trzymanej pod krzyżem i wybatożonej kropidłem wypaczonej religijnie społeczności.

:)))))))))))))))))o !mam juz jednego pomocnika

monster

A JA POLECAM OSK FERENC-NA M. SKŁODOWSKIEJ

i ciebie wyklepią jak chcesz!

Wyszyńskiego ? Chodziłem do Niej 3 miesiące, po czym, zmieniłem
lekarza. Wiele ludzi chwali Ją i jeżeli wykupuje się recepty, oraz
przestrzega zaleceń młody.

hce !

a jest i dobry i niedrogi?

to byłby okaz w lakierniczym fachu!

za male pieniondze nie bendzie dobrym basem gralo ale nie ma byc to jakis schit.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org