Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To nic, że Tusk nie zna angielskiego ??? |
srebro brudzi,dlatego wole zloto, i nie przeszkadza mi ze jest kiczowate i rzucajace sie w oczy, platyna jest za droga , wobec tego zamuszona jestem ci powiedziec , ze oferujesz tania tandete
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To nic, że Tusk nie zna angielskiego ??? |
To w czym rzecz??Lata nie grają roli chyba??
|
|
Witam. Ostrołeka tam znajdziesz czego szukasz i w przystepnej cenie. Sklep znajduje sie przy parku, adresu dkladnego nie znam ale to przy głownej drodze,\ Pozdrawiam
|
|
Chcę tu dorzucić dziewczyny z Lody Gotti na Starym Rynku :) Są bardzo milutkie.
|
|
nawet nie wiesz jak bardzo, wlasnie wiek ..wszystkie kobiety biora pod uwage.., menszczyzni powinni takze dorownywac intelektualnie kobiecie, jezeli nie , to zwiazek jest nie udany, z
|
|
WITAM WSZYSTKICH PRZYSZŁYCH POLICJANTÓW:) I MAM PROŚBE CZY KTOS BY BYŁ TAK MIŁY I PRZESŁAŁ MI NA MEILA OPRACOWANE TWO?? Z GÓRY DZIĘKUJĘ:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może koło Konarzyc, tam mają hodowlę piesków.
|
|
OD MAŁEGO CHCIAŁAM TAM PRACOWAC WIĘĆ TRZEBA SPRÓBOWAĆ:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
popytam sie moze z drugiej reki bedzie latwiej, to ci ten adresse polece,..
|
|
Tomi jesteś sympatycznym,wartościowym facetem ale ja wolę starszych :(niestety
|
|
"A to gwoli wyjaśnienia : Nie jestem piłkarzem Perpy ani kibicem. Nie jestem ani piłkarzem ani kibicem ŁKS. Nie lubię jak gówniarzeria wypisuje głupoty na forum." To ja tak zapytam - W takim razie czego szukasz w tym temacie? Wiem, wiem forum dla wszystkich ale gdy mnie coś nie interesuje to po prostu się nie wtrącam/ nie udzielam. Co do tych gróźb również uważam to za śmieszne ale z drugiej strony nie chcę być nazywany gówniarzem przez obcą mi osobę. Wrzucasz wszystkich do jednego worka a to nie jest OK. "Zapomniałeś o jednym drobiazgu.:):):):) Że temat idzie do góry dzięki mnie, bo ja go systematycznie podtrzymuję .:):):)" Wspomniałem o tym wyżej:) PS. Do teraz nie wiem jaki cel ma Twoja prowokacja bo inaczej tego nazwać nie można. Pozdrawiam urbi et orbi
|
|
ja mialam szczescie do mlodych , a lubilam starych no i co , jakos sie zyje
|
|
Chłopak się znalazł. :)
|
|
A podtrzymanie tematu to mało ? Już dawno byłby w starszych watkach . :):) A że tak sobie piszemy to jest na wierzchu . Twojej wypowiedzi akurat nigdzie nie przytaczałem jako gówniarskiej więc nie widzę powodu do uniesień . Potrafię odróżnić gówniarza od dorosłego . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 03-08-10 23:50 Zwarta ekipa, która wciąż idzie do celu:) Pisz, pisz maruda jak najwięcej:) .................................................................................................. Sam mnie prosiłes żebym pisał jak najwięcej więc piszę . Też źle ??? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A i jeszcze to . utor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 03-08-10 17:04 Nie produkuj się bo na takich jak Ty nikt nie zwraca uwagi:) Chociaż w sumie temat idzie do góry:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A jednak zwracacie na mnie uwagę. Dzięki :):):) Najważniejsze że temat się trzyma . A kto wie może się kiedyś z wami wybiore na mecz ŁKS-u ,zobaczymy czas pokaże . Pozdrowionka I do jutra .Pewnie znowu coś napisze lubię czytac jak sie dzieciaki siłują z własną niemocą :):):) To akurat nie dotyczy ciebie i Wszyscy na mecz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |